Hızlı Soru - Cevap

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Forumda gören almistir :) Fiyati uygundu çünkü
Fırça muhabbetinde aklıma bir şey takıldı. Halı paspaslar, süet ya da alcantara koltuk ve döşemelerde sert kıllı mı yoksa yumuşak kıllı mı olması gerekiyor?

Siz sert kıllı olması gerktiğini yazmıştınız, aklıma takıldı :) Matkap ucuna takılan fırça seti alacağım, yumuşak bakıyordum da sert olması gerekiyorsa sert mi alayım : )

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fırça muhabbetinde aklıma bir şey takıldı. Halı paspaslar, süet ya da alcantara koltuk ve döşemelerde sert kıllı mı yoksa yumuşak kıllı mı olması gerekiyor?

Siz sert kıllı olması gerktiğini yazmıştınız, aklıma takıldı :) Matkap ucuna takılan fırça seti alacağım, yumuşak bakıyordum da sert olması gerekiyorsa sert mi alayım : )
Sert fircayi Hali Paspaslari taramak için yazdik hocam.

Koltuk yüzeyini fircalayacaksaniz daha yumusak olsun cok sert olmasin.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Deri koltuklar için acaba internette satılan atkılı fırçalar da alınabilir mi? Yüzeyleri yumuşak ve güzele benziyor, detayagmazalarinda 300 400 derken kozmetik mağazaları 90 100 tl bandında satıyor bir fark yoktur heralde aralarında

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Deri koltuklar için acaba internette satılan atkılı fırçalar da alınabilir mi? Yüzeyleri yumuşak ve güzele benziyor, detayagmazalarinda 300 400 derken kozmetik mağazaları 90 100 tl bandında satıyor bir fark yoktur heralde aralarında

n11 den kuponla work stuff deri fırçası veya gyeon deri fırçasını uyguna alabilirsiniz

zcn06

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara’da Self yıkama yapabileceğimiz geceleri iyi bir istasyon vs var mı ? Keçiören Pursaklar tarafında

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar bu VP'nin ön yıkama şampuanı için 2 LT'lik Altaya ne kadar şampuan koymalıyız.
Konsantre oranı için net bilgi bulamadım

femre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Merhaba, yaz tatilinde bahçede 3 tane arabaya pasta cila yapıcam. Acemiyim. Shinemate ERO600 satın alamyı düşünüyorum. İşimi görür mü? Değişik renkli süngerler var . Hangilerinden almalıyım? Saygılar.

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, yaz tatilinde bahçede 3 tane arabaya pasta cila yapıcam. Acemiyim. Shinemate ERO600 satın alamyı düşünüyorum. İşimi görür mü? Değişik renkli süngerler var . Hangilerinden almalıyım? Saygılar.
Merhaba hocam aynı makineden bende de var. Aracın üstünde uçup yapışan boya tozunu almak için kullandığım markasız kil yüzünden oluşan çizikler vardı. Menzerna 2500 ve ara kat pedle uzun uzun aracıma uygulama yaptım ancak çizikleri almadığını gördüm. Kalın pasta alıp 1 deneme daha yapıcam ama size makinenin pek güçlü olmadığını ve 3 araba için baya bi uğraştıracağını söyleyebilirim.

femre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Merhaba hocam aynı makineden bende de var. Aracın üstünde uçup yapışan boya tozunu almak için kullandığım markasız kil yüzünden oluşan çizikler vardı. Menzerna 2500 ve ara kat pedle uzun uzun aracıma uygulama yaptım ancak çizikleri almadığını gördüm. Kalın pasta alıp 1 deneme daha yapıcam ama size makinenin pek güçlü olmadığını ve 3 araba için baya bi uğraştıracağını söyleyebilirim.
Yılda 3 tane araba için uygulama yapıcaktım. Yorar diyorsun öyle mi , 125mm çap mı küçük? Hımm.... Ne alsak? Tavsiyen nedir? Sünger olayı için düşünüyorsun turuncu tek adım süngeri var, yeşil , sarı , mavi , birde keçe var. HEpsindan bir tane alıcaz galiba?

furkan588

Çaylak Detaycı
Üye
İl
denizli
Arkadaşlar k2 active foam 1:9 seyreltme ile 600 ml su 70 ml k2 tam kıvamlı atmıyor foam ile duru oluyor hemen iniyor yüzeyden. Bunun kullanım oranımı farklı acaba kaça kaç yapmalıyım yada karakterimi böyle

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar k2 active foam 1:9 seyreltme ile 600 ml su 70 ml k2 tam kıvamlı atmıyor foam ile duru oluyor hemen iniyor yüzeyden. Bunun kullanım oranımı farklı acaba kaça kaç yapmalıyım yada karakterimi böyle
500/100 deneyin hocam bu sekilde kullandim bayagi yogun atiyordu.ama 600/70 dede yogun atmasi lazim

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
50/450 yapıp rahat 5 dakika kalıyor daha sonra durulamaya geçiyorum bende sıkıntı yok gibi ama oranı bir tık artirip deniyebilirsiniz