Hızlı Soru - Cevap

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #17,781

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch Chemie green star ile başlayabilirsin. Kullandığım All Purpose Cleaner listesinde zirveye oynar.
Yanına da Valet Pro nun carpet cleaner ekleyebilirsin. Koltuklarda güzel iş çıkarır.
Hocam gs alacağım şimdi biraz nedir diye bakındım genel tavan plastiktede kullanılmış kapı fitilleri ve bagaj kapağı amortisörü de kirli tozlu oralarda da kullanılıyor mu ve satın alabileceğim güvenilir site veya yer var mı

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hocam gs alacağım şimdi biraz nedir diye bakındım genel tavan plastiktede kullanılmış kapı fitilleri ve bagaj kapağı amortisörü de kirli tozlu oralarda da kullanılıyor mu ve satın alabileceğim güvenilir site veya yer var mı
İsminden de anlaşılacağı üzere All Purpose Cleaner her türlü alanda seyreltme oranına göre her türlü yüzeyde kullanabileceğiniz bir genel temizleyicidir. Sadece plastikler (araç içi ön göğüs ve kapılar gibi) üzerinde kullanacağınız zaman soft bir karışım ve iyi durulama gerektirir.

Nereden alacağınız konusunda ise tercih size kalmış. Bilindik satıcılardan alabilirsiniz.

genzo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaşlar yeni kurulama havlusu veya wax cila bezi aldığımızda kullanmadan önce yıkamak gerekir mi ? Yoksa direk kullanabilirmiyiz.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar yeni kurulama havlusu veya wax cila bezi aldığımızda kullanmadan önce yıkamak gerekir mi ? Yoksa direk kullanabilirmiyiz.
Ornegin klin marka havlular yikanmis geliyor direk kullanilabilit oldugunu distributor firma belirtmisti ama baska markalar icin ya saticidan bilgi almak lazm ya da risk almamak adina bir on yikama yapmak gerekir. Forumdan baya bir arkadas amazondan turuncu bez ve eldiven almistik, ben kullanmadan elde yikamistim, bildigin turuncu boya akmisti.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Cila bezlerinde değil de kurulama havlularında öneririm. Ben cila bezlerini de yıkıyorum ama o ilk ultra yumuşaklık kalmaz tabi, havluda da Dublex'i ilk aldığımda sert geliyordu ilk yıkamayı yapınca yumuşacık olmuştu havlu. :smilex:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba, sorunuzu hızlı soru cevap bölümüne taşıyorum.
Tavan için k2 velor ile neredeyse ıslatmadan etkili temizlik yapabilirsiniz. Islatmamak öncelik olmalı.
Geriye kalan vinil plastik vb. yerler için dk chemie interior tavsiye ederim. Sabun bazlı çalışması çok keyifli ve konsantre yapısıyla ekonomik. Normal deride de sürekli olmamak şartıyla kullanabilirsiniz. Örnek fotoğraf bırakıyorum

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mikrofiber sampuani icin “valetpro microfibre reviver” mi yoksa “shiny garage enzyme wash microfibre “ mi onerirsiniz?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Mikrofiber sampuani icin “valetpro microfibre reviver” mi yoksa “shiny garage enzyme wash microfibre “ mi onerirsiniz?
Leraton MF Wash Mikrofiber Yıkama Şampuanı 473ml - 96.76 TL + KDV

Ya Leraton al yada
Shiny Garage Enzyme Microfiber Wash - Mikrofiber Yıkama Şampuanı 1lt - 9.79 Euro + KDV

Mantikli seçim bunlar hocam

Valet Pro bolunmus 500 ml 145₺ bölünmüs urun yerine orjinal ambalaj herzaman daha iyidir.Bölünmüş ürün pahali geldi bana.

aceloq

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar. Aracimda jantlar mat boya. Ufak bir surtme oldu bende klasik elle pasta uygulayayim dedim ve menzerna 400'u elle o bolgeye uyguladim. Ama uygulama yaptigim bolgede ki boya artik parliyor :smilex::smilex: Bu bolgeyi nasil tekrar mat hale getirebilirim acaba ?
İpayla kullandığınız pastanın içeriğinde bulunan yüzeye nüfuz etmiş olan cilayı sökebilirsiniz

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch Chemie green star ile başlayabilirsin. Kullandığım All Purpose Cleaner listesinde zirveye oynar.
Yanına da Valet Pro nun carpet cleaner ekleyebilirsin. Koltuklarda güzel iş çıkarır.
Hocam koh chemie gs aldım 1:10 oranında çoğaltıp bütün her yerinde kullanacağım detay fırçası kullanarak teşekkürler kullanım sitili için fatklı tavsiyeniz var mı?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bgn akbel pompamin resmen patlamak uzere oldugunu gordum, basinctan mi bu hale geldi, yoksa birkac kez dusurmustum ondan dolayi bir catlak mi olustuda ordan mi patlak verdi anlamadim. Dolayisiyla daha saglam bir pompa almak istiyorum.

daha once paylasilan bu pompa xiaomi ile basinclandirmaya uygun mudur? Plastigi dayanikli midir? Saniyorum akbel basligi
Ile de uyumludur.
n11'den Zemzem 2Lt İlaçlama ve Su Pompası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Zemzem 2Lt İlaçlama ve Su Pompası Fiyatları ve Özellikleri

Teşekkürler. Haftasonu kupon kampanyasıyla 100tl ye geldi fiyat olarak.

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Bgn akbel pompamin resmen patlamak uzere oldugunu gordum, basinctan mi bu hale geldi, yoksa birkac kez dusurmustum ondan dolayi bir catlak mi olustuda ordan mi patlak verdi anlamadim. Dolayisiyla daha saglam bir pompa almak istiyorum.

daha once paylasilan bu pompa xiaomi ile basinclandirmaya uygun mudur? Plastigi dayanikli midir? Saniyorum akbel basligi
Ile de uyumludur.

https://www.hobiotom.com/urun/xyuks...a-kimyasala-dayanikli-fisfis-pompa-sprey-2-lt
bunada bakmanı öneririm hocam