Üreticinin belirttiği oranlarda kullanınca korumayı alıp götürüyor abi zaten ürün güvenli olduğunu iddia etmiyor benim amacım tamda bu diyor.Valet Pro sözünün eri işte

belkide sen daha yüksek konsantrasyonlarda kullanıp korumayı yüzeyde tutmayı başarabildin.Ama çok seyreltincede yüzeyde tutunamıyor vaad edilen temizliği yapmıyor.Ürün içerikleri üretici açıklamalarında zaten meçhul sır gibi veya eksik birçok ürün içeriği malesef tam aktarılmıyor tüketiciye.Bilbery sözüm ona jant temizleyici fakat jant temizleyemez koruma sökerdik bununla.Valet pro meşhur seramik dostu mor şampuanı mesela kostik içeriyor, vs vs diye uzar gider.Rutin kullanıma ben uygun görmemiştim beni mutlu etmemişti bu konuda.Herkesin fayda kıyas oranı elbette farklıdır.Herkesin görüşüne, tecrübesine,saygım sonsuz.Saygılar, sevgiler ,hayırlı akşamlar.
Ben 1:9 (1/10) oranında kullanıyorum ve dediğim, yazdığım hiçbir ürünü sökemedim buda benim deneyimim ve tecrübem

Üreticinin belirttiği (1:3 - 1:15 ) 1:3 tarafına hiç kaymadım kaymamda kıyamam o kadar ürüne M700 ile söker atarım korumayı

Seninde söylediğin gibi fayda kıyas oranı tamamen kişiden kişiye değişiyor. Beni hem temizlik kabiliyeti hem korumaya attığı ısırığın kabul edilebilir düzeyde olması hemde fiyat performası açısından mutlu ediyor mesela
Burası detay forumu tecrübeleri paylaşmak ve bilgi alışverişi için burdayız. Daha öncede hep söylediğim gibi hiçbir zaman detayda tek doğru yoktur. Bütçe beklenti ve tercih meselesidir. Diğer türlü 3-5 ürünle hepimiz mutlu mesut yaşardık
Kesinlikle görüş ve tecrübene saygım sonsuz onlar senin bilgi birikimin bunlar benim

Combo 2 de anlaşamasakta bilbery de tamamen anlaşabiliyoruz

Sevgi ve saygılarla iyi geceler.
Ama valet pro ya haksızlık ediyorsun içeriği global sitesinde bütün ürünlerin içinde downloads sekmesinin altında mevcut diğer çoğu firma sır gibi saklıyor

Ben concartrated içeriğinde kostik görmedim ama gözümden mi kaçtı bilemiyorum incelemek istersen global sitesinde mevcut.