Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #22,961
Aracıma yaklaşık 2 sene önce direksiyon boya uygulaması yapmıştım, zamanla tekrar boya eskimeye başlayıp neredeyse deriye temas etmeye başladık. Direksiyon için boya önerisi olan var mı? Koch chemie PO ile temizleyip uygulamayı düşünüyorum o temizlik yeterli olur mu?
Düzenli PO kullanıyorum direksiyon temizliğinde direksiyonun birleşim yerlerinde ufaktan soyulmalar başladı PO kullanan birkaç kişiden daha duymuştum aynı sorunu bilginiz olsun

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Düzenli PO kullanıyorum direksiyon temizliğinde direksiyonun birleşim yerlerinde ufaktan soyulmalar başladı PO kullanan birkaç kişiden daha duymuştum aynı sorunu bilginiz olsun
Ben de aynısını bir önceki aracımda yaşadım ancak şu an direksiyon tam soyulma evresinde üzerine boya yapınca kapanmaz mı kalıcı bir hasar mı bırakır

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de aynısını bir önceki aracımda yaşadım ancak şu an direksiyon tam soyulma evresinde üzerine boya yapınca kapanmaz mı kalıcı bir hasar mı bırakır
Boya aslında çok da iyi bir çözüm değil iyi bir işçilik olmazsa daha da yipratabilir. Eski aracımda yapmış önceki sahibi sonradan yine soyuldu boyası

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Boya yapıldığında temiz bi görüntü oluşur o kadar derin veya kötü bi soyulma değil bendeki sanırım suan baslangıc evresinde benimki

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
siyah araç için en iyi hızlı cila hangisidir? vonixx blend black edition buldum ama bilmiyorum en iyisi hangisidir ? fiyat olarak önemli değil

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracin dis plastiklerine m40 suruyorum gayet memnunum fakat on ve arkada tampon altinda bulunan baklava desenli kismen derin ve dar alanlara m40 gbi urunleri surmesi zor oluyor. Buralar icin kullanilabilecek sprey tarzinda vinil, plastik koruyucu urun onerebilir misiniz? K2 bono var benm bildigim ama dis yzeyde ne kdr kullanisli olur bilmiyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aracin dis plastiklerine m40 suruyorum gayet memnunum fakat on ve arkada tampon altinda bulunan baklava desenli kismen derin ve dar alanlara m40 gbi urunleri surmesi zor oluyor. Buralar icin kullanilabilecek sprey tarzinda vinil, plastik koruyucu urun onerebilir misiniz? K2 bono var benm bildigim ama dis yzeyde ne kdr kullanisli olur bilmiyorum
Çok kullanişli düsünme al hocam :)

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
M40 i fırça ile uygulayabilirsin

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhaba herkese. Jant temizleyici almayı planlıyorum. Hepsiburadadan Flowey markasını tercih edicem gibi. R1 ve R2 arasındaki fark nedir? Sulandırma ne yapmalıyım en güzel sonuç için ne tavsiye edersiniz?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba herkese. Jant temizleyici almayı planlıyorum. Hepsiburadadan Flowey markasını tercih edicem gibi. R1 ve R2 arasındaki fark nedir? Sulandırma ne yapmalıyım en güzel sonuç için ne tavsiye edersiniz?
Flowey R1 i 1:5 sulandırarak kullanıyorum cok memnunum fiyatına göre performansı gerçekten iyi bazen lastikteki çıkmayan kirlerede R1 sıkıp fırçalıyorum cıkartıyor çoğu kirleri tavsiye ederim. R2 hakkında bilgim yok

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Önerdiğiniz ön cam filmi markası varmıdır? Çok koyu birşey istemiyorum içeriden görüşü çok kısıtlamayan ısıyı kesen filmlerden düşünüyorum. Lacuna marka film için tanıdıktan 1750 tl fiyat aldım ama pek emin olamadım.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Önerdiğiniz ön cam filmi markası varmıdır? Çok koyu birşey istemiyorum içeriden görüşü çok kısıtlamayan ısıyı kesen filmlerden düşünüyorum. Lacuna marka film için tanıdıktan 1750 tl fiyat aldım ama pek emin olamadım.
1750₺ çok iyi fiyatmış. Benim ön camda LLumar IRX var; fiyatı 5.000₺'den aşağı değildir diye tahmin ediyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
1750₺ çok iyi fiyatmış. Benim ön camda LLumar IRX var; fiyatı 5.000₺'den aşağı değildir diye tahmin ediyorum.
Hem Lacuna markası çok bilindik bi marka değil hemde ben tanıdığım diye o fiyatı verdiler normalde 3000 ₺. Llumar taktırıcaktım internetten fiyat sorgulaması yaptım 6000 ₺ fiyat çıktı ve 40 km uzaklıkta uygulama yeri var

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hem Lacuna markası çok bilindik bi marka değil hemde ben tanıdığım diye o fiyatı verdiler normalde 3000 ₺. Llumar taktırıcaktım internetten fiyat sorgulaması yaptım 6000 ₺ fiyat çıktı ve 40 km uzaklıkta uygulama yeri var
lacuna kötü bir marka değil kesinlikle. Eğer orijinalliğinden şüpheniz yok ise direkt yaptırın geçin.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar K2 polo protectant ile K2 satina arasındaki net fark nedir? Aracın hem yumuşak malzemelerinde hem de sert plastik malzemelerinde kullanılıyor mu ikiside?