Hızlı Soru - Cevap

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,621
Merhabalar detail forum ailesi. Aracımin dışında plastik aksam bolca var. Özellikle dodikler ,kapı altları ve tamponlar plastik aksamdir. Bu kısımları korumak ve canlılığını muhafaza etmek için ne kullanmamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
uzun süreli koruma yapmak için trim seramiği öneririm. her yıkamadan sonra dış plastik aksamları koruma altına almak yorucu olabiliyor.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar detail forum ailesi. Aracımin dışında plastik aksam bolca var. Özellikle dodikler ,kapı altları ve tamponlar plastik aksamdir. Bu kısımları korumak ve canlılığını muhafaza etmek için ne kullanmamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Carpro perl kullanılabilir saf halde. 2 3 ay kadar dayanımı var. Bu arada araçtan memnun musunuz benim de aklıma giriyor fakat 1.2 motor soru işareti C3 aircross da denemiştim pek hoş değildi eat6 ile

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ben
Carpro perl kullanılabilir saf halde. 2 3 ay kadar dayanımı var. Bu arada araçtan memnun musunuz benim de aklıma giriyor fakat 1.2 motor soru işareti C3 aircross da denemiştim pek hoş değildi eat6 ile
Benim önceki aracım 1.2 TSI DSG Skoda yeti idi. Ben ondan da çok memnundum. O araçta arkalar bağımsız süspansiyon idi. Bu araçta yarı bağımsız. Onun dışında bu araç benim için çok ideal. Araç ile ilgili face de grup var. Orada da vatsap grubuna dahil olabilirsiniz. Eat 8 şanzıman çok iyi. Her araçta olduğu gibi bunlarda da minik eksikler oluyor. Genel olarak tavsiye ederim.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben

Benim önceki aracım 1.2 TSI DSG Skoda yeti idi. Ben ondan da çok memnundum. O araçta arkalar bağımsız süspansiyon idi. Bu araçta yarı bağımsız. Onun dışında bu araç benim için çok ideal. Araç ile ilgili face de grup var. Orada da vatsap grubuna dahil olabilirsiniz. Eat 8 şanzıman çok iyi. Her araçta olduğu gibi bunlarda da minik eksikler oluyor. Genel olarak tavsiye ederim.
1.5 dci Megane kullanmıştım, uzun süredir 1.6 D2 Volvo kullanıyorum onlardan sonra çekiş ve motor tepkileri açısından cekincelerim var özellikle eat6 ile C3 denedikten sonra. Bir ara denk getirip test sürüşü yapmam lazım yoksa ataç boyut olarak çok iyi bence

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
1.5 dci Megane kullanmıştım, uzun süredir 1.6 D2 Volvo kullanıyorum onlardan sonra çekiş ve motor tepkileri açısından cekincelerim var özellikle eat6 ile C3 denedikten sonra. Bir ara denk getirip test sürüşü yapmam lazım yoksa ataç boyut olarak çok iyi bence
1.2 130 bg motor kuvvetli. Araç kafa kaldırıyor basarken. Lakin 3 silindirli küçük hacimli olduğundan sürekli atak kullanmak yaramaz diye düşünüyorum. Sollamada korkmayın.

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
merhaba arkadaşlar..demirtozu temizleyici alma arifesindeyim. Ferroff Plus, Demir Tozu Temizleyicisi / fra-ber ko ıron demirtozu temizleyici bu iki ürün hakkında ki fikirlerinizi alabilirmiyim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
merhaba arkadaşlar..demirtozu temizleyici alma arifesindeyim. Ferroff Plus, Demir Tozu Temizleyicisi / fra-ber ko ıron demirtozu temizleyici bu iki ürün hakkında ki fikirlerinizi alabilirmiyim.
Bende k2 roton pro var 1:2 sulandırdığım halde çok iyi temizliyor ama aşırı derecede kötü kokuyor evde tutamıyorum poşete sardığım halde kötü koku yayıyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Abi Kullandığım kurulama bezi kötü onlara baktım 500 civarı hepsi. İç cam icin waffle tarzı bez arıyorum onlardada auto finesseninkine baktım yoktu yani dogru duzgun marka yok. Ne olursa farketmiyor varmıdır onerdigin ürün genel anlamda. 200-300 civarı ürünleri normal zamandada alırımda bu alt limitsiz kupon oldugu için bi sorayım dedim ucuz mantıklı bildigin ürün varmı diye.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Eksikleriminden biriside Dış Plastik aksam yenileyici veya parlatıcı aracı alalı 1.5 yıl oldu arada dandik 1 litresi 50 tllik lastik parlatıcı sürmüştüm plastik kısımları kötü duruyor soluk duruyor varmıdır önerdiğiniz plastik aksam yenileyici parlak sevmiyorum genel olarak mat-satin olursa daha iyi olur. Perl'e baktım 1 litresi 900 tl sayfayı geri kapadım. Koch Chemie PSS var oda 1 litresi 600 tl daha ucuz yollu daha cok krem tarzı olursa daha iyi olur cunku onlara az ürün cok alana yeterli oluyor. Aklımda şuanda Sams Detailing Rubber Trim yenileyici var .

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Eksikleriminden biriside Dış Plastik aksam yenileyici veya parlatıcı aracı alalı 1.5 yıl oldu arada dandik 1 litresi 50 tllik lastik parlatıcı sürmüştüm plastik kısımları kötü duruyor soluk duruyor varmıdır önerdiğiniz plastik aksam yenileyici parlak sevmiyorum genel olarak mat-satin olursa daha iyi olur. Perl'e baktım 1 litresi 900 tl sayfayı geri kapadım. Koch Chemie PSS var oda 1 litresi 600 tl daha ucuz yollu daha cok krem tarzı olursa daha iyi olur cunku onlara az ürün cok alana yeterli oluyor. Aklımda şuanda Sams Detailing Rubber Trim yenileyici var .
AF Revive olabilir

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Soft99 un lastik için waxi var o da kullanılıyor siyah dış trimlerde dahabuygun bir seçenek

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhaba bu konu da abim de bir kaç ürün var denediği bunlardan biri Carpro Perl ilk sürüşte güzel fakat kalıcılık veya ömür açısından 1 yıkama sonra etkisi neredeyse yok denecek kadar azalıyor. Daha önce Sefa abiden ortak aldığımız Meguiars All Season Diressing var çok çok memnundu geçtiğimiz günler de dış plastik dodikler ve cam çevresinde ki soluk duran plastik çercevelere sürdüğünde mükemmeldi görüntüsü. Üzerinden bir yıkama geçti dün gördüm aracı doygun bir görüntüsü vardı hala tavsiye ederim. Belki sefa abi de vardır @Sefa46

Bir iki kare istedim kendisinden ekliyorum örnek Meg All Season Diressing'den..