Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #22,601
Arkadaşlar herkese merhaba, keyifli forumlar
Son zamanlarda sosyal medyada sürekli karşıma bi ürünün reklamı çıkıyor, belki sizlerde denk gelmişsinizdir. Ürün KİNG 333 adlı lastik parlatıcı, başlarda ağır vasıta araçlar için reklam yapıyorlardı sonrasında insanlar binek aracı içinde almaya başlamış. Az öncede 1-2 videosunu izledim ürün resmen su kıvamında, kutuda gelen kestirme fırça ile uyguluyorlar lastiğe. Kullananlara bakıyorum özellikle sürekli uzun yol giden ağır vasıtaların kullanımlarına bakıyorum dayanım olarak çok iyi geldi gözüme.
Aranızda ürünü kullanan, kullanmayı düşünüpde benim gibi araştırma yapan arkadaşlar, olumlu olumsuz yorum yapabilirmisiniz.
Hali hazırda bagajımda hem carpro darkside hemde meg endurance var. İkisininde dayanım ve görüntüsünü beğeniyorum lakin KİNG 333 isimli ürün çok farklı bi dayanım ve görüntü sağlıyor gibi geldi bana

bir sitedeki tüm fotoğrafları indirmek

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Son zamanlarda sosyal medyada sürekli karşıma bi ürünün reklamı çıkıyor, belki sizlerde denk gelmişsinizdir. Ürün KİNG 333 adlı lastik parlatıcı, başlarda ağır vasıta araçlar için reklam yapıyorlardı sonrasında insanlar binek aracı içinde almaya başlamış. Az öncede 1-2 videosunu izledim ürün resmen su kıvamında, kutuda gelen kestirme fırça ile uyguluyorlar lastiğe. Kullananlara bakıyorum özellikle sürekli uzun yol giden ağır vasıtaların kullanımlarına bakıyorum dayanım olarak çok iyi geldi gözüme.
Aranızda ürünü kullanan, kullanmayı düşünüpde benim gibi araştırma yapan arkadaşlar, olumlu olumsuz yorum yapabilirmisiniz.
Hali hazırda bagajımda hem carpro darkside hemde meg endurance var. İkisininde dayanım ve görüntüsünü beğeniyorum lakin KİNG 333 isimli ürün çok farklı bi dayanım ve görüntü sağlıyor gibi geldi bana
Merhaba, benim de karşıma çıkıyor hep. instagramda yapılan özellikle yerli ürünlere inanasım gelmiyor maalesef.

Bir de titocar olayı var:) ürünleri fason ama şubeleşerek büyüyorlar, alıp deneyen oldu mu:)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, benim de karşıma çıkıyor hep. instagramda yapılan özellikle yerli ürünlere inanasım gelmiyor maalesef.

Bir de titocar olayı var:) ürünleri fason ama şubeleşerek büyüyorlar, alıp deneyen oldu mu:)
Banada titocar ın ürünleri pek inandırıcı ve kaliteli gelmiyor. King333 ü ağır vasıtada kullananları görünce biraz daha beğenmeye başladım, sonuçta ağır vasıta hiç durmuyor hep yolda yağmur çamur

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yılda 3 tane araba için uygulama yapıcaktım. Yorar diyorsun öyle mi , 125mm çap mı küçük? Hımm.... Ne alsak? Tavsiyen nedir? Sünger olayı için düşünüyorsun turuncu tek adım süngeri var, yeşil , sarı , mavi , birde keçe var. HEpsindan bir tane alıcaz galiba?
Çap konusunda bence bir sıkıntı yok ama sizin dediğiniz turuncu tek adım süngeri kullanarak Menzerna 2500 le uzun uzun denedim. Derin olmayan o çizikleri dahi alamadı.
Ya kalın pasta süngeri ya da bir keçe alıp kalın pastayla denemek lazım.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bilberry, R1 ve Meg wheel brightener arasından hangisini tercih ederdiniz ? şuan wheel brightener kullanıyorum, memnunum ancak daha iyi bir ürün varsa da deneyimlemek istiyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bilberry, R1 ve Meg wheel brightener arasından hangisini tercih ederdiniz ? şuan wheel brightener kullanıyorum, memnunum ancak daha iyi bir ürün varsa da deneyimlemek istiyorum.
Ben 1.5-2 litre meg wheel brightener kullandım temizlemesi sonrasında verdiği parlaklık vs cok güzeldi şimdi flowey r1 kullandım bir sefer r1 inde temizliği çok güzeldi ama parlaklık olarak meg wheel britghteneri tavsiye ederim tabi aradaki fiyat farkına değermi oda tartışılır fiyat farkından dolayı r1 almıştım.

alierentugrul

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
Merhabalar. Bu sıralar siz de şahitsinizdir ki havalar çok sıcak. Son zamanlarda aracın içerisinden yerleştirilen güneş şemsiyelerine şahit oldum. Aramızda bu ürünü kullanan var mı veyahut tavsiye ettiği herhangi bir şey var mıdır?

one2one

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
K2 active foam ürününü magifoam- flowey ev17- ev13 ile kıyaslayabilecek varmı? Temassız yıkamada temizlik kabiliyeti açısından hangisi üstün?

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Magifoam K2'ye göre daha güçlü ama uzun kullanımda korumayı zedeleyebilir. Ev17 PH nötr değil hocam ev13 soft bir ürün.
temassız yıkamada Magifoam ve Ev17 daha iyi temizler ancak dediğim gibi korumayı yıpratır

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
K2 active foam ürününü magifoam- flowey ev17- ev13 ile kıyaslayabilecek varmı? Temassız yıkamada temizlik kabiliyeti açısından hangisi üstün?
Magifoam K2'ye göre daha güçlü ama uzun kullanımda korumayı zedeleyebilir. Ev17 PH nötr değil hocam ev13 soft bir ürün.
temassız yıkamada Magifoam ve Ev17 daha iyi temizler ancak dediğim gibi korumayı yıpratır

Ercan585

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar Wax için soft 99 fusso coat mi meguiars nxt mi tavsiye edersiniz.ya da daha iyi başka varsa . teşekkürler

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Merhabalar. Bu sıralar siz de şahitsinizdir ki havalar çok sıcak. Son zamanlarda aracın içerisinden yerleştirilen güneş şemsiyelerine şahit oldum. Aramızda bu ürünü kullanan var mı veyahut tavsiye ettiği herhangi bir şey var mıdır?
Kullanırken dikkatli olmazsan telleri çizebilir, yada açıkken düşürebilirsin, nihayetinde sapı ve telleri var. Ayna dışarda kalıyor, güneş gözlüğü diye geçeni alırsan , aynayıda dahil edebilirsin.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

bir sitedeki tüm fotoğrafları indirmek
Hocam ben arabayı sıfır km aldığımda , yerli ürün lastik parlatıcı kullandım 2 ayın sonunda lastiklerim kahverengileşti, bildiğin siyah lastik , üzerinde parlatıcının etkisi geçince kapkahve rengi olmuştu ve öylede kaldı şuan rengi kahve rengi. Ben riske girmezdim , kendini kanıtlamış ürünlerle devam ederdim.

drmstfky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar herkese, aracımı yeni aldım sıfır araç ve üzerinde hiçbir koruma vb işlem yapılmadı. Ön Yıkama Köpüğü olarak hangisini kullanmalıyım magifoam ya da Flowey ev13 mü?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar herkese, aracımı yeni aldım sıfır araç ve üzerinde hiçbir koruma vb işlem yapılmadı. Ön Yıkama Köpüğü olarak hangisini kullanmalıyım magifoam ya da Flowey ev13 mü?
Yazın cok kirlenmeyeceği için soft ön yıkama şampuanları kullanabilirsiniz. Flowey ev13, K2 Pro bela, ADBL Yeti.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar Wax için soft 99 fusso coat mi meguiars nxt mi tavsiye edersiniz.ya da daha iyi başka varsa . teşekkürler
Vonix Blend seramik içerikli dayanımı fusso kadar olmasada 2-2.5 ay dayanacaktır. Vonix Native 1 ay dayanıyor ama inanılmaz parlaklık ve boyaya derinlik katıyor cok severek kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Dodo Juice Banana armour ve Dodo Juice Orange Crush kullandım benim kendi görüşüm fiyatını hakeden ürünler değiller aşırı pahalılar. Fusso coat kullandım dayanımı cok iyidir ama parlaklık vermez sadece su itişi iyidir. Kiwami kullandım beğenmedim ne dayanımı iyidir ne aman aman parlaklığı vardır. Meguiars Ultimate paste wax kullandım pek memnun kalmadım. Şuanda severek kullandığım Vonix native var. Kışa doğru muhtemelen Sams detailing hybrid sealant üstüne Vonix Blend uygularım. K2 Proton Wax'a bakabilirsiniz forumda @Sefa46 abi incelemişti kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla gayet iyi parlaklık ve su itişi veriyor. Boyaya kattığı derinlikte güzel fiyatıda nacizane daha ucuzdur. Kendi görüşlerim bu şekilde.