Hızlı Soru - Cevap

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #22,521
merhaba şuanda fusso coat kullanıyorum su etkisi çok güzel ama parlaklık yüzünden onu elimden çıkarıp vonixx blend alıcam, iki çeşidi var katı wax versiyonunu mu önerirsiniz yoksa all ın one versiyonunu mu. elimde makine var all ın one ı makineyle uygulayabilirim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam bu mikrofiber bez şampuanlarını makinada kullanmak ne kadar sağlıklı. Bebeğimiz var onun da kıyafetlerini yine onun kendi bebek deterjanları ile yıkıyoruz. Aynı makinada bu mikrofiber şampuanların kullanılmasının zararı olabilir mi?
zannetmiyorum ben mikrofibwr deterjandan döktükten sonra peşine kalıntı kalması diye 3-4 sefer su söküyorum mikrofiber deterjana dair kalıntı kalmıyor tabi iç hortumlarda vs nasıl olur onu bilmiyorum. Ama peşine su dökerseniz bi sıkıntı olacağını sanmam

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Arkadaşlar adams garagedan turuncu twisted pile kurulama havlum geldi. Daha öncede klin korea twisted kullandım. Şu anda iplikler taş gibi olmuş durumda eskisi. Yıkamaya daha çok özen göstermek istiyorum. Malum pahalı havlular. Sormak istediğim şu, aracı kurulama işleminde her yıkama sonunda yıkamak doğru mu. Sonuçta temiz arabayı kuruluyoruz. Ya da kaç kurulamadan sonra yıkamaya atmak doğru olur? Çamaşır makinası dışında bir yıkama tekniği var mıdır? En az bir iki sene idare etsin diyorum. Evimde kurutma makinası var yıkama bittikten sonra kurutma makinasına atmanın bir sakıncası olur mu?
Bence bunun en iyi cevabını @Adam’s Garage bilir. Hem de forumdaki herkesi aydınlatmış olur bence

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
merhaba şuanda fusso coat kullanıyorum su etkisi çok güzel ama parlaklık yüzünden onu elimden çıkarıp vonixx blend alıcam, iki çeşidi var katı wax versiyonunu mu önerirsiniz yoksa all ın one versiyonunu mu. elimde makine var all ın one ı makineyle uygulayabilirim.
All in one Hologramlari kapatir,boyada canlilik katar.Su iticilik.makul seviyede makina var ise tercih edilebilir

Blend Wax Parlaklik ve Su iticilik katar.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
All in one Hologramlari kapatir,boyada canlilik katar.Su iticilik.makul seviyede makina var ise tercih edilebilir

Blend Wax Parlaklik ve Su iticilik katar.
sefa abi bizim araç üzerinde sanırsam belli yerlerde hare var daha önce böyle bişey yoktu sanırım dikkatimi çekmemişti ama dün farkettim hareye benziyordu. Harenin nasıl fotoğrafını çekebilirim telefondan gözükmüyor güneş ışığında kendim görüyorum telefondan çıkmıyor ama

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
sefa abi bizim araç üzerinde sanırsam belli yerlerde hare var daha önce böyle bişey yoktu sanırım dikkatimi çekmemişti ama dün farkettim hareye benziyordu. Harenin nasıl fotoğrafını çekebilirim telefondan gözükmüyor güneş ışığında kendim görüyorum telefondan çıkmıyor ama
Yan açidan çek kardesim veya portre modunda çekebilirsin gunes altinda çikar

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
9ml 3d orange degreaser 150 ml su 1/16,66 gibi bir oran ediyor iç plastiklerde kullanmak için doğru oran mıdır ? Elimde Apc olarak birde green star var

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
9ml 3d orange degreaser 150 ml su 1/16,66 gibi bir oran ediyor iç plastiklerde kullanmak için doğru oran mıdır ? Elimde Apc olarak birde green star var
3D Degreaser o ürün iç plastikte kullanilmaz kullanilamaz çok agresiftir.

APC 1/15-20 Sulandirilip kullanilir ondan yana sorun olmaz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Marolex pompam kendi kendine bozuldu. İçindeki havayı komple boşaltıp pompaladıktan sonra tetiğe bir kere bastığımda atım yapıyor sonrasında elimi tetikten çekinde hala kendi kendine atım yapmaya devam ediyor. İçindeki havayı boşalttığımda atım yapmayı bırakıyor. Tetik neden takılı kalıyor olabilir daha önce başına gelen oldumu?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Koch chemie Green starı kullandırıp kullansam iç plastikler için o olur mu ?
Olabilir aracin durumuna bagli olarak cok.eski ve kirlenme.durumu fazlaysa.1/10 normal.rutinde 1/20 ideal olur ancak aracin marka.modeli nedir sert plastikli yuzeye dikkat etmek.lazim kurudugunda beyaz leke birakir havalarda malum sıcak dikkatli calismak gerekir.

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yapilir hocam.esasen el ile uygulama icindir makina ile.daha kolay oluyor sadece
Sefa hocam bu ürün düzenli kullanımda boyada inceltme vs. yapar mı el ile uygulama yapıldığında. Biraz pasta cila gibi bir ürün olduğu için aşındırır mı verniği veya boyayı bilmediğim için sormak istedim abi. Amacı korumak olan bir ürün ama bilemedim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam bu ürün düzenli kullanımda boyada inceltme vs. yapar mı el ile uygulama yapıldığında. Biraz pasta cila gibi bir ürün olduğu için aşındırır mı verniği veya boyayı bilmediğim için sormak istedim abi. Amacı korumak olan bir ürün ama bilemedim.
Yok hocam aşindirma.vs olmaz :) gonul.rahatligiyla kullanabilirsiniz bunun uygulama linki var burdan bakabilirsiniz

İnceleme - Vonixx Blend All in One Hepsi Bir Arada Cila ve Adam s Garage Premium Polish Towel İncelemesi

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Siyah renk motosikletimde baya bir hare var. El ile onları geçirebilir miyim? Eğer geçiremezsem kayseride pasta cila seramik yapan bir yer var mıdır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi