Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Arkadaşlar turtle wax seramikli hızlı cilam bitmek üzere. Bu cilanın parlaklıgı ve su itme özelliği cok iyi ama araç ıslakken sıkıp bezle sildigimde ardında sarımsı gokkusagı gibi renkler bırakıyor. Bu bitmek üzereyken yeni hızlı cila arayışına girdim onerilerinizi bekliyorum yalnız ıslakken sıkıp sonra duruladığımız cila olmazsa sevinirim malum petrolde cok imkanımız olmuyor
Ben birkaç hızlı cila denedim ama Auto Finesse Caramics gözle görülür çok iyi bir parlaklığı var su itişi de güzel bütçe uygunsa bunu öneririm

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Polytop Hybrid Conservier maximus, bereketli bir ürün, 1 lt ürün 50 ile 100 litre son kullanım ürünü demek, işini iyi yapıyor, parlaklığı güzel, toz çekmiyor. Tavsiye ederim :)
çok teşekkür ederim aklıma yattı gibi sulandırılabilen ürünleri seviyorum çok daha kârlı oluyor

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Merhabalar,
Chemical Guys’ ın Water Spot Remover jelini kullanan var mı? Videolardaki gibi işe yarıyor mu?

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Kullanmadım hiç fiyatı çok pahalı bence. Neredeyse 3/1 fiyatına carpro spotless daha iyi bir seçim olabilir fp olarak eğer böyle bir ürün arayışı içindeyseniz.
Carpro spotless 2.0 var hiç bir işe yaramıyor. Igl Ecoclean Delete aldım yamaclardan o da beklediğim performansı vermedi. Koch Chemie Fse nin yaptığından öteye gidemiyorlar. Ama bu jeli merak ediyorum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa fiyatını göze alıp denemek istiyorum

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Carpro spotless 2.0 var hiç bir işe yaramıyor. Igl Ecoclean Delete aldım yamaclardan o da beklediğim performansı vermedi. Koch Chemie Fse nin yaptığından öteye gidemiyorlar. Ama bu jeli merak ediyorum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa fiyatını göze alıp denemek istiyorum
Ben gayet memnunum spotless ten sizdeki lekeler başka bir sorun olabilirmi acaba

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayır bildiğimiz su lekesi. Siz nasıl uyguluyorsunuz? Ben pamuğa ve lekeye sıkıp dairesel hareketlerle ovalıyorum. Mikrofiber bezle denemedim hiç.
Aracı yıkadıktan sonra yüzey soğukken ürünü sıkıp 1-2 dakika kurumasına izin vermeyecek şekilde yüzeyde bekletiyorum .Nemli mikrofiber bezle lekeyi çıkartana siliyorum.Aracı tekrar yıkıyorum birşey kalmıyor yüzeyde.

Drgg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese selamlar iyi forumlar

1- Mikrofiber yıkama şampuanı olarak hangi ürünü alabilirim?
2- Böcek, sinek kalıntıları için hangi ürünü önerirsiniz?
3- Silikon spreyleri araçta kullanımı ne işe yarıyor?
Ürünler uygun yollu olursa sevinirim özelden link atabilirsiniz çünkü Leratonun mikrofiber yıkama şampuanı önerilmiş mesela stoklarda bulamadım.