Hızlı Soru - Cevap

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #18,881
Ben de sanirim megu sampuani iptal edip beşer kg magifoam ve purplevelvet alacagim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam magifoam için mantıklı olabilir ancak purple velvet çok yüksek konsantre bir ürün. 1/1500 sulandırması var yani 10 litre suya 6-7 ml ürün yetiyor.

bir yıkama için 10 ml kullansanız yarım litre ürünle 50 kez yıkama yapabilirsiniz :)

işinize karışmak olarak algılamayın öneri olarak yazmak istedim :)

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Hocam magifoam için mantıklı olabilir ancak purple velvet çok yüksek konsantre bir ürün. 1/1500 sulandırması var yani 10 litre suya 6-7 ml ürün yetiyor.

bir yıkama için 10 ml kullansanız yarım litre ürünle 50 kez yıkama yapabilirsiniz :)

işinize karışmak olarak algılamayın öneri olarak yazmak istedim :)
Yok hocam ne karismasi forum bu yuzden guzel :) haldir huldur masraf etmektense konu ile ilgili tecrubeli arkadaslardan tavsiye,akil aliyoruz :) tesekkurler tavsiye icin

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Köpürmesi güzel, kokusu da güzel ama bununla yıkayıp üzerine hızlı cila tarzı olmazsa çabuk toz topluyor, bir de benim gözlemlediğim kir çıkarma olayı zayıf.. Bir süredir autobrite purple velvet kullanıyorum, bence parlaklık ve kir çıkarması daha iyi..
Ben de aksine hiç toz toplama yaşamadım birçok kişi gyeon wetcoatta da toz toplar az da olsa demişti hiç sıfır demekki araçtan araca değişiyor. Kir çözmesi zayıf evet purple velvet kullanmadım ama o da güzel forumdaki tecrübelere göre. Meguiarsın en güzel yanı bence hemen kurumaması ve cilasının gözle görülür derinlik katması

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben de sanirim megu sampuani iptal edip beşer kg magifoam ve purplevelvet alacagim

Ben forum sayesinde direkt magifoam ile tanıştım ön yıkamaya çok çok güzel 2 litre bitirdim pişman olmazsınız. Bir ara koch chemie gsf gs karışımına geçmiştim magifoamdaki verimi alamadım

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Gyeon'un quick detailer'ini kullanan var mı? seramikli olanı da var sanırım parlaklıkları nasıl hızlı cila olarak kullanmayı düşünüyorum kurulama yardımcısı yerine araç kuruyken

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar hayırlı akşamlar bir şeyi merak ediyorum yağmur sonrasinda arabanın boncuk boncuk olması neyi gösterir tam olarak

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Online olarak daha önce buji/ filtre/balata vs alan ve orijinalliğinden emin olan var mı ?
Ustaparçacı, uzmanparça, online yedek parça fena gorunmuyor .
15 yorum okuyorum 13 ü olumlu oluyor tam alacakken 2kişinin olumsuzunu orijinale benzemıyor yorumunu görünce işkilleniyorum

yalin

Acemi Detaycı
Üye
İki urunu uygun fiyat oldugunu dusunerek taksitle 690₺ ye aldim arkadaslar. Sampuan olarak da sizlerin yardimlariyla autobrite magifoam ve purplevelvete karar vermistim ama kucuk hacimliler pek kalmamis satista ya da fiyatlarina elim varmiyor. Bunlarin yerine tavsiye edebileceginiz sampuan olur mu acaba?

Purple velvet der susarim. detailforum saticisndan gecen ay 130tlye 1lt bolunmus olarak aldim. Favoriye ekleyip beklemek gerekiyor.

Firma ismi yazmama ragmen goruntulenmiyor yasaksa kusuruma bakmayin adminler

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Online olarak daha önce buji/ filtre/balata vs alan ve orijinalliğinden emin olan var mı ?
15 yorum okuyorum 13 ü olumlu oluyor tam alacakken 2kişinin olumsuzunu orijinale benzemıyor yorumunu görünce işkilleniyorum
Üstad onlineyedekparça sitesinden 15 gün önce şanzıman yağı olarak Liqui Moly Atf 1200 aldım . Sıkıntısız alışverişti,daha önce de motor yağı almıştım. Parça olarak genelde cepoto sitesini kullanıyorum, işimi çok iyi gördüler şimdiye kadar. Filtre olarakta Mann Filter ve Filtron tercih ediyorum. Şimdiye kadar Filtremarketim sitesini kullandım. Yetkili satıcı kendileri ,sorunsuz alışveriş yapıyorum uzun süredir . Bu arada aracım Volvo S60 2.4 D5

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Üstad onlineyedekparça sitesinden 15 gün önce şanzıman yağı olarak Liqui Moly Atf 1200 aldım . Sıkıntısız alışverişti,daha önce de motor yağı almıştım. Parça olarak genelde cepoto sitesini kullanıyorum, işimi çok iyi gördüler şimdiye kadar. Filtre olarakta Mann Filter ve Filtron tercih ediyorum. Şimdiye kadar Filtremarketim sitesini kullandım. Yetkili satıcı kendileri ,sorunsuz alışveriş yapıyorum uzun süredir . Bu arada aracım Volvo S60 2.4 D5

Sagolun hocam cepoto yu da bi araştırayım fiyatları uygun geldi gözüme.
Filtremarketim biraz pahalı diğerlerine göre ondan dolayı onun üzerinde çok durmamıştım

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Filtremarketim biraz pahalı diğerlerine göre ondan dolayı onun üzerinde çok durmamıştım
Cepoto nun hem sitesi çok stabil hemde fiyatları uygundur üstad , değerlendirebilirsiniz. Filtremarketim eskiden ucuzdu şuan bakmaya korkuyorum siteye

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Usta parcacidan Filtron Filtre ve Motul yag aldim sorunsuzdu orjinaldi hocam sorun yok.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
3 firmadanda alışveriş yapabilirsiniz, ürünleri orijinaldir :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bugün gündüz aracı yıkamaya başladığımda acil bir işim çıktı ve yıkama yarım kaldı. (Sadece ön yıkama yapmıştım.) akşam yıkamayı tamamladım ancak gündüz kurulamamamdan kaynaklı epey su lekesi kalmış. Çözümü nedir?
Kireç lekesi giderici ürünler yoksa temizleyici özelliği bulunan wax veya finish pastası ve el pedi ile uygulama yapmaniz bile sonuç verecektir

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Cepoto nun hem sitesi çok stabil hemde fiyatları uygundur üstad , değerlendirebilirsiniz. Filtremarketim eskiden ucuzdu şuan bakmaya korkuyorum siteye

3 firmadanda alışveriş yapabilirsiniz, ürünleri orijinaldir :)
Usta parcacidan Filtron Filtre ve Motul yag aldim sorunsuzdu orjinaldi hocam sorun yok.

Cevaplar için teşekkür ediyorum

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Genelde Filtremarketim'den Mann marka filtreleri temin ediyorum . Kaymazlar motor - Mann yetkili satıcı firma sitesinden kontrol etmiştim.

Greib

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fiat Egea Aracımın tavanında yer yer tırnak giren çizikler mevcut aracım simli kurşun gri renginde çiziklerin geçme ihtimali var mı?

tugay16haz76

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam selamlar , el ile uygulama yaparak hiçbirşekilde sonuç alamazsınız.Bu tarz ürünler var fakat çizikleri geçici olarak nispeten kapatır polisaj şart bilginize
Hadi ya yine mi pasta gecen sene pasta yaptirdim ve firca vs kullanmam. Kurulama bezimde çok iyi aslinda nasıl cizildi anlamıyorum. İnce-kalin pasta ve hare giderici bu üçünü karıştırıp makine ile attirmam gerek dediler. Aracım kapalı garajda durdu sürekli. Cok yol yapmadi işlemden sonra maks 500km. Tekrar demirtozu kill vs yapmam gerekir mi polisaj öncesi. Birde her sene polisaj yaptirmak boyayı inceltmez mi?