Hızlı Soru - Cevap

bysito

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar kolay gelsin, Ankara'da self servis araç yıkayabileceğim bir yer önerebilir misiniz. Teşekkürler.

ASF

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba,
ufs kuzu postu eldiven kullanıyorum eşim makinada yıkamış eski özelliğini nasıl kazandırabilirim?
ek olarak detay bezlerimi ve havlularımı nasıl yıkamalıyım?
Teşekkürler,

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Karcher K6 landik.

Muadil K Serisine göre cok iyi fiyat.

Satici Hepsiburada oldugu için 9 bin e aldik,Satici Karcher olsaydi bu makinanin fiyati 18 bin rahat olurdu,karcher TR de gercekten pahali.

Yikama Makinasi alacak olanlara tavsiyem TR şartlarinda Bosch Aquatak Serisi alsin Hem Ekonomik hem kaliteli 3/4 yildir kullandim memnun kaldim.

Bireysel Kullanici arkadaşlara Aquatak 130 ve üzeri serisi yeterlidir.
Hayırlı olsun ne zaman almıştınız hocam bende bakıyorum k3 veya k6 ama almışken iyisi olsun dedim.K6 ya bakıyorum şuanda 11.000₺ civarı heryerde

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hayırlı olsun ne zaman almıştınız hocam bende bakıyorum k3 veya k6 ama almışken iyisi olsun dedim.K6 ya bakıyorum şuanda 11.000₺ civarı heryerde
Hocam şubat ta kampanya vardi aldik suan fiyat artmiş malesef şimdi al 3 Ertele kampanyasindan yararlandim.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhabalar, Ocak 2024 den beri kare kod plaka çıkalı mühürlü App plakaya ceza yazmaya başladıklarını duyuyoruz çevremizden sosyal medyadan vs forumda App plaka kullanıp çevirmeye giren oldu mu? Ceza yazılan veya..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar, Ocak 2024 den beri kare kod plaka çıkalı mühürlü App plakaya ceza yazmaya başladıklarını duyuyoruz çevremizden sosyal medyadan vs forumda App plaka kullanıp çevirmeye giren oldu mu? Ceza yazılan veya..
Bizim askeri araçlar için Plaka Bastirmaya gittigimde,Plaka Basim yerinde rahat önümde 100 kişi vardi çogunluk APP plakasindan ceza yemiş bu kalabalik ne diye sordugumda soylediler.

Özellikle APP de sayilar ve rakamlar birleşikse hiç affetmiyorlar bilginize.

Cezasi 2 bin küsür diye soylediler.Cezadan sonra Emniyet ten Tekrar Tescil vs yaptiriyorsun Plaka bastirmak için.

Zaten İlerleyen zaman da Tüm plakalar şu tarihe kadar karekodlu olsun diye bir genelge yayinlarlar diye düsünüyorum.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Bizim askeri araçlar için Plaka Bastirmaya gittigimde,Plaka Basim yerinde rahat önümde 100 kişi vardi çogunluk APP plakasindan ceza yemiş bu kalabalik ne diye sordugumda soylediler.

Özellikle APP de sayilar ve rakamlar birleşikse hiç affetmiyorlar bilginize.

Cezasi 2 bin küsür diye soylediler.Cezadan sonra Emniyet ten Tekrar Tescil vs yaptiriyorsun Plaka bastirmak için.

Zaten İlerleyen zaman da Tüm plakalar şu tarihe kadar karekodlu olsun diye bir genelge yayinlarlar diye düsünüyorum.
Sefa hocam evet Ocak ayından beri biz de çok duyuyoruz çevremde polis arkadaşlara da soruyorum kimisi sök diyor kimisi adamına göre değişir ceza durumu diyor. Arkadaş gruplarımızdan da sökenler oldu hala binmeye devam edenler de var :) Tam olarak cam filmi konusuna döndü App plaka durumu da. Yıllardır sorunsuz biniyorduk kare kod olayı çıkınca sıra buna geldi sanırım :) Cezası da hiç fena degil 2.560 TL

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam evet Ocak ayından beri biz de çok duyuyoruz çevremde polis arkadaşlara da soruyorum kimisi sök diyor kimisi adamına göre değişir ceza durumu diyor. Arkadaş gruplarımızdan da sökenler oldu hala binmeye devam edenler de var :) Tam olarak cam filmi konusuna döndü App plaka durumu da. Yıllardır sorunsuz biniyorduk kare kod olayı çıkınca sıra buna geldi sanırım :) Cezası da hiç fena degil 2.560 TL
Ya emniyete gidip tescil.ettirme olayida var her yerde sira var kuyruk oluşmuş :)

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bence riske girmeye gerek yok şu aralar her koldan sıkıştırıyorlar. Az bi cezada değil. Yol yakınken dönmek lazım :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
köy yolunda jandarma çevirdi 300metre sonra şehir girişinde polis çevirdi biraz gittikten sonra tekrar jandarma çevirdi kocaeli kandırada üçüde birşey demedi gebzede şehir içi çok çevirme görüyoruz genelde bizi almıyorlar aile aracı diye galiba .app plaka , iki tane pul bi tane avrupa yıldızları stickeri var kimse birşey demedi ama bu konudan dolayı çok ceza yiyen var

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
köy yolunda jandarma çevirdi 300metre sonra şehir girişinde polis çevirdi biraz gittikten sonra tekrar jandarma çevirdi kocaeli kandırada üçüde birşey demedi gebzede şehir içi çok çevirme görüyoruz genelde bizi almıyorlar aile aracı diye galiba .app plaka , iki tane pul bi tane avrupa yıldızları stickeri var kimse birşey demedi ama bu konudan dolayı çok ceza yiyen var

Bu tarz şeylerde en çok aracın ve sürücünün etkili olduğunu düşünüyorum. Plakaya gelene kadar çok göze batacak konular varsa plakayı da tuzu biberi edip cezayı yazıyorlar bence. Aynı şey cam filmleri için de geçerliydi.

@sajmora98 şanssız kesimdeyiz diyebilirim, beyaz golf ve genç sürücü görünce 2-0 yenik başlıyoruz çevirmeye :D

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sizin plaka da pullar vs ile dikkat çekiyor ama dediğiniz gibi aile ile olunca ve en çokta çevirme de denk geldiğimiz memur arkadaşların huyuna suyuna bağlı bir uygulama oluyor gibi