Hızlı Soru - Cevap

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Öne çıkan konu #21,521
Abi maşallah çeyizdeki malzemelerinin hepsi birbirinden güzel. Kovalar şişeler ve şişelerin üzerindeki etiketler çok hoş çok düzenli duruyor şişeleri nereden aldın acaba. Bende şişe ve şişenin üzerine hemen cıkmayacak bi etiket arıyorum şişeler cok eskidi iyice eğilip bükülmeye basladı başlıklarda dogru düzgün atım yapmıyor dün bi tane baslığı cope attım.
Şişelerim başlıklarım çok eski. Şu an bir baktım da benzerini bulamadım malesef. Bu benzer diyip de yanlış ürün aldırmakda istemem size. Sadece tiner için viton contalı, alkol için epdm contalı spreylerim. Böyle bir detayı var.

Etiketler Tanex markasına ait. Word programında hazır şablonları var. A4 boyutunda o şablon üzerinden yazdırıyoruz lazer bi yazıcıda. Attığım link boyutlara göre çeşitleri var. Oradan size uygun olan kodlu ürünü google da "Tw-xxxx şeffaf" şeklinde aratıp alabileceğiniz siteyi seçersiniz. Bazı tw kodları şeffaf olmayan ürünlerle ortak o sebeple şeffaf olduğuna emin olun.

Ben şişe üzerinde önce yazılı etiketi yapıştırıp sonra yazı silinmesin diye üstüne bir boş etiket yapıştırıyorum. Uzun süre dayanıyor. Yıprandıkça yenilersiniz. Paket içinde bolca var.

ŞEFFAF A4 ETİKETLER | Tanex Label

Word kısmında sorun yaşarsanız özelden yardımcı olurum.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Flowey R10 sulandırılmalı mı saf mı kullanılmalı? Aracım 1 yıldan fazladır korumasız. Autoglym SRP & EGP öncesi demirtozu ve kil uygulamayı düşünüyorum ama R10’u nasıl kullanmalıyım?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Şişelerim başlıklarım çok eski. Şu an bir baktım da benzerini bulamadım malesef. Bu benzer diyip de yanlış ürün aldırmakda istemem size. Sadece tiner için viton contalı, alkol için epdm contalı spreylerim. Böyle bir detayı var.

Etiketler Tanex markasına ait. Word programında hazır şablonları var. A4 boyutunda o şablon üzerinden yazdırıyoruz lazer bi yazıcıda. Attığım link boyutlara göre çeşitleri var. Oradan size uygun olan kodlu ürünü google da "Tw-xxxx şeffaf" şeklinde aratıp alabileceğiniz siteyi seçersiniz. Bazı tw kodları şeffaf olmayan ürünlerle ortak o sebeple şeffaf olduğuna emin olun.

Ben şişe üzerinde önce yazılı etiketi yapıştırıp sonra yazı silinmesin diye üstüne bir boş etiket yapıştırıyorum. Uzun süre dayanıyor. Yıprandıkça yenilersiniz. Paket içinde bolca var.

ŞEFFAF A4 ETİKETLER | Tanex Label

Word kısmında sorun yaşarsanız özelden yardımcı olurum.
çok teşekkür ederim saolun

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
karcher k5 145 bar ve bosch aquatak 160 arasinda kaldim bosch aquatak 160 fiyatina gore ozellikkleri ustun gibi yaklasik 2 bin lira da daha uygun varmi kullanan oneresi bilgisi olan

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu lastik parlatıcı aplikatöründen epey süredir edinmek istiyodum. Umarım el kirlenmesine veda ettirir :D
Yıllarca leflef sünger kullandıktan sonra bende bu şekilde fırçaya geçtim. Fireball janus ve sonax jel lastik parlatıcıda kullandım. Sürmesi falan daha rahat gerçekten. Ama sanki süngerle sürünce ürün ömrü daha uzun oluyor gibi geldi. Bu sebeple son 2 seferdir süngere geri döndüm. Siz de gözlemler misiniz, böyle bir şey var mı acaba gerçekten?