Hızlı Soru - Cevap

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Öne çıkan konu #24,021
Valet pro microfibre reviver ve yumuşatıcı gözüne sirke şeklinde kullanıyorum hocam. 1 saatlik programda kirliliğe göre 30 veya 40 derecede 600 sıkma ve ilave su ile başlatıyorum. Akabininde kurutmada narin programda kurutuyorum
Teşekkür ederim hocam bende bir bakınayım

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Abi lastiklerde bu tarz ürünler çatlama yapabilir o yüzden bu tarz ürünler pek kullanmak istemiyorum sende kullanma bence ama bu tarz ürünler davlumbazlar için kullanılabilir teşekkür ederim önerin için
davlumbazlar için sprey şeklinde önerebileceğin ürün var mı hocam. Davlumbazların 3D orange degreaser ile kirini akıtıyorum ama çok fırçalamak için zaman kalmıyor ve zor oluyor. Hafif kirli davlumbazın üzerinde sırıtmayacak matımsı bir aerosol var ise güzel olur açıkçası. Parasına bakmadan alırım heralde

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Arkadaşlar microfiber ürünleri yıkamak için ne kullanıyorsunuz? Ben en son detayı bıraktığımda sarı perwoll ve sirke kullanıyorduk sonradan gelişme yaşandı mı? :)
Nanolex microfiber wash tavsiye ederim. N11 de kupon, bonus falan denk gelirse stok yapıyorum

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Wax öncesi yüzey temizleyici için ipa mı m700 mü önerirsiniz be bunları nerden temin edebilirm
M700 ve IPA'yı kıyaslarsak;
M700 daha etkili ama kullanımı biraz daha zor. Yağlı bir yapısı var, çok iyi silmek gerekiyor. Şu an bulunabilirliği de zor sanırım. Pek satış ilanı göremedim.
IPA kullanımı daha kolay. Etkisi biraz daha zayıf olsa da yeterli. Bulunabilirliği daha kolay.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
davlumbazlar için sprey şeklinde önerebileceğin ürün var mı hocam. Davlumbazların 3D orange degreaser ile kirini akıtıyorum ama çok fırçalamak için zaman kalmıyor ve zor oluyor. Hafif kirli davlumbazın üzerinde sırıtmayacak matımsı bir aerosol var ise güzel olur açıkçası. Parasına bakmadan alırım heralde
Ben davlumbazlara k2 bono öncesi Meg 40 kullanıyordum bono bitti tekrardan Meg40dan devam ederim muhtemelen. Aerosol yapısı gereği içerisinde gaz bulunduruyor ürün sarfiyatı daha fazla oluyor bu yüzden. Meg 40 alın ürün zaten çok bereketli bitmek bilmiyor.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, iyi haftalar dilerim. Arkadaşlar çift kova sisteminden tek kova çoklu eldivene geçmek istiyorum. Çift kova ile aracın etrafını dolanmak yorucu oluyor ve yıkama yaparken kullandığım cartainer yıkama pedini ne kadar 2. kovada durulama yapsamda sanki ufakda olsa ped yüzeyinde pislik kalıyor gibime geliyor. O yüzden tek kova yapıp 4-5 eldivenle yıkamak istiyorum. Bu durumla ilgili önerdiğiniz eldiven varmıdır, 4-5 adet alacağım için fiyat konusunda da uygun birşeyler arıyorum.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Herkese merhaba, iyi haftalar dilerim. Arkadaşlar çift kova sisteminden tek kova çoklu eldivene geçmek istiyorum. Çift kova ile aracın etrafını dolanmak yorucu oluyor ve yıkama yaparken kullandığım cartainer yıkama pedini ne kadar 2. kovada durulama yapsamda sanki ufakda olsa ped yüzeyinde pislik kalıyor gibime geliyor. O yüzden tek kova yapıp 4-5 eldivenle yıkamak istiyorum. Bu durumla ilgili önerdiğiniz eldiven varmıdır, 4-5 adet alacağım için fiyat konusunda da uygun birşeyler arıyorum.
Slopes eldiveni var, hem uygun hem de güzel su emişi var ama piyasada sahteleri de var. Bilindik yerden almak lazım. Bende slopes,, gtechnic, meguiars, nasiol ve sonax markalarından toplamda 7 adet eldiven ile yıkama yapıyorum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Slopes eldiveni var, hem uygun hem de güzel su emişi var ama piyasada sahteleri de var. Bilindik yerden almak lazım. Bende slopes,, gtechnic, meguiars, nasiol ve sonax markalarından toplamda 7 adet eldiven ile yıkama yapıyorum.

Slopes markasını sanırım yamaçlar satıyordu resmi olarak

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Selam dostlar jant fırçasına ihtiyacım var mikro fiber olandan mı yoksa daha sert yapıda fırçadan mı almalıyım karar veremedim.
Kısa jant fırçam var demir tozu ile jantları temizlerken bir kaç kere yüzüme geldi o yüzden sıçratması en az olan bir jant fırçası tavsiyesi bekliyorum.
Merhaba 2 senedir mikrofiber fırça kullanıyorum, fırçada hiçbir bozulma vs meydana gelmedi sıçratma 0 çizilme ihtimali diğer fırçalara göre yok gibi bir şey. Bütçenize göre mikrofiber fırça tercih etmenizi öneririm

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

7 eldiven çok değil mi hocam :) gerçi 2 tane grid guard kova 2000 tl, 1 tane düz kova alsanız 150 liraya geriye kalanla da 5 tane slopes eldiven 1250 tl ediyor. Fazlasıyla mantıklı gözüküyor.