Hızlı Soru - Cevap

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #17,561
Arkadaşlar merhaba. Amazondan mjjc köpük aparatı almayı düşünüyorum aliexpress ile arasında 400 500₺ gibi bi fiyat farkı var ama amazonda kargo teslimatı esnasında vergi yada ekstra ücret çıkıyor mu?
amazon'da ne ödeme yaparsanız, uygulamada sipariş anında yapıyorsunuz. sonrasında ödeme çıkmıyor.
amazon'dan son 3 ay içinde yurtdışından 10'a yakın ürün getirttim

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
plastik şerit koruyucu da pasta artığı görüp bu nedir diye sorduğumda koskoca kurumsal bayinin sorumlusu elini ağzına götürdü tükürüğü ile beyaz pasta kalıtnısını ordan sildi.. Bizim ülkemizde nedense işler hep böyle yürüyor.. İlla ki şikayet edeceksin
gülsem mi? ağlasam mı? :D :D

genzo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Geçmiş olsun, size merdiven altı tarzı denilen yer denk gelmiş.. Bu tür yerleri şikayet etmek lazım ama insan uğraşmak istemiyor.. Benim de zamanında autoking gibi kurumsal firmaya kampanyalarından dolayı pasta cila ve iç temizlik için aracımı bırakıp sadece yıkandığını, hızlı cila tarzı bişey uygulanıp biraz parlaklık verildiğini ve çamurluktaki tırnak bile takılmayan kılcal çizdiği bile almadıklarını görüp sorduğum da Bayi sorumlusunun orası tırnağa takılıyordu ancak bu kadar oldu demesi üzerine gerekli yerlere şikayet sonrasında aracı gelip kendileri aldılar ve sonra teslim ettiler.. Aynı Bayi sorumlusu ile aracı kontrol ederken o kılcal çizik gitmişti, ayrıca şoför kapısında bulunan plastik şerit koruyucu da pasta artığı görüp bu nedir diye sorduğumda koskoca kurumsal bayinin sorumlusu elini ağzına götürdü tükürüğü ile beyaz pasta kalıtnısını ordan sildi.. Bizim ülkemizde nedense işler hep böyle yürüyor.. İlla ki şikayet edeceksin

Auto king mi allaha yakın araç sahiplerine uzak olsunlar , çamurluk üzerindeki mini onarım için kapı ortasına kadar araba boyadılar bela okuyacam olmayacak ve bunu 2 yıl sonra boya solunca anladık.

idriskaratay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
@tolgabasak91, MJJC Karcher K2 - K7 Köpük Tabancası Karcher K Serisi Basınçlı Yıkama Karcher için (Altın) amazonda bu şekil arama yaparsanız fiyat olarak 770 tl olan ilan çıkıyor ben geçen ay aldım 14 günde elime ulaştı yazan dışında ekstra ücret çıkmadı bu paylaştığım karcher için bağlantı kısmı sizdeki makine ne ise bağlantı kısmını ona göre alın

Deniz akseki

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar merhaba. Amazondan mjjc köpük aparatı almayı düşünüyorum aliexpress ile arasında 400 500₺ gibi bi fiyat farkı var ama amazonda kargo teslimatı esnasında vergi yada ekstra ücret çıkıyor mu?
hocam selamlar bende dün aldım 1 128 tlden cannın pro yu teslimat vs dahil yazıyordu bakalım ne olacak prime üye olup öle aldım ama üye olmadan öncede herşey dahil 1128 tl idi

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Bilen, konuya vakif kisilerden yanit alabilir miyim?
Bu de icer isimli ürün buz çözücü galiba. Bu tarz ürünlerin cama zararı sıcak su dökmek ile aynı olur mu acaba ne yönde bir etki yaratma ihtimali olur. Isin kimyasal yönüne vakif arkadaşlar illaki vardır çok teşekkür ediyorum

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Karcher K7 makinesinden tabancaya giden hortum, aldığım günden beri böyle, yıkama konforum vs kalmadı, beni çok zorluyor.
Çözüm öneriniz nedir?

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Karcher K7 makinesinden tabancaya giden hortum, aldığım günden beri böyle, yıkama konforum vs kalmadı, beni çok zorluyor.
Çözüm öneriniz nedir?

Şöyle 2 arkadaşla garajınızda en uzunu köşeden köşeye hortumun birbirine güzelce ayırmaya ve düzleştirmeye çalışın sonrası uzattıktan sonra hortumu yere koyup her hengi bir orta ağırlıkta olan birkaç nesnelerin hortumun üzerine koyun, çok ağırlığı olanı koymayın ezilmesin diye. birkaç günü olduğu gibi bırakın zamanla düzelir belki, sonrasında kamyon tekerlek çapı gibi büyük daire olarak hortumu yuvarlayıp toplayın makine üstüne koyun bu kadar.
bende K4 ve K5 var bu plastik çok sert ve toparlaması eziyet edicidir ama seninki gibi değildir yuvarlayıp üstüne koyuyorum. Esnek bir hortum istiyorsan karcher markalı 10mt'lik esnek hortumu var.
KARCHER | H 10 Q PremiumFlex ANTİ-TWİST bu satıcı vardır başka satanı yoktur yada benzer esnek hortumu satan varsa biri yazarlar mutlaka. bende bunu almayı düşüyorum.

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şöyle 2 arkadaşla garajınızda en uzunu köşeden köşeye hortumun birbirine güzelce ayırmaya ve düzleştirmeye çalışın sonrası uzattıktan sonra hortumu yere koyup her hengi bir orta ağırlıkta olan birkaç nesnelerin hortumun üzerine koyun, çok ağırlığı olanı koymayın ezilmesin diye. birkaç günü olduğu gibi bırakın zamanla düzelir belki, sonrasında kamyon tekerlek çapı gibi büyük daire olarak hortumu yuvarlayıp toplayın makine üstüne koyun bu kadar.
.
denemek lazım, teşekkürler

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mesaj - Konu bölümünün altında yer alan "Hızlı Resim Yükle" butonunu kullanarak açılan sayfaya yüklemek istediğiniz resimlerinizi seçip "Resim Yükle" butonuna tıklamanız yeterlidir.
Dun resim yuklenen sitede problem vardi hata veriyordu o yuzden sormustum, simdi duzelmis sorun yok