Hızlı Soru - Cevap

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #21,781
fusso coat koyu renkli olanini almak istiyorum 2 cesiti var avrupa ve normal memnun kalirmiyim varmi kullanan yada muadili önereceğiniz urun
hizli cila olarakta bi arkasim denemem icin koch pw verdi parlakligini begendim ama sanayide calisan biri olarak 2 gune hic yikamamis gibi oluyo hizli cila olarak ta onerinizi alabilirim
Ben kullanıyorum fusso coat. Oldukça memnunum, dayanımı zaten meşhur. Eski verisyonunu kullanıyorum onun dayanımı daha iyi fakat uygulaması daha zor diyorlar diğerine göre. Elimdeki bitmek üzere yedek olarak da Avrupa versiyonunu almıştım ama onu kullanmadım. Bir de fusso speed barrier var arada bir yıkamadan sonra destek için

Ömer Faruk ÖZÇELİK

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Bhh
Konu açmaya gerek duymadığınız sorulara bu başlık altında cevap arayabilirsiniz..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, Muğla içerisinde pasta cila ve seramik kaplama yaptırabileceğim hem ürün hem de işçilik olarak kaliteli bir yer arıyorum, bilgisi olan var mı acaba?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar adbl nin kokularından kullanan varmı. Trendyolda adbl leather mist ve black mist kokuları var. Acaba nasıldır bilemedim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Detay Marketimden almış olduğun Virtues Twisted Double Plus 50x80 Kurulama Havlusu 1200 Gsm sipariş verdikten 10 gün sonra ancak elime ulaştı 10 gün kargoya vermediler ve hiç bir şekilde ulaşamadım mesajlarıma cevap vermediler bu bahsettiklerim ana şube için. Sağolsun detay marketim osmangazi şubesi çok ilgilendi ve yardımcı oldu sonunda bezi teslim aldım
Detaymarketim i onermiyorum fazla verin baska saticidan alin.

Mesajlara Bakmaz.
Olmayan urunu satar.
Olan ürünü göndermez.

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Merhabalar, bu şekilde yapışkanları sökmek için ürün öneriniz var mı? Asetonla çıkıyor ama baya uğraşmak gerekiyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bugün ilk kez kullandım. Ürünün yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ürün sarfiyatı süngere göre bi tık fazla. Ama benim için önemli olan lastik parlatırken eller tertemiz kalıyor o açıdan memnun kaldım
Bu üründe biraz fazla gidiyor abi sarfiyatı bi tık fazla içine emiyor ürünü o yüzden

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhaba
Aracımı ön yıkama magifoam ile yapiyorum lakin ön tampondaki sinek bocek izlerini cikarmada zayıf kaliyor ne tavsiye edersiniz?
Aynı soruyu bende sormuştum. Ön yıkama ürünleri böcek kalıntılarını, pisliklerini ne yazık ki çıkarmakta başarılı değil. Erkan Hocamında dediği gibi K2'nin ürününü kullanabilirsiniz başarılı sonuç aldığınızı görüceksiniz. İyi forumlar.

dogak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,
Ankarada detay ürünlerini alabileceğim tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır? Koch chemie gibi markaların ürünlerini satan yer varsa bildiğiniz çok sevinirim. Örs ticareti denedim ancak başka öneri varsa süper olur.

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynı soruyu bende sormuştum. Ön yıkama ürünleri böcek kalıntılarını, pisliklerini ne yazık ki çıkarmakta başarılı değil. Erkan Hocamında dediği gibi K2'nin ürününü kullanabilirsiniz başarılı sonuç aldığınızı görüceksiniz. İyi forumlar.
Eski aracımın ön taraf tampon dahil ppf kaplıydı ,sanırım ondan dolayi ön yıkamayla kolay cikıyordu :) tavsiyeniz icin teskkler

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Ankarada detay ürünlerini alabileceğim tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır? Koch chemie gibi markaların ürünlerini satan yer varsa bildiğiniz çok sevinirim. Örs ticareti denedim ancak başka öneri varsa süper olur.
@Sefa46 bey sanırım ankaradaydı, tavsiye edeceği yer vardır muhtemelen