Eğer elinizde varsa meguiars plastx ile alabilirsiniz. Yoksa hafif bir aşındırıcı ile az az çalışarak çizikleri alabilirsiniz. Ancak el ile çizik almaz biraz sabır ister.
arkadaşlar merhaba,
benzinlik tayfasının üyesi olarak bir sorum var
yıkama için istanbul avrupa yakasında cevizlibağ petrol ofisini tercih ediyorum eskiden elektrikli süpürge de vardı ancak kaldırmışlar. Civarda tavsiye edebileceğiniz elektrikli süpürge hangi benzin istasyonunda var bilgisi olan paylaşabilirse memnun olurum
herkese iyi günler
Eğer elinizde varsa meguiars plastx ile alabilirsiniz. Yoksa hafif bir aşındırıcı ile az az çalışarak çizikleri alabilirsiniz. Ancak el ile çizik almaz biraz sabır ister.
@Pro Bu İşin Zirve Noktasi G Baran Firmasi ve Otomstore dir.
3 yil önce Volvo S90 ve S60 lara yaptirmistim,Mukemmel duruyor ve hicbirsekilde kayma,eskime ve su gecirme gibi etkenler olmadi müsait zaman da resimleri atarim.Alcantradir,araca özel dikim yapiliyor Ankara Şaşmaz Sanayi de.
Talisman araclar icin de Otomstore den aldik oda güzeldi
Tabi fiyatlar biraz pahali 3 sene önce 500₺ yaptirmistik suan en kotu 1500/2000₺ arasi vardir.
Hocam En Makul Secenek Meguiars Plastx yani oda elle ne kadar sonuç alinir bilemiyorum,sirf pasta sonrasi silme bezi icin de illa marka li birsey kullanmaniza gerek yoktur.
Rutin Temizlikte iyi bir bez kullanacaksaniz Purestar grubuna bakabilirsiniz.
Merhaba. Çünkü Nasiol bir Türk firmasıdır. Neden forumda popüler değil? zr53 ve nl272'yi sever misiniz? Gürcistan'da çok popülerler. Modesta ve Carpro'yu severim. Senden gerçeği öğrenmek istiyorum.
Merhaba. Çünkü Nasiol bir Türk firmasıdır. Neden forumda popüler değil? zr53 ve nl272'yi sever misiniz? Gürcistan'da çok popülerler. Modesta ve Carpro'yu severim. Senden gerçeği öğrenmek istiyorum.
Ben daha önce nasiol zr53 modelini kullandım. Çok memnun kaldım. Türkiye'de tercih edilmemesinin bence iki sebebi var. Birinci sebebi reklam ve tanıtım eksikliği. İkinci sebebi ise ithal ürün düşkünlüğü.
Neden hala kullanmaya devam etmiyorsun dersen, yeni ürünleri denemek daha cazip geliyor.
Arkadaşlar selamlar. Malum kış şartları,arabalarımızı yıkasak da çabucak kirleniyor. Sizce kış aylarında ne kadar sıklıkta yıkamalıyız. Gönül hep temiz olsun istiyor ama sizce makul yıkama eşiği ne olmalı?
Arkadaşlar selamlar. Malum kış şartları,arabalarımızı yıkasak da çabucak kirleniyor. Sizce kış aylarında ne kadar sıklıkta yıkamalıyız. Gönül hep temiz olsun istiyor ama sizce makul yıkama eşiği ne olmalı?
Araçlarımızın kirli-çamurlu kalması boya, plastik, krom vb. yüzeylere zarar veriyor. Bunun bir üst seviyesi tuzlu ve solüsyonlu yollarda yapılan yolcukların sonrasında aracın kirli kalmasıdır.
Mümkün mertebe yıkama sonrası hızlı koruma ürünlerinin kullanılması ve -bence- 2 haftada bir yıkanması gerekiyor. Ancak malum kış şartlar, havanın soğukluğu, günlerin kısa olması gibi sebepler bu sürenin çok daha fazla uzamasına neden oluyor.
arkadaşlar merhaba,
benzinlik tayfasının üyesi olarak bir sorum var
yıkama için istanbul avrupa yakasında cevizlibağ petrol ofisini tercih ediyorum eskiden elektrikli süpürge de vardı ancak kaldırmışlar. Civarda tavsiye edebileceğiniz elektrikli süpürge hangi benzin istasyonunda var bilgisi olan paylaşabilirse memnun olurum
herkese iyi günler
Uzun süre araç üzerinde kiri bekletmek var olan korumayı öldürüyor ve aracın kontamine olması kolaylaşıyor. Bence de en geç 2 haftada 1 yıkanmalı. Wax/sealantlar dan ziyade seramiğe geçerseniz araç hemen kirlenmez