Hızlı Soru - Cevap

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Öne çıkan konu #16,881
merhaba ön cama zeibartta termal flim yaptırmayı düşünüyorum fiyat olarak 2000 tl ye anlaştık . ön cama termal flim yaptıran var mı acaba gece sürüşlerinde sorun yaratır mı
Bende LLumar Air80 vardı hiç sorun olmuyordu. Yağmur kar vs hiç etkilemiyordu. Ancak ışık geçirgenliği daha az olan bir film tercih edecekseniz gerek sürüşte gerekse de çevirmelerde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
merhaba ön cama zeibartta termal flim yaptırmayı düşünüyorum fiyat olarak 2000 tl ye anlaştık . ön cama termal flim yaptıran var mı acaba gece sürüşlerinde sorun yaratır mı
Ziebart kullanmadim ama air 80 ve air 70 gerçekten bu işin vakkosu uv koruması 100 e yakın

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar sedan bir araç için Duplex Twist 45x75 boyutunda yeterli gelir mi yoksa 70x90 mı almam gerekir ? Aralarında 150 tl fark mevcut. Şuan elimde 4 yıllık 70x90 Silk Dryer mevcut ve arabanın yarısını anca düzgünce kuruluyor, bunu yine kullanmaya devam edeceğim ama yanına hangi boyutta bez alsam karar veremedim.
İmkan varsa 70x90 her zaman daha iyi tabi daha rahat çalışabilirsiniz ama 45x75 te sizi üzmez

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar detay işine girişelim dedim malum ürünler köşede birikmeye başladı. Bocsh un çantasini almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlarimiz var mıdır acaba? Farklı tavsiyelerinizi de alabilirim.
Bosch Bez Takım Alet Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL fiyat açısından gayet uygun
Ben bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum satıcı fotolarında kalitesiz görünüyor fakat ürün kaliteli güzel

Slopes Ürün Çantası yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri

35660

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, şampuan ne önerirsiniz ?

Yaklaşık 20 aydır Flowey ev13 kullanıyorum ve ürün bitmek üzere :)

oto yıkamada kwzar Köpük pompası ile ön yıkama + yine köpük pompası ve yıkama eldiveni kullanarak son yıkama yapıyorum.

bu bilgiler ile ne önerirsiniz :)

Kesinlikle Auto brite magifoam :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Magifoam tavsiye ederim 2 litreye 30 ml koyarak güzel ve etkili köpük elde edebilirsiniz ben de Marolex pompa ile kullanıyorum.
-Magifoam 10 dk bekle (Bu sırada jantlar vs detay işleri yapılır)
-Durula
-Magifoam ve Eldivenle yıka
-Durula
-Koch Chemie PW ve son durulamayı yapıyorum

Benzinlikte yıkama olarak en pratik ve etkili yıkamayı böyle elde edebildim ben. Magifoam kirleri çok güzel söküyor, çift kova yapmadığım için çizilmeyi önleme açısından çok etkili oluyor.
Magi köpük şampuanı mı kova şampuanı mı? Tarifinize göre her ikisinide yapıyorsunuz?

Emre2303

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Magi köpük şampuanı mı kova şampuanı mı? Tarifinize göre her ikisinide yapıyorsunuz?
Magi aslında köpük şampuanı ama benzinlikçi tayfadanım ve orada kova ile yıkama yapmak bana işkence geliyor o yüzden Marolex ve Magi ile önce ön yıkama amaçlı köpük yapıyorum duruladıktan sonra bir tur daha aynı şekilde köpük yapıyorum ve yıkama eldiveni ile temaslı yıkamayı gerçekleştiriyorum.

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar motoru temizlemeyi düşünüyorum. cok kirli degil biraz tozlu apc ve buhar makinesi ile yapcam. Üstüne koruma olarak elimde autoglym plastic conditioner var. bunu motora uygulamamın bi sakıncası olur mu yoksa koch chemie mp tarzı bi ürün mü alıp uygulama yapsam

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Arkadaslar motoru temizlemeyi düşünüyorum. cok kirli degil biraz tozlu apc ve buhar makinesi ile yapcam. Üstüne koruma olarak elimde autoglym plastic conditioner var. bunu motora uygulamamın bi sakıncası olur mu yoksa koch chemie mp tarzı bi ürün mü alıp uygulama yapsam
Hiçbir problem olmaz kullanabilirsiniz
Mp antistatik olduğu için ve bu iş için üretildiği için daha detaylı koruma ve toz tutmama sağlıyor

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim
Garajim yok,priz erisimim de zor. mecburen cakmaklik veya sarjli araç süpürgesi arıyorum çekim gücü iyi olan bisey lazım. Teşekkürler :)

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
yıkama makinemizin uzun ömürlü olması, hemen arıza vermemesi için rutin olarak nasıl bir bakım yapmak lazım arkadaşlar. (evimin suyu kuyu suyu ve oldukça kireçli)

bu bakım konusunda önerisi, tecrübesi, uygulaması vs olan varsa paylaşırsa memnun olurum teşekkürler.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim
Garajim yok,priz erisimim de zor. mecburen cakmaklik veya sarjli araç süpürgesi arıyorum çekim gücü iyi olan bisey lazım. Teşekkürler :)
Black Decker'in bir modeli vardı hatta geçenlerde de tartışılmıştı, bildiğim kadarıyla en çok o tutuluyor. Forumda aratırsanız fazla fazla bilgi bulabilirsiniz.

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Magi aslında köpük şampuanı ama benzinlikçi tayfadanım ve orada kova ile yıkama yapmak bana işkence geliyor o yüzden Marolex ve Magi ile önce ön yıkama amaçlı köpük yapıyorum duruladıktan sonra bir tur daha aynı şekilde köpük yapıyorum ve yıkama eldiveni ile temaslı yıkamayı gerçekleştiriyorum.
Anladım hocam. Peki eldiveni yıkıyor musunuz panelden sonra veya çoklu eldiven mi kullanıyorsunuz?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli

Bugün bir tanıdığımın arabasını gsf+nxt ile yıkadım, finalde carpro elixir uyguladım. Elixirin en son bezde kalanıyla camları hem içten hem dıştan sildiğimde inanılmaz güzel olduğunu fark ettim. Ön camda falan çok başarılı iş çıktı. Acaba bir zararı var mıdır?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Bugün bir tanıdığımın arabasını gsf+nxt ile yıkadım, finalde carpro elixir uyguladım. Elixirin en son bezde kalanıyla camları hem içten hem dıştan sildiğimde inanılmaz güzel olduğunu fark ettim. Ön camda falan çok başarılı iş çıktı. Acaba bir zararı var mıdır?
Sileceklerde atlama yapmazsa bir sorun olacağını sanmam.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

On camdaki yağmur kaydırıcınin etkisi azaldığında uzun yol ve ya yağmur öncesi vaktim yoksa elixir uygulaması ben de yapıyorum. Atlama filan yapmadı şimdiye kadar. Hem temiz bir görüntü hem de su iticilik kazandırıyor.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Sileceklerde atlama yapmazsa bir sorun olacağını sanmam.
On camdaki yağmur kaydırıcınin etkisi azaldığında uzun yol ve ya yağmur öncesi vaktim yoksa elixir uygulaması ben de yapıyorum. Atlama filan yapmadı şimdiye kadar. Hem temiz bir görüntü hem de su iticilik kazandırıyor.
evet sileceklerde atlama ihtimali benim de sonradan aklıma geldi ama, glaco uyguladım silecek çok kullanmıyorum diyince çok da şapmadım artık :) cevaplar için teşekkürler…