Hızlı Soru - Cevap

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar. Hem lastik parlatıcı hem hızlı cila vs koymak için spreyli şişe tavsiyesi alabilir miyim ? 500 ml veya 1 litre gibi

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar. Hem lastik parlatıcı hem hızlı cila vs koymak için spreyli şişe tavsiyesi alabilir miyim ? 500 ml veya 1 litre gibi
Paradise Boş Fısfıs Sprey Şişe 500 ml [kimyasala Dayanıklı 5 Adet
https://www.hepsiburada.com/paradis...aza=paradiseparfum&url_src=ios-product-detail

Paradise Boş Polietilen Şişe 500 ml + Sprey Valf Takım 2 Adet Beyaz Trigerli
https://www.hepsiburada.com/paradis...aza=paradiseparfum&url_src=ios-product-detail

Xrage

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merkese merhabalar. Uzun suredir arabamı kendim yakama ragmen hiç detay forumlarına katılmadım. Açıkçası haberim de yoktu.
Foruma girdiğimden bu tarafa kaybolmuş gibi hissettim. iyi bildiğim markaların ismini bile göremedim :)
Aracım siyah 308 p5 kasa komple seffaf ppf kaplı.
Yaptırdığım yerden nanolex marka reactivating shampoo ve kwazar pompam içinde yine aynı markanın professional olanını almıştım jel olan.
Şimdi herikisi de bitti. Yeni şampuan arayışındayım
Sorum şu :
Malum benzinlimde yıkıyorum evim müsait olmadığı için. önce kwazar pompa ile köpük sıkıp daha sonra basınçlı suyla temizliyorum . Sonra tekrar hem köpük sıkıp hemde kovadaki şampuanımla yıkama eldiveniyle yıkıyorum. Tek kova kullanıyorum . kurularken asterion marka güderi bezi ile bir kez üstünden geçtilkten sonra smartbee kurulama bezimle iyice kuruluyorum. Hızlı cila olarak da turtlewax mavi olanını almıştım ama uygulamasından hiç memnun değilim. Islak arabaya bolca sıkıp basınçlı suyla tıkama tavsiye ediliyorum ama iyice kurulamadan temiz olmuyor .
o yüzden birde hızlı cila tavsiyesi istiyorum.
yaptığım yanlışlar da söylerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler .

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi. Aracımın kışlık lastiklerini ayrı jant ile kullanıyorum. Yazlık jant ve lastikleri 3-4 ay kullanmayıp depoya kaldırırım. R1 ile temizlik dışında yapılmasıni önerdiğiniz bir uygulama var mıdır?

Son düzenleme:

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merkese merhabalar. Uzun suredir arabamı kendim yakama ragmen hiç detay forumlarına katılmadım. Açıkçası haberim de yoktu.
Foruma girdiğimden bu tarafa kaybolmuş gibi hissettim. iyi bildiğim markaların ismini bile göremedim :)
Aracım siyah 308 p5 kasa komple seffaf ppf kaplı.
Yaptırdığım yerden nanolex marka reactivating shampoo ve kwazar pompam içinde yine aynı markanın professional olanını almıştım jel olan.
Şimdi herikisi de bitti. Yeni şampuan arayışındayım
Sorum şu :
Malum benzinlimde yıkıyorum evim müsait olmadığı için. önce kwazar pompa ile köpük sıkıp daha sonra basınçlı suyla temizliyorum . Sonra tekrar hem köpük sıkıp hemde kovadaki şampuanımla yıkama eldiveniyle yıkıyorum. Tek kova kullanıyorum . kurularken asterion marka güderi bezi ile bir kez üstünden geçtilkten sonra smartbee kurulama bezimle iyice kuruluyorum. Hızlı cila olarak da turtlewax mavi olanını almıştım ama uygulamasından hiç memnun değilim. Islak arabaya bolca sıkıp basınçlı suyla tıkama tavsiye ediliyorum ama iyice kurulamadan temiz olmuyor .
o yüzden birde hızlı cila tavsiyesi istiyorum.
yaptığım yanlışlar da söylerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler .
Genel olarak doğru yıkıyorsunuz ama güderi kullanmayın, harici benzin istasyonunda çift kova yıkamak zor, tek kova çoklu eldiven yöntemi tavsiye ederim. Polytop hybrid conservier maximus hızlı cila tavsiye ederim.

Şu benzinlikte yıkamai le alaklı çektiği video belki faydası olur;

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Matkap ucuna cila pedi takıp wax uygulayan var mı? Uygulaması kolay oluyor mu? Hangi urunu almayi onerirsiniz?

Aliis

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
merhaba, civic 2017 koyu gri aracım için koch chemie h9-h6-m3 serisi kombinlemeyi düşünüyorum. Koch chemie orjinal süngerlerini fiyat yüksekliğinden dolayı almak istemiyorum. Daha ekonomik randıman alabileceğim keçe ve sünger ped öneriniz var mıdır? nereden alabilirm

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Nasiol metalcoat kullanan var mı ? Jantlarda vs tecrübesi olan varsa duymak isterim
Ben bir kere deneyimledim. Uygulaması çok zor değil. dayanımı iyi görünüyordu ancak abimin arabasında uyguladığım için bir yerden sonra takibini yapamadım. Jantlar için özellikle alınacak bir ürün değil. Zaten ortalama büyüklükte bir araçta Jantlara uygulayacak kadar kalıyor ürün. Linkten 2 hafta-1500 km sonraki ilk yıkamasını izleyebilirsiniz. https://youtube.com/shorts/ycCKL69Z3zA?si=3kS9p_2LBeUJ1NIV

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Araca işlem yaptıktan sonra kalıntıları temizlemek, wax öncesi şampuan kalırsa diye kullanmalıl önerdiğiniz yüzey temizleyici varmıdır? Fireballın ürünü gördüm o nasıldır sizce kullanan varmı?