Merhaba, amatör detay sever birisi olarak forumdan inanılmaz bilgiler ediniyorum ve kendi aracıma elle uygulama için wax önerilerinizi bekliyorum.
1- Ön yıkamayı kuru araca basınçlı pompa ile Shiny Garage TFR Cleaner uygulayıp 3-5 dakika sonra durulayacağım
2- Temaslı yıkamayı petroldeki köpük ile yapacağım (Malesef çift kova için uygulama alanım ve imkanım şuan için yok)
3- Yıkama sonrası aracı durulayıp ıslak halde iken Demir tozu temizliğini Auto Bride Purple Rain ile yapıp tekrar durulama yapacağım
4- Kil temizliğini bebe şampuanını su ile karıştırarak Valet Pro kil hamuru (Mavi) ile tamamlayacağım
5- Aracımda hare yok fakat bolca çiziğim mevcut pastayı Sam's Detailing 3in1 Polish ürününü Valet Pro Polish Applicatör ile uygulayacağım (Panel panel ilerlemeyi düşünüyorum kaputa uygulayıp 3-5 dk kürleşmesini bekleyip yumuşak bezle sileceğim sonra diğer bölgelere geçeceğim)
6- En son işlem için wax ne önerirsiniz (K2 Proton veya Soft99 Fusso F7 düşündüm)
Aracım siyah renkte 6 yaşında VW Polo daha önce benzer bir uygulama yapılmadığını düşünüyorum
Teşekkür ederim