Hızlı Soru - Cevap

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #18,521
Kardesim Merhaba Bezleri ve Eldivenleri @DetayDeposu hocam dan aldim.

Magifoam Alkali ve temizlik konusunda cok iyidir,az da olsa korumaya dokunuyor.

Yaz aylarinda araçlarin çok kirlenmeyecegi icin yani çamur ve sis lekesi fazla olmayacagi icin biraz daha Soft bir ürün tercih edilmesinden yanayim.
Ürünleri kalitesi nasilabi beğendin mi tercih edilebilir mi?, Birde ben yeni yeni başladığımdan henüz bir seramik kaplama falan yaptırmadım şu anda Magifoam ve Purple Velvet mevcut bunları kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi yaz aylarında benim arabaya K2 veya Super Foam mantıklı mı olur? Şu anda şu ürün mevcut elimde bilmiyorum koruma ürünü mü oluyor bu ama
https://cilakutusu.com/urun/fireball-grace-sio2-bazli-sprey-seramik/

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ürünleri kalitesi nasilabi beğendin mi tercih edilebilir mi?, Birde ben yeni yeni başladığımdan henüz bir seramik kaplama falan yaptırmadım şu anda Magifoam ve Purple Velvet mevcut bunları kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi yaz aylarında benim arabaya K2 veya Super Foam mantıklı mı olur? Şu anda şu ürün mevcut elimde bilmiyorum koruma ürünü mü oluyor bu ama
https://cilakutusu.com/urun/fireball-grace-sio2-bazli-sprey-seramik/
Ürünlerin kalitesi gercekten güzel kardesim alinabilir fiyatlarida iyi @DetayDeposu satisa koyacak.

Aslinda Ben K2 yi soft olaraktan birde Fiyat Performans acisindan önerdim memnunum yani

AD Magifoam 900₺
K2 Bela Foam 540₺

Fireball in ürünleri güzel Grace yi kullanmadim ama kullanan arkadaşlardan yorum aldim guzel oldugunu soylediler.

Ek olarak Vonixx Si02 Pro veya Blend Ceramic Spray,Meg Xpress Wax,Vonixx Tok Final bunlar suan arabanin bagajinda surekli kullandigim urunler arasindadir bunlardan birinide tercih edebilirsin.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ürünlerin kalitesi gercekten güzel kardesim alinabilir fiyatlarida iyi @DetayDeposu satisa koyacak.

Aslinda Ben K2 yi soft olaraktan birde Fiyat Performans acisindan önerdim memnunum yani

AD Magifoam 900₺
K2 Bela Foam 540₺

Fireball in ürünleri güzel Grace yi kullanmadim ama kullanan arkadaşlardan yorum aldim guzel oldugunu soylediler.

Ek olarak Vonixx Si02 Pro veya Blend Ceramic Spray,Meg Xpress Wax,Vonixx Tok Final bunlar suan arabanin bagajinda surekli kullandigim urunler arasindadir bunlardan birinide tercih edebilirsin.
Çok teşekkürler abicim iyi günler

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinde tek uygulamalık demirtozu temizleyicisi ve dış plastik koruma olan var mı arkadaşlar?

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır

Aracımda Corsa yazisi bagajin solunda. Onu isi tabancasi olmadan sökebilir miyiz, misina ile?

Aklıma takılan o yazinin oldugu yerde ppf kaplama var seffaf. Yapiskan sökücü disk çalistirmak da o kaplamaya zarar verebilir mi acaba, bulundugum yerde profesyonel bir isletme yok bu ince isi yapabilecek. Isi tabancasi tutarsak da sanki ppf yerinden çıkabilir diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
PreWash Foam

bu ürün önyıkama şampuanı olarak karışım oranı çok az değil mi ? her 2 litreye 100 ml koyulacaksa sarfiyat fazla olmaz mı ?
Ürüne ve kullanım tipine göre değişiyor, Valet Pro ANSF'yi Kwazar ile 1:10 kullanıyordum, foam lance ile 1:4 kullanıyorum. Yine fl ile Magifoam'ı 1:10 kullanıyorum, Alta kullananlar 2L suya 20-30 ml ürün kullanıyorlar.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Ürüne ve kullanım tipine göre değişiyor, Valet Pro ANSF'yi Kwazar ile 1:10 kullanıyordum, foam lance ile 1:4 kullanıyorum. Yine fl ile Magifoam'ı 1:10 kullanıyorum, Alta kullananlar 2L suya 20-30 ml ürün kullanıyorlar.
2lt suya 30 ml ürün koymak için oranı 1:60 yapmak lazım ama sitesinde 1:10 diyor.

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Marolex 3000 kullanan arkadaşlara bisey sormak istiyorum. 40 basiyorum ben 110-06 alta foam nozulu ile ama çok açılı atamiyor. 37 psi de sabit basınçlı pompa ile atıyorum.

45 50 basan varmı dayanir mi. Emniyet kısmı var marolexde ordan atar heralde.

aykutclyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Marolex 3000 kullanan arkadaşlara bisey sormak istiyorum. 40 basiyorum ben 110-06 alta foam nozulu ile ama çok açılı atamiyor. 37 psi de sabit basınçlı pompa ile atıyorum.

ben 45 civarı kullanıyorum bayadır bir problem yaşamadım. kullanım kılavuzunda max 60 psi diye hatırlıyorum.
Geçenlerde xiaomi pompa bozuldu, sensör arızası veriyor, elimle pompalamayı denedim ama 110-06 da performans baya düşük kaldı.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

Hocam modifiyeden sonra bir sıkıntı yaşadınız mı

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Hocam modifiyeden sonra bir sıkıntı yaşadınız mı
Yok hocam hersey miss gibi :) baglanti yerleri çok oldugu için atma yapar diye korktum ama suan 40 psi gecmiyorum yetiyor simdilik. Usams marka kompressör kullanıyorum çok çok memnunum. Asla bayilmiyor. 37 de tutuyor sabit

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Work stuff'ın eldivenini kullanan var mı? Kaliteli bir şey almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa fikirlere açığım. Meguiarsın eldivenini de beğenmiştim ama bulamadım hiçbir yerde

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Work stuff'ın eldivenini kullanan var mı? Kaliteli bir şey almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa fikirlere açığım. Meguiarsın eldivenini de beğenmiştim ama bulamadım hiçbir yerde
@DetayDeposu Cartainer Marka Koreli Ürünlere bakin derim.

Meguiars in hangi eldivenini ariyorsunuz buldurayim size

Mustafa58.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sivas
Klin korea aldım memnun kaldım

2203129G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nativist

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kayseri

ne önerirsiniz beyler? Göğüste 3 ufak çizik var, aracı babama vermiştim parke kenarını koymuş göğüse çizmiş. Apc ile temizledim ve koruyucu ürün kullanmadan foto çektim

Greib

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Adam’s Garage nin eldivenini kullanıyorum gayet memnunum