Hızlı Soru - Cevap

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #19,261
Bahsi geçen şampuan korumayı sökme anlamında zayıftır. Ancak içerisindeki ciladan dolayı perdeleme yaptığı için size koruma yüzeyden gitmiş gibi görünüyor.
Elle kontrol ediyorum ön yıkama şampuan ları gibi hissiyat veriyor altta carnauba lı katı wax ve adams buttery var glaze olarak mesela valet pro concetrated kullanıyordum daha önceleri o varken waxa pek ellemiyordu birde nanolex pure shampo kullandım oda ellemiyordu bu velvet ve arada Meguiars sarı şampuan kullanıyorum ikiside waxı söküyor Meguiars ı anlarım cilalı diye sökebilir ama velvette olması beni şaşırttı cilasız diye biliyorum bu şampuanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Elle kontrol ediyorum ön yıkama şampuan ları gibi hissiyat veriyor altta carnauba lı katı wax ve adams buttery var glaze olarak mesela valet pro concetrated kullanıyordum daha önceleri o varken waxa pek ellemiyordu birde nanolex pure shampo kullandım oda ellemiyordu bu velvet ve arada Meguiars sarı şampuan kullanıyorum ikiside waxı söküyor Meguiars ı anlarım cilalı diye sökebilir ama velvette olması beni şaşırttı cilasız diye biliyorum bu şampuanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Velvet cilalı şampuandır ve çoğunlukla maskeleme yapar. İyi günlerde kullanın.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Biraz önce kil eldivenini denedim ancak boya tozlarının hepsini sökemiyor malesef 50% gibi işe yaradı.
Elinize sağlık kaba olanı temizlemeyi başarmış olmasi lazimdi zaten. Genelde Küçük serpintileri sıyırıp es geçebilir. Sebebi boya tozunun kil yüzeyi ile yeterli surtunme yapmayip yuzeyden ayrılmaması. Biraz bastirarak sabırla sonuç alma ihtimaliniz yüksek.
Veya ad just the tonic veya akrilik tiner ile devam edebilirsiniz. Ufak alanda deneme yapmanizi tavsiye ederim.
Selülozik tiner kesin çözüm ama oldukça tehlikelidir.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@DetayDeposu Merhabalar. Sürekli soruyoruz forum olarak kusurumuza bakmayın. Pro bela, nuta, akra, roton ve scrubpro ne zaman stoklara girer acaba sanırım kargodan gelmişti ürünler
Hocam sekmeler acik surekli yeniliyorum ama stok yok,stoklar tazelendiginde etiket atar msnz burdan :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar Distributor www.cilakutusu.com da stoklara girmis ordan alabilirsiniz detaydeposu veriyor zaten oraya ürünleri fiyatlar güncel kur la yenilenmiş fiyatlar yine de şöyle piyasa sartlarina gore makul ürünler.
Baskanim dogrudur orda var da insan dist. de belki daha ucuz olur diye bekliyor bi de onceki siparisten kalma fisfis da bekliyorum cikmadiysa hala birlikte cikar diye bekliyorum ha bugun ha yarin diye ama

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Baskanim dogrudur orda var da insan dist. de belki daha ucuz olur diye bekliyor bi de onceki siparisten kalma fisfis da bekliyorum cikmadiysa hala birlikte cikar diye bekliyorum ha bugun ha yarin diye ama

O zaman hep birlikte bekleyip göreceğiz.:)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaslar Distributor www.cilakutusu.com da stoklara girmis ordan alabilirsiniz detaydeposu veriyor zaten oraya ürünleri fiyatlar güncel kur la yenilenmiş fiyatlar yine de şöyle piyasa sartlarina gore makul ürünler.
orada stoklara girdigini biliyorum fakat o tarz siteler ürünü 200e satıyorsa 50 tl kargo 70 tl kargo fiyatı çekiyorlar. İnsan ister istemez almaktan vazgeçiyor detay deposu kargo konusunda cok iyi inşallah bozmazlar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
orada stoklara girdigini biliyorum fakat o tarz siteler ürünü 200e satıyorsa 50 tl kargo 70 tl kargo fiyatı çekiyorlar. İnsan ister istemez almaktan vazgeçiyor detay deposu kargo konusunda cok iyi inşallah bozmazlar.
Hocam detaydeposu da 650 tl ve üzeri ücretsiz kargo yapmiş bilginize.

Sepet teki urunler 650₺ ulasmazsa 50₺ gonderim yapiyor.

Persembe günü arkadas a Ankara dan İstanbul a 1 Litrelik sisede urun gonderdim anlasma yoktu 225₺ tuttu kargo ucreti yurtici kargonun,kargo fiyatlari uçmuş son yakit zamlarindan dolayi

aceloq

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize sağlık kaba olanı temizlemeyi başarmış olmasi lazimdi zaten. Genelde Küçük serpintileri sıyırıp es geçebilir. Sebebi boya tozunun kil yüzeyi ile yeterli surtunme yapmayip yuzeyden ayrılmaması. Biraz bastirarak sabırla sonuç alma ihtimaliniz yüksek.
Veya ad just the tonic veya akrilik tiner ile devam edebilirsiniz. Ufak alanda deneme yapmanizi tavsiye ederim.
Selülozik tiner kesin çözüm ama oldukça tehlikelidir.
Tinerden biraz korkuyorum açıkçası. Ama yapışkan temizleyici aklımda vardı. Just the tonic alıp onu da bir deneyeyim. Teşekkürler.

Suleyman34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var. Aracımı 2 hafta da bir iç-dış komple yıkıyorum. Bu detay temizlik ürünlerinin son kullanma tarihi ortalama ne kadar süredir ? 5 kg bir K2 Satina pro adlı ürün alsam ömrü bitmeden bitirebilir miyim ?

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Herkese merhaba, belki saçma gelebilir ama 1 tüp seramik alsam aracı yıkayıp demir tozu vs yapıp wax yapar gibi onu kendim uygulasam sizce yüzey hazırlığı, kürleşme vs olmadan kalıcı bir seramik kaplama olur mu yine?
Ufak bir hatanız çok sıkıntılı sonuçlar yaratabilir ve kalıcı olmaz sadece para ve emek kaybı olabilir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese merhaba, belki saçma gelebilir ama 1 tüp seramik alsam aracı yıkayıp demir tozu vs yapıp wax yapar gibi onu kendim uygulasam sizce yüzey hazırlığı, kürleşme vs olmadan kalıcı bir seramik kaplama olur mu yine?
Merhaba eger yüzey iyi degilse net sonuc alamazsiniz bugun ku sartlarda ortalama bir seramik 1250/2000₺ arasi bence degmez.Size uygun en güzel ve en iyi sonuc elde edebileceginiz ürün Sonax NPT araciniza Ekstra Parlaklik+Ekstra Su İticilik saglar.

Seramik uygulamak sorun degil ancak uygulama esnasinda bir bolgede iyi silinmezse veya leke kaldigi zaman Polisaj islemi gerektirir.

aceloq

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Benimde merak ettigim bir durum var. Sadece plastiklere uygulamak için ucuzundan çinli seramiklerden alsam ve şişenin kapağı açıldığında seramiğin işi bitmiş mi oluyor yoksa tekrar ağzını kapatıp saklanabilir mi ?