Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracın ön tamponundaki sinek,böcek kalıntıları için yıkama öncesi K2 bora iş görür mü ön yıkamada. Yoksa k2 nuta böcek kalıntısı temizleyici tarzı ürün almam mı gerekir.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar tatil için şehir dışındayım yanıma basınçlı pompayı almamıştım araba çok kirlenmiş ön yıkama için valetpro ansf yi fıs fıs şişeye koyup sıksam arabaya uygun olur mu

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
herkese selamlar iyi forumlar

1- Mikrofiber yıkama şampuanı olarak hangi ürünü alabilirim?
2- Böcek, sinek kalıntıları için hangi ürünü önerirsiniz?
3- Silikon spreyleri araçta kullanımı ne işe yarıyor?
Ürünler uygun yollu olursa sevinirim özelden link atabilirsiniz çünkü Leratonun mikrofiber yıkama şampuanı önerilmiş mesela stoklarda bulamadım.
1- Mikrofiber yıkama şampuanı olarak Valetpro Microfiber Reviver kullanıyorum. Gayet güzel ben beğeniyorum
2- Böcek için Koch Chemie Insect&Dirt Remover kullanıyorum
3- Silikon spreyler genelde trim sesi kesmek için kullanılıyor. Ben Berner marka kullanıyorum

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyat performans detay çantası ne önerirsiniz? Özellikle geniş ve sağlam bir şey arıyorum çeyiz sığmamaya başladı
Ben şu şekilde bir plastik kutu kullanıyorum, dökülme patlama v.s gibi durumlarda araca hiç birşey bulaşmıyor, kutuyu yıkayıp işi bitiriyorum, bir kaç kez başıma geldi, kilitli kapak olması avantaj, fiyatıda uygun, daha büyüklerinden alınırsa, dik sığmayan ürünlerde dik konulabilir. :)

Son düzenleme:

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben şu şekilde bir plastik kutu kullanıyorum, dökülme patlama v.s gibi durumlarda araca hiç birşey bulaşmıyor, kutuyu yıkayıp işi bitiriyorum, bir kaç kez başıma geldi, kilitli kapak olması avantaj, fiyatıda uygun, daha büyüklerinden alınırsa, dik sığmayın ürünlerde dik konulabilir. :)

Çantalar almış başını gitmiş hocam zaten en akıllıca olanı böyle bir şey teşekkürler

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese merhaba özellikle kış ayları için hidrofobisini ve korumasını beğendiğiniz katı wax ve hızlı cilalardan ne önerirsiniz?
Elimde meguiars seramik wax var hızlı cilam kalmadı bu waxı destekleyecek seramikli bir hızlı cila kullanmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Herkese merhaba özellikle kış ayları için hidrofobisini ve korumasını beğendiğiniz katı wax ve hızlı cilalardan ne önerirsiniz?
Elimde meguiars seramik wax var hızlı cilam kalmadı bu waxı destekleyecek seramikli bir hızlı cila kullanmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Eğer Antalya'da ikamet ediyorsanız hem yaz hem kış için hibrit waxlardan birini tercih edebilirsiniz. Neticede orada kış buranın baharıyla aynı. Kullandıklarım kadarıyla da 50-60 gün civarı ömürleri oluyor genelde.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar aracın inip binerken özellikle, ister istemez ayakkabının sürttüğü bu plastik kısımlar için plastik yenileyici türevi bi ürün öneriniz varmıdır. Resimi çok önceden çekmiştim, şuanda ele gelmeyecek şekilde çizik ve soluk renkde bu kısımlar. Ne tür bi ürün önerirsiniz.