Arkadaşlar turtle wax seramikli hızlı cilam bitmek üzere. Bu cilanın parlaklıgı ve su itme özelliği cok iyi ama araç ıslakken sıkıp bezle sildigimde ardında sarımsı gokkusagı gibi renkler bırakıyor. Bu bitmek üzereyken yeni hızlı cila arayışına girdim onerilerinizi bekliyorum yalnız ıslakken sıkıp sonra duruladığımız cila olmazsa sevinirim malum petrolde cok imkanımız olmuyor
Polytop Hybrid Conservier maximus, bereketli bir ürün, 1 lt ürün 50 ile 100 litre son kullanım ürünü demek, işini iyi yapıyor, parlaklığı güzel, toz çekmiyor. Tavsiye ederim
Daha evvelden yaptığım retuş boyalarının renk ton farkı var ve çıkartmak istiyorum. ne ile çıkartabilirim elimde m600 tiner var iş görürmü veya ne olur ?
Kullanmadım hiç fiyatı çok pahalı bence. Neredeyse 3/1 fiyatına carpro spotless daha iyi bir seçim olabilir fp olarak eğer böyle bir ürün arayışı içindeyseniz.
Kullanmadım hiç fiyatı çok pahalı bence. Neredeyse 3/1 fiyatına carpro spotless daha iyi bir seçim olabilir fp olarak eğer böyle bir ürün arayışı içindeyseniz.
Carpro spotless 2.0 var hiç bir işe yaramıyor. Igl Ecoclean Delete aldım yamaclardan o da beklediğim performansı vermedi. Koch Chemie Fse nin yaptığından öteye gidemiyorlar. Ama bu jeli merak ediyorum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa fiyatını göze alıp denemek istiyorum
Carpro spotless 2.0 var hiç bir işe yaramıyor. Igl Ecoclean Delete aldım yamaclardan o da beklediğim performansı vermedi. Koch Chemie Fse nin yaptığından öteye gidemiyorlar. Ama bu jeli merak ediyorum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa fiyatını göze alıp denemek istiyorum
Aracı yıkadıktan sonra yüzey soğukken ürünü sıkıp 1-2 dakika kurumasına izin vermeyecek şekilde yüzeyde bekletiyorum .Nemli mikrofiber bezle lekeyi çıkartana siliyorum.Aracı tekrar yıkıyorum birşey kalmıyor yüzeyde.
1- Mikrofiber yıkama şampuanı olarak hangi ürünü alabilirim?
2- Böcek, sinek kalıntıları için hangi ürünü önerirsiniz?
3- Silikon spreyleri araçta kullanımı ne işe yarıyor?
Ürünler uygun yollu olursa sevinirim özelden link atabilirsiniz çünkü Leratonun mikrofiber yıkama şampuanı önerilmiş mesela stoklarda bulamadım.
Ben shell in yeşil olanını kullanıyorum güzel iş çıkarıyor. Camdaki korumayı etkilemedi. Ama sıcaklığa dikkat etmek gerekli daha soğuklarda mavisini kullanıyorum.