Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #18,961
Çok kirli olmayan plastik iç aksamlarda (kapı içleri, eşikler, bardaklık, kol dayama sökülüyor o da komple plastik) 1:10 koch chemie gs ağır mı gelir? Po ile temizledim ama bazı çıkmayan lekeler kaldı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Çok kirli olmayan plastik iç aksamlarda (kapı içleri, eşikler, bardaklık, kol dayama sökülüyor o da komple plastik) 1:10 koch chemie gs ağır mı gelir? Po ile temizledim ama bazı çıkmayan lekeler kaldı
Ben oraları 1:10 sulandırılmış Koch Chemie MZR ile temizliyorum bi yan etkisini görmedim

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Abi Valetpro concentrated ph nötr değil. Türkiyede heryerde korumaya zararsız ph nötr diye geçiyor. Valet Pro Sitesinden içeriğine baktığında adam yazmış korumalı araçlarda önerilmez. Ama Türkiyede herkes ph nötr diyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
Valet pro nun bu yazısı ile ilgili link alabilir miyim?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Shell Helix motor yağları alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz acaba değerli dostlar?

helix ultra Ag 5w30 yağ arıyorum. Samsun’daki hiçbir shell istasyonunda yok.
Trendyolda limonoto ve power-tech adlı satıcılarda buldum ancak güvenilirler mi bilmiyorum?

eğer ki yağı tedarik edersem “hangi motor yağını kullanmalıyız?” Konusu için güzel bir güncelleme yapacağım
https://www.onlineyedekparca.com/ Ben buradan aldım. Shell yağı. Daha önce
Liqui Moly kullanıyordum. Şuan için shellden memnunum.
.

Son düzenleme:

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Shell Helix motor yağları alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz acaba değerli dostlar?

helix ultra Ag 5w30 yağ arıyorum. Samsun’daki hiçbir shell istasyonunda yok.
Trendyolda limonoto ve power-tech adlı satıcılarda buldum ancak güvenilirler mi bilmiyorum?

eğer ki yağı tedarik edersem “hangi motor yağını kullanmalıyız?” Konusu için güzel bir güncelleme yapacağım
yagçarşısı ve onlineyedekparça bakın. yag çarşısı çogu sitede var kendi siteleri de var. Bende yeni aldım faturasıyla birlikte geldi. onlineyedekparça daha kurumsal. limonoto da sorun yaşayacagını sanmam. yine uzmanparça da iyi. uzmanparça ve onlineyedekparça filtre seti aldım sorun yaşamadım büyük firmalar. yagçarşısı sanayide ki yag satan bir dükkan omega madeni yaglar fatura adı.

ben shell helix ultra ect multi daha yeni n11 üzerinden yag çarşısından aldım.

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar IPA alacaktım ama internette “kalıntı bırakıyor, saf değil” gibi yorumlar gördüm. Güvenilir IPA satıcı linki verebilecek var mıdır? Ya da Ankara da alabileceğim bir yer?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
https://www.onlineyedekparca.com/ Ben buradan aldım. Shell yağı. Daha önce
Liqui Moly kullanıyordum. Şuan için shellden memnunum.
.
yagçarşısı ve onlineyedekparça bakın. yag çarşısı çogu sitede var kendi siteleri de var. Bende yeni aldım faturasıyla birlikte geldi. onlineyedekparça daha kurumsal. limonoto da sorun yaşayacagını sanmam. yine uzmanparça da iyi. uzmanparça ve onlineyedekparça filtre seti aldım sorun yaşamadım büyük firmalar. yagçarşısı sanayide ki yag satan bir dükkan omega madeni yaglar fatura adı.

ben shell helix ultra ect multi daha yeni n11 üzerinden yag çarşısından aldım.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu sağ olun :)

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Merhaba arkadaşlar IPA alacaktım ama internette “kalıntı bırakıyor, saf değil” gibi yorumlar gördüm. Güvenilir IPA satıcı linki verebilecek var mıdır? Ya da Ankara da alabileceğim bir yer?
Trendyoldan luxor marka %99 saflıkta alıyorum ben. Hiç bir sorun yaşamadım.

yalin

Acemi Detaycı
Üye
Kumaş koltuklardaki su lekelerini vakumsuz nasıl temizleyebilirim? Elimde koch chemie gs ve po var
Benim deneyiyimi anlatayim. Koltuklari sprey yardimiyla hafif nemlendiriyorum. Valet Pro carpet cleaner karisimini sıkıp, yanima su dolu kova alip suyunu iyice siktigim nemli bezle tekrar siliyorum. İstege bagli kuru bir mikrofiber bezle koltuklarin nemini alabildigin kadar alip kapilari acip kurumaya birakiyorum genelde de bu havalarda ben arka koltugu silene kadar on koltuklar kurumus oluyor ( 5 kapi acik haldeyken).

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar selam. Bu üründen kullanan varmı acaba gerçekten resimlerdeki gibi köpük atabilirmi kullanan varsa cevaplarsa sevinirim

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese merhaba
Gyeon q2 tire lastik parlatıcısını ısı tabancası kullanmadan uygulasak bu şekilde de kullanılabilir mi?
Finishi parlak mı mat mı acaba

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Herkese merhaba
Gyeon q2 tire lastik parlatıcısını ısı tabancası kullanmadan uygulasak bu şekilde de kullanılabilir mi?
Finishi parlak mı mat mı acaba
Kullanılır tabii ki üstad. Ben ısı tabancası kullanmadan kullanıyorum. Patlağa yakın bir finishi var. Ben zevkle kullanıyorum.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tutankhamun

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bulabilirseniz SOLDEX markayı deneyiniz çok kalitelidir

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Mikrofiber şampuanı fiyatına yetişemez oldum. Forumdaki değerli arkadaşlar Mikrofiber bezleri yıkamak için perwolun bir rengini kullanıyordu forumda araştırdım bulamadım o rengi. Bilen var mı acaba?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Mikrofiber şampuanı fiyatına yetişemez oldum. Forumdaki değerli arkadaşlar Mikrofiber bezleri yıkamak için perwolun bir rengini kullanıyordu forumda araştırdım bulamadım o rengi. Bilen var mı acaba?
sarıydı hocam ancak şu an stokta bulamadım ben internette fakat mağazalarda vardır diye düşünüyorum