Hızlı Soru - Cevap

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Antalya / Serik. Boğazkent mahallesine yakın araba yıkamak için yer arıyorum . Devamlı gittiğim yer git gel 35 km. Daha yakın güzel bi yer bilen var mı ?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Teşekkürler hocam, ilk seçenek magifoam. Ha ciddi bir kir çözecekseniz auto brite citrus wash var, kuru yüzeye fısfıslayıp durulayın snow foamdan daha etkilidir. Foam olarak da kullanabilirsiniz ancak köpük; hava ile kimyasalın karışımı, diğerinde direkt kimyasalı kire temas ettiriyorsunuz. Kir yoğunluğuna göre karar verebilirsiniz.

Şöyle de olabilir, yoğun kirli olan yerlere citrus wash sıkıp üzerine komple magifoam atabilirsiniz.
Hocam sulandırması kaç olmalı, sitesinde yaz için 1:100 demiş ama kış kullanımında kaç yapmalıyız?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Yağmur kaydırıcı kullanırken, cam temizleyici kullanımını Nasıl yapmalıyız. Her yıkama sonrasında cam temizleyici kullanırsak, kaydırıcıyı sürekli yenilemek mi gerekir? Yoksa nasıl yapalım?

egemenozten

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Göztepe Class Petrol yıkamada kartlı sisteme geçmiş. 5 TL'ye kart satıyorlar. Su, köpük ve cilanın her biri 10 TL olmuş. Kasada karta para yükletip cihazları kullanabiliyorsunuz. Sistem pek güven vermiyor. Göztepe çevresinde kendimizin otomobil yıkayabileceği başka benzinlik tavsiyeniz var mı?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Maslak civarı güvenilir ve kaliteli Oto ekspertiz önerebilir misiniz? Kaporta kadar motor ve yürüyene de önem veren bir yer lazım..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Maslak civarı güvenilir ve kaliteli Oto ekspertiz önerebilir misiniz? Kaporta kadar motor ve yürüyene de önem veren bir yer lazım..
İstanbul da 3 Tane Tarcanlar in Şubesi var hocam yakinsa onlardan birine git bence islerinde gayet basarililar.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tarcanlar gitmeyi istiyordum ben de ama satıcı çok uzak dedi sıcak bakmadı. Yine şansımı deneyeceğim.
Uzak diyorsa bir sıkıntı olabilir. Bir de yeşil oto eskpertiz ve Ümran vardı sanki istanbul'da bayağı ovuyorlar, tabi ben gitmedim bir tecrübem yok duyduklarım sadece