Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
akbel pompa aldım fakat tatmin etmedi, hatta baya kötüydü. iade edip axel 3000 alayım diyorum ne dersiniz? o da üzmez demi?
@emirhaneness hocam sen axel 3000 kullanıyordun sanırım, ekstra nozul vs ihtiyacı olmadan orjinal hali yeterli mi sence?
Evet kendi orijinal haliyle çok güzel köpük atıyor 1.8 lt suya 25 ml magifoam koyuyorum gayet güzel köpük atıyor

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
akbel pompa aldım fakat tatmin etmedi, hatta baya kötüydü. iade edip axel 3000 alayım diyorum ne dersiniz? o da üzmez demi?
@emirhaneness hocam sen axel 3000 kullanıyordun sanırım, ekstra nozul vs ihtiyacı olmadan orjinal hali yeterli mi sence?
Hocam bende de İK foam pro var. Ondan da çok memnunum . Daha önce Kwazar ım vardı , kwazar I bu ürün kadar memnun kalarak kullanmamıştım. Köpük yapma performansı ve basıncı tutma süresi İK Foam da çok daha iyi düzeyde . Belki faydası olur sizin için :)

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

optimur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bende de İK foam pro var. Ondan da çok memnunum . Daha önce Kwazar ım vardı , kwazar I bu ürün kadar memnun kalarak kullanmamıştım. Köpük yapma performansı ve basıncı tutma süresi İK Foam da çok daha iyi düzeyde . Belki faydası olur sizin için :)

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu da güzelmiş :D çok seçenek olması problem ya birini seçsen aklın ötekinde kalıyor bu defa :D

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
bu da güzelmiş :D çok seçenek olması problem ya birini seçsen aklın ötekinde kalıyor bu defa :D
youtubedan testlere bakıp içinize sineni alın bildiğim kadarıyla ik foamda daha cok pompalamak gerekiyor marolexin atım süresi daha fazla ve 3 litre hacmi olması daha iyi

mehmetkdyfc

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
Merhaba auto brite citrus wash kullanan arkadaşlar var mı? Memnun musunuz
Aklıma takılan bir soru daha var auto brite magifoamı da citrus wash gibi sulandırarak fısfıs yardımı ile kirli bölgelere uygulama yapabilir miyim

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aklıma takılan bir soru daha var auto brite magifoamı da citrus wash gibi sulandırarak fısfıs yardımı ile kirli bölgelere uygulama yapabilir miyim
Merhaba,
Magifoam gibi köpük formunu almıyor. Sıvı halde uyguluyorsunuz. O nedenle sprey şişe ile uygulayabilirsiniz, köpük yapan şişeye ihtiyacınız olmaz.
Güçlü bir ön yıkama şampuanıdır, kışın yoğun kirlerde tercih ediyorum özellikle.

optimur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selamlar, axel 3000 aldım fakat internetteki inceleme videolarında gördüğüm, iç hortumun ucundaki filtre yok ve hortumun rengi farklı. bize gelen ürün bu şekilde dedi. ne dersiniz bir sorun olur mu?

internette gördüğüm;

bana gelen;

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Citrus wash araç kirliyse kullanıyorum bazen düzenli kullanım için uygun değil.Güzel üründür iyi kir söker 1/30 sulandırmak yeterli.Sprey şişesiyle özellikle alt kısımlara uyguluyorum.Magifoam da sprey ile uygulaya bilirsiniz iş görüyor bu şekildede.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
selamlar, axel 3000 aldım fakat internetteki inceleme videolarında gördüğüm, iç hortumun ucundaki filtre yok ve hortumun rengi farklı. bize gelen ürün bu şekilde dedi. ne dersiniz bir sorun olur mu?

internette gördüğüm;

bana gelen;

bendekindede kırmızı filtre takılı ucuna sizdeki hortum muhtemelen orjinal değil

mehmetkdyfc

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
Citrus wash araç kirliyse kullanıyorum bazen düzenli kullanım için uygun değil.Güzel üründür iyi kir söker 1/30 sulandırmak yeterli.Sprey şişesiyle özellikle alt kısımlara uyguluyorum.Magifoam da sprey ile uygulaya bilirsiniz iş görüyor bu şekildede.
Teşekkür ederim