Hızlı Soru - Cevap

ASF

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #20,801
Stok olsa da alabilsek benim de xiaomi pompa hazır. IK Foam pro plus 2 en iyi tercihlerden birisi bence, araç çok büyük olmadığı sürece marolex ihtiyacı olmaz kanaatindeyim şuan için. IK Foam pro nun 3 litreliği olsa güzel olurmuş. @Cila Kutusu ndan pro 2 plusın stok olmasını bekliyorum
acaba ik foam 2+ hatchback araç için yeterli olur mu birdaha doldurmakla uğraştırırmı düşüncesi var

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, bende bosch easy aquatak 120 alarak aranıza katıldım. İlk yıkamamı dün yaptım. Su bidonundan duru sudan çekim yaptım ama su yetmedi. O yüzden 25 metrelik hortum alıp duş başlığından yıkama alanına su almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan birşey var. Duş başlığından suyu açtığım zaman makinada yıkama bittiğinde başlıktan sürekli aç kapa yapmam gerekecek mi? şebekeden gelen basıncı hortum ve makina tutabilir mi?
Mevcut hattınıza ekstra bir ara musluk taktırıp, ucuna da quick connect hortum aparatı takarsanız, hortumlarınızı kolayca takıp çıkarabilirsiniz. Hortumların ucuna da makinedrn çıkarıldığında kendiliğinden kapanan quick connect bağlantısı alırsanız hortum makineden çıkarıldığında da su direk kesilmiş olur. Hortum orts kaliteli bir hortum sa şebeke basıncı sorun yaratmaz

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
yazın auto brite sert oluyor ben kışın magifoam yazın pro bela kullanıyorum
Magifoam aldıktan sonra yaz kış magifoam kullanır oldum. Köpüğü falan hoşuma gidiyor. Korumaya gözle görülür bir zarar verdiğini gözlemlemedim ama var mıdır bir etkisi?

Köpüğü uğruna gözüme görünmüyor olabilir varsa da etkisi :D

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Hocam bende geçen ay Bosch aquatak 160 aldım. Makina suyu tutuyor. Benim ev 3. Katta ve aşağıya doğru basınç olmasına rağmen sıkıntı olmuyor. Ben musluğa hortumun takılması için ayrıca bağlantı aparatı da almıştım. Hortum biraz kaliteli olması lazım. Ürünü alırken hortum kalitesiz olursa bombe yaptığını söylediler.
Teşekkürler hocam. banyo musluğuna takmayı planlıyorum umarım bir sorun çıkartmaz.

Mevcut hattınıza ekstra bir ara musluk taktırıp, ucuna da quick connect hortum aparatı takarsanız, hortumlarınızı kolayca takıp çıkarabilirsiniz. Hortumların ucuna da makinedrn çıkarıldığında kendiliğinden kapanan quick connect bağlantısı alırsanız hortum makineden çıkarıldığında da su direk kesilmiş olur. Hortum orts kaliteli bir hortum sa şebeke basıncı sorun yaratmaz
Hocam yorumun için teşekkürler. Fakat banyodan direk çekebilirim ancak su. Farklı bir su hattı çektirme imkanım yok maalesef.

Ayrıca jant temizliği ve ince yerler için bijon, logo kenarları vs gibi için fırça almak istiyorum. Öneriniz mevcut mu?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hortum icin Amazon u takip etmek lazim

Karcher in 50 Metre hortumu 1000₺ dan satildi.

25 Metre hortumu Musluk aparatlariyla beraber 600₺ den satildi

Hortumda cok iyi kaliteli.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
jant temizleyiciyi her seferinde kullanabilirmiyiz uzun vadede bir zararı olur mu acaba ?
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz jant temizleyici sonuçta. Demirtozu her yıkamada kullanılmaması gerekiyor diye öğrendik. Jant temizleyici demirtozu vs kullandıktan sonra bol su ile durulamanız faydanıza olacaktır. Kullanacağınız ürünün kullanım talimatına uymalısınız sulandırma oran vs.

Son düzenleme:

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Marolex axel 3000 için hangi snow foamı önerirsiniz? Şu an good stuff kullanıyorum pek memnun kalmadım açıkçası. çabuk kuruyor iz yapıyor. 1ltye 50ml şeklinde karışım yapıyorum, güneşli olmayan havada bile kuruyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Marolex axel 3000 için hangi snow foamı önerirsiniz? Şu an good stuff kullanıyorum pek memnun kalmadım açıkçası. çabuk kuruyor iz yapıyor. 1ltye 50ml şeklinde karışım yapıyorum, güneşli olmayan havada bile kuruyor.
1.7 lt ye 30 ml magifoam biraz daha köpük isterseniz 40-50 ml koyabilirsiniz ama ne kadar fazla köpük o kadar fazla pompalama gerektiriyor
Magifoam, Flowey ev17, K2 pro bela,

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Mikrofiber jant fırçası hariç iki ürünü aktif olarak keyifle kullanıyorum bence alınabilir ürünler.
Fikirleriniz için çok teşekkürler. Jant fırçası olarak başka bir ürün mü tercih ediyorsunuz?

3'lü detay fırçasını nasıl kullanıyorsunuz? Yeni başladığım için biraz bilgisizim. Dış trimler ve plastikler, jantlar ve iç detay için hangi fırçayı hangi bölgeye kullanmamı önerirsiniz?

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fikirleriniz için çok teşekkürler. Jant fırçası olarak başka bir ürün mü tercih ediyorsunuz?

3'lü detay fırçasını nasıl kullanıyorsunuz? Yeni başladığım için biraz bilgisizim. Dış trimler ve plastikler, jantlar ve iç detay için hangi fırçayı hangi bölgeye kullanmamı önerirsiniz?
hocam jant fırçası olarak parlatan adamlardan ParlatanAdamlar Sentetik Yünlü Büyük 45cm Jant Temizlik Fırçası 45x22x9cm şu ürünü almıştım ama benim jantlarımın arası biraz dar olduğundan kullanamadım öylece duruyo.

3'lü detay fırçasının kullanımını ise kahverengi sert uçlu fırçayı aracın içinde
beyaz gibi olan sentetik uçluyu jantta ulaşılması zor kenar, köşe yerlerde
siyah yumuşak uçlu olanıda aracın dış yıkamasında eldivenle ulaşamadığım yerlerde kullanıyorum

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
hocam jant fırçası olarak parlatan adamlardan ParlatanAdamlar Sentetik Yünlü Büyük 45cm Jant Temizlik Fırçası 45x22x9cm şu ürünü almıştım ama benim jantlarımın arası biraz dar olduğundan kullanamadım öylece duruyo.

3'lü detay fırçasının kullanımını ise kahverengi sert uçlu fırçayı aracın içinde
beyaz gibi olan sentetik uçluyu jantta ulaşılması zor kenar, köşe yerlerde
siyah yumuşak uçlu olanıda aracın dış yıkamasında eldivenle ulaşamadığım yerlerde kullanıyorum
kahverengi sert uçlu fırça araç içinde çizme yapmıyor mu hocam? piano black aracımın içerisi ve deri direksiyonu vs apc ile temizlerken kullanabilir miyiz?

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kahverengi sert uçlu fırça araç içinde çizme yapmıyor mu hocam? piano black aracımın içerisi ve deri direksiyonu vs apc ile temizlerken kullanabilir miyiz?
Tabi hocam doğru söylüyorsunuz benim araçta iç aksam genel olarak plastik olduğu için ben o fırçayı kullanıyorum. Dediğiniz gibi piano black gibi çizilmeye müsait parçalarda o fırçayı kullanmak zarar vericektir. O durumda yumuşak uçlu fırçayı kullanmak yararınıza olucaktır.