Merhaba arkadaşlar, yeni araba alıyoruz aileme bu sebeple artık arabayı kendimiz kaliteli şampuanla yıkayalım dedik. Arabayı köpükleme mevzusunu araştırıyorum 2 gündür biraz karışık işlermiş.
Şu tarzda bir ürün alsam petroldeki basınçlu suya bağlayıp kullanabilir miyim?
axel 3000 alırsam yanında bataryalı bir hava kompresörü alıcam. Bu kompresörlerin de bataryası uzun ömürlü olmuyor diyorlar her sene yeni hava kompresörüne yatırım yapmak istemiyorum. Anlayacağınız kafam biraz karışık yarım yamalak biliyorum. Apartmanda yaşıyoruz evde yıkama şansımız yok . Petrolde yıkayacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benzin istasyonundaki tabancalara bu ürünü bağlayamazssınız. Ben size kendi önerilerimi içeren ufak bir liste yapayım benzin istasyonunda yıkama için;
-1 adet pompalı şişe alın derim, köpük yapanlarda tercih edilebilir.
- Pompada kullanmak için yaz için K2 bela, kış için ,Flowey B33 ve/veya K2 Bora
Temaslı yıkama için çift kova ile yıkama için 2 adet gridguardlı kova ve 1 adet yıkama eldiveni alabilirsiniz, tek kova çok eldivende 2. bir yöntem, her hangi bir kova işinizi görecektir ve en az 4 adet yıkama eldiveni almanız gerekir. Temaslı yıkama için K2 belayı kullanabilirsiniz, Flowey ev12 de güzel bir alternatif
Kurulama için güzel bir twisted havlu almanızı tavsiye ederir. Mf supercleanin ürünleri ekonmik onlara bir bakabilirsiniz.
Birde hızlı cila edinirseniz güzel olur, seyreltilip kullanılanda, Polytop Hybrid maximus tavsiye ederim. Direk kullanımda Sonax xtreme Ceramic coating, Vonixx, Turtle wax hybrid serisi tavsiye edebilirim.
Lastik parlatıcı olarak K2 sigma favorimdir.
Jant lastik davlumbaz motor temizleyici olarak Flowey R1, genel temileyici olarak K2 apc tavsiye edebilirim. Jant davlumbaz fırçası olarak Cartainer markasına bir göz atın derim.
Buda daha önceden yaptığım benzin istasyonunda yıkamayı konu alan video fikir vermesi açısından paylaşıyorum,