Hızlı Soru - Cevap

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yakından baktığınızda maalesef bıçak izleri de var. Yazık...
Eski çalıştığım bayideki ustada böle çekiyordu. İçe kıvır artık şunları dediğimde içine kıvırınca kavlama yapıyor derdi.:) Başka bir usta almıştık da içine kıvırarak yapmaya başladı tabı bu süreçte yaklaşık 1000 den fazla araba teslim etmişizdir.

Emre3512ksk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Merhabalar,
Hobi olarak uygulama yapabilmek için Spta Orbital makineyi önerirmisiniz?
Uzun bir süredir cihaz ve fiyat araştırması yapıyorum. Bu makine set olarak çok uygun görünüyor.
Daha önce hiç uygulama yapmadım, Aracım sedefli beyaz renk Nissan Xtrail. Kılcal çizikleri var. Menzerna 1000-2500-3800 250 ml. seti daha önce almıştım. İpa ve maskeleme bandı harici malzeme eksiğim yok.

Spta eksantrik polisaj makinesi, 15 mm 750 W, 6 değişken hızda 1000-3800 rpm, 125 ve 150 mm parlatma diski, parlatma süngeri, araba, mobilya cilalamak için - DAPSET-EU https://amzn.eu/d/59JYe7P

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Klin duo havluların hangi renkleri var, sadece gri ve kırmızı var? Kırmızı kullanan arkadaşlarda renk atması oldu mu

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ustadlar, cila sildigim bezleri, uygulama pedlerini ve kurulama havlularini ayni anda makineye atsam mikrofiber yikama deterjani ile yikasam havlularda sorun olur mu? Cila ya temas edenleri ayri mi yikamaliyim ?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ustadlar, cila sildigim bezleri, uygulama pedlerini ve kurulama havlularini ayni anda makineye atsam mikrofiber yikama deterjani ile yikasam havlularda sorun olur mu? Cila ya temas edenleri ayri mi yikamaliyim ?
Bir sorun olacağını sanmıyorum fakat benim önerim öncesinde bir gece sirkeli suda yatırın çok daha kolay temizleniyor

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bu benim de kafamı karıştırıyor ben jant kapı içi sildiğim bezleri, cila bezlerini, kurulama havlularını hepsini ayrı 3 grupta yıkıyorum 4.de eldivenleri ve baya su maliyeti oluyor

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar. Ben bi salaklık yaptım bezlerimi evde unuttugum için lastik parlatıcıyı sürdükten sonra cila beziyle sildim yıkadıktan sonra çıkmamış nolucak bilemiyorum nasıl çıkartabilirim bu lekeleri
Citrus pre wash u kumas icin olacak sekilde hazirlayin cikartir saniyorum. Ya da valet pro carpet cleaner. Muhtemelen bir apc de isinizi gorur ama iyi durulamak gerekir

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Davlumbazları magifoam ile 2 kere fırçalamama rağmen görüntüleri siyah olmuyor. Gri beyaz gibi lekeli lekeli kalıyor bezle silerken pek kir de gelmiyor (fırça parlatan adamlar maxshine) ne önerirsiniz koruma ürünü veya farklı yöntem

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Davlumbazları magifoam ile 2 kere fırçalamama rağmen görüntüleri siyah olmuyor. Gri beyaz gibi lekeli lekeli kalıyor bezle silerken pek kir de gelmiyor (fırça parlatan adamlar maxshine) ne önerirsiniz koruma ürünü veya farklı yöntem
Bendede aynı durum var lastik parlatıcıda sürmek istemiyorum malum 400 tl olmuş davlumbazlara gereksiz geliyor ama gri gride cok kötü duruyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Geçenlerde forumada sorarak purestar scrup pro almıştım bugun geldi daha kullanmadım bi elime aldım sadece cok kaliteli ve sağlam duruyor. Asıl sorum ben bunu deri ve direksiyon temizliğini rahat yapayım fırça kadar zarar vermesin diye aldım ama iki tarafı var bu ürünün hangi tarafı ne amaçla kullanılıyor açıklarsanız sevinirim

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Carpro perl 1/3 1/5 sulandırıp kullanabilirsiniz

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçenlerde forumada sorarak purestar scrup pro almıştım bugun geldi daha kullanmadım bi elime aldım sadece cok kaliteli ve sağlam duruyor. Asıl sorum ben bunu deri ve direksiyon temizliğini rahat yapayım fırça kadar zarar vermesin diye aldım ama iki tarafı var bu ürünün hangi tarafı ne amaçla kullanılıyor açıklarsanız sevinirim
Beyaz olan tarafı temizlik için siyah olan tarafı koruma ürünü sürmek içindir