Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #22,081
Merhabalar, böcek ve sineklerden dolayı bu şekilde izler kaldı. Daha doğrusu bunları çıkarabilecek kimyasalım yoktu. Bunları çıkarmak için bir tavsiyeniz var mı? Önerilen böcek ve sinek çıkarıcılar stokta bulunmuyor. Acaba beyaz sirke ve suyu 1:1 karıştırsam çıkarır mı veya bir zararı olur mu?

Bunlar araci yikadiktan sonraki kaldi hocam?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Evet hocam magifoam ile ön yıkama sonrasında da çift kova ile yıkama yaptıktan sonra kaldı. Kova şampuanıda valet pro concantrated
Tamam hocam bunu el ile uygulanabilen 3 in 1 wax veya İnce bir pasta ile halledebilirsiniz onun haricinde baska birsey cikarmaz bunlari bocek sokucu vs işe yaramaz bilginiz olsun ayni lekelerden @06UZ hocamin aracindada vardi Polisaj islemi ile.cikardik.

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Tamam hocam bunu el ile uygulanabilen 3 in 1 wax veya İnce bir pasta ile halledebilirsiniz onun haricinde baska birsey cikarmaz bunlari bocek sokucu vs işe yaramaz bilginiz olsun ayni lekelerden @06UZ hocamin aracindada vardi Polisaj islemi ile.cikardik.
Hocam tırnakla hafif kazıyınca çıkıyor ama yani boyaya yada verniğe işlemiş bir şey gibi durmuyor. Yinede polisajla mı çözülür?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam tırnakla hafif kazıyınca çıkıyor ama yani boyaya yada verniğe işlemiş bir şey gibi durmuyor. Yinede polisajla mı çözülür?
Cikiyorsa tazeyse sorun yok o zaman APC ile temizlemeye calisin hocam yalniz o kisimlar piano black parcadir çok fazla bastirmayin ve ovalamayin.

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Cikiyorsa tazeyse sorun yok o zaman APC ile temizlemeye calisin hocam yalniz o kisimlar piano black parcadir çok fazla bastirmayin ve ovalamayin.
Evet hocam ufak bir yerde bastırdım harelerle karşılaştım. Sonra daha dikkatli olmaya başladım. Hocam elimde bir APC yok. Beyaz sirkeyle suyu 1:1 karıştırsam olur mu?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Evet hocam ufak bir yerde bastırdım harelerle karşılaştım. Sonra daha dikkatli olmaya başladım. Hocam elimde bir APC yok. Beyaz sirkeyle suyu 1:1 karıştırsam olur mu?
Olur deneyin hocam kucuk bir alanda deneyin solma,renk degisimi vs problem olmazsa devam edin.
Sirkeyi o alanda kullanmadim çunkü hiç

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamlar arkadaslar, gecenlerde koctastan sicak firsat olarak aldigimiz nasiol sampuani deneyen var mi?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Selamlar arkadaslar, gecenlerde koctastan sicak firsat olarak aldigimiz nasiol sampuani deneyen var mi?

Ben daha önceden de o şampuanı kullandım, koçtaş kampanyasından da yeni bir tane daha aldım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Ben daha önceden de o şampuanı kullandım, koçtaş kampanyasından da yeni bir tane daha aldım.

Gyeon bath kullaniyorum ben suan. Denediyseni bathe ile ya da diger bilinen sampuanlarla kiyaslarsaniz ekstrem bi + ya da - si var midir?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Gyeon bath kullaniyorum ben suan. Denediyseni bathe ile ya da diger bilinen sampuanlarla kiyaslarsaniz ekstrem bi + ya da - si var midir?

Bath kullanmadım, kova şampuanı olarak en son bilinen velvet kullanıyordum, bunu da geçenlerde 2 aracıma uyguladım. Bu şampuan da özellikle araçta wax, cila uygulaması varsa perdeleme yapmıyor bir de kireç çözme etkisi var. Haricen kir çözme etkisini de beğeniyorum. Bir de hem kova hem de foam Lance ile kullanılabiliyor.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Bath kullanmadım, kova şampuanı olarak en son bilinen velvet kullanıyordum, bunu da geçenlerde 2 aracıma uyguladım. Bu şampuan da özellikle araçta wax, cila uygulaması varsa perdeleme yapmıyor bir de kireç çözme etkisi var. Haricen kir çözme etkisini de beğeniyorum. Bir de hem kova hem de foam Lance ile kullanılabiliyor.

Denemeye deger o zaman,tesekurler.

bysito

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kolay gelsin arkadaşlar, Ankara'da Auto Bride Magifoam yıkama köpüğü alabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler.

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Koch chemie Mzr almayı planlıyorum. Bunu araç içerisinde her yerde kullanabilir miyim sürekli kullanımda herhangi bir yere zararı olur mu? Deri, suni deri, torpido, piano black ve parlak plastikler, direksiyon vs. vs.

Yine bunun haricinde bu şekilde her yerde kullanabileceğim ve zararı olmayan apc’lerde önerebilirsiniz.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

seramikli araçta bathe plus şampuan kullanıldığında perdeleme yaparmı hocam ?

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Koch chemie Mzr almayı planlıyorum. Bunu araç içerisinde her yerde kullanabilir miyim sürekli kullanımda herhangi bir yere zararı olur mu? Deri, suni deri, torpido, piano black ve parlak plastikler, direksiyon vs. vs.

Yine bunun haricinde bu şekilde her yerde kullanabileceğim ve zararı olmayan apc’lerde önerebilirsiniz.
Mzr deri aksam için uygun olmayabilir. Deri dahil tüm aksamlar için güvenle Pol Star kullanabilirsiniz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kolay gelsin arkadaşlar, Ankara'da Auto Bride Magifoam yıkama köpüğü alabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler.
www.örsticaret.com buraya bakin ankara da ostimde gitmeden de arayin varsa alabilirsiniz onun haricinde Ankara da elden alabileceginiz bir yer malesef yok.