Hızlı Soru - Cevap

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #22,101
Koch chemie Mzr almayı planlıyorum. Bunu araç içerisinde her yerde kullanabilir miyim sürekli kullanımda herhangi bir yere zararı olur mu? Deri, suni deri, torpido, piano black ve parlak plastikler, direksiyon vs. vs.

Yine bunun haricinde bu şekilde her yerde kullanabileceğim ve zararı olmayan apc’lerde önerebilirsiniz.
koch chemie türkiye distribütörüne sormustum torpido ic aksam deri plastikte kullanabilirsiniz dedi ben suan kullaniyorum

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
ben de yanlis yonlendirme yapmak istemem yeni basladim cunku sadece distiributore urunu alirken sordum kullanabilirsiniz dedi tecrubeli arkadaslari dinlemekte yarar var
Mzr apc tarzında bir üründür, ph yüksektir. Seyreltip kullanmak lazım, şahsen deri de önermem.
Po deri için daha uygundur, belirtilem seyretme oranında kullanmak iyi olur. Benim kendi düşüncem deri direksiyon, vites topuzu vs gibi yerler de deri temizleyici ve koruyucu ürün kullanmak daha garanti olur, malzemenin ömrünü uzatır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben PO’yu direksiyonda düzenli kullanıyorum direksiyon birleşim yerlerinde soyulma yaptı birkaç kişide aynı olayı gözlemlemiş. Bilginiz olsun
soyulma hadisesini bende yaşadım lakin şöyle oldu ;
öncesinde po ile temizlediğim direksiyona, farketmeden biraz fazla deri bakım kremi sürmüştüm. Malum havalar sıcak olunca el temasında bir miktar döküntü oluştuğunu gözlemledim. Sonraki günlerde bakım kremi miktarını azaltınca sorun da ortadan kalktı :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Deri temizliği için K2 deri temizleyici ve cartainer deri fırçası kullanıyorum. Torpido,plastik temizliği içinde kc gs kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.
Kc gs yi köpük şeklinde sıkıyorum
GS nin asıl amacı dış temizlemek için Gs daha bu saydıklarımızdan dahada güçlü bilginiz olsun. Ben gs yi lastik davlumbaz temizliğinde kullanmayı düşünüyordum

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Koch chemie Mzr almayı planlıyorum. Bunu araç içerisinde her yerde kullanabilir miyim sürekli kullanımda herhangi bir yere zararı olur mu? Deri, suni deri, torpido, piano black ve parlak plastikler, direksiyon vs. vs.

Yine bunun haricinde bu şekilde her yerde kullanabileceğim ve zararı olmayan apc’lerde önerebilirsiniz.
İnterior clenaer ürünler ihtiyacınızı karşılayabilir diye düşünüyorum açıklamalarında araç içi bütün aksamlar için uygun olduğu yazıyor.

Son düzenleme:

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
GS nin asıl amacı dış temizlemek için Gs daha bu saydıklarımızdan dahada güçlü bilginiz olsun. Ben gs yi lastik davlumbaz temizliğinde kullanmayı düşünüyordum
Yüksek oranda sulandırıp kullanıyorum, dediğin gibi bazende düşük oran sulandırmayla davlumbazda kullanıyorum. Deri koltuk veya direksiyonda hiçbir şekilde kullanmıyorum zaten

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bath Plus içeriğinde cila ve türevleri olduğu için yapar ama seramikli araçta çok fazla hissetmezsiniz.

Varmı hocam peki seramikli araç için öneri şampuanınız hem kova hem ön yıkama magifoam+bathe plus yapıyorum ama belki farklı önerisi olan olur

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Varmı hocam peki seramikli araç için öneri şampuanınız hem kova hem ön yıkama magifoam+bathe plus yapıyorum ama belki farklı önerisi olan olur
Araç çok uzun süre kirli kalmıyorsa ön yıkamada Valet pro ANSF olabilir ama 3 hafta yada ayda bir yıkıyorsanız magifoam öneririm. Kova yıkama olarakta Car Pro Reset , Nanolex Pure yada Fiyat olarak en uygun Valet pro Concantrated tavsiye edebilirim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Araç çok uzun süre kirli kalmıyorsa ön yıkamada Valet pro ANSF olabilir ama 3 hafta yada ayda bir yıkıyorsanız magifoam öneririm. Kova yıkama olarakta Car Pro Reset , Nanolex Pure yada Fiyat olarak en uygun Valet pro Concantrated tavsiye edebilirim.

Yine fiyatı uygun olanlardan Deturner shampoonly denenebilir. Vonix v flooc, K2 Pro Bela.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Haftada 3 defa garanti yıkıyorum söylediğiniz şampuanları bi incelicem hocam aracımı değiştirdim bu hafta seramiği yapılıcak sonrasında stoklarımı bi tazelemem gerekicek :)