Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Hocam teşekkür ederim, yabancı bi forum sayfasında söylediğiniz markayı görmüştüm. Baktığımda istanbul avrupa yakası bayileride var ancak arayıp fiyat almadım henüz. Pazartesi arayıp görüşeyim, rakamlar Llumar ile benzer ise elemek zorunda kalacağım :)
Solargard Ultra Performans 80plus da bakabilirsiniz. Kullanıyorum, memnunum. Madico, Solargard, Llumar iyidir.

bkiselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhaba, Kastamonu'da mısınız? Eskiden olsa tavsiye verebilceğim kişiler vardı ama artık bu işi bıraktılar şu an memlekette malesef hepsi merdiven altı diye tabir edebilceğim işler yapıyorlar :)
Evet Kastamonu’da ikamet ediyorum fakat buralarda profesyonel olarak yapan görmedim henüz maalesef

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Nasiol glass shield aldim ama içinden bezi çıkmadı. Nasıl bir bez ile uygulama yapmalıyım? Mikrofiber bez kullanmayınız yazıyor.

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Winter is coming.
Antifrizli cam yıkama suyu olarak ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. -15'i geçmeyen yollarda yolculuk yapabiliyorum kışın. Hem donmasın hem silme gücü etkili olsun, varsa birde parfümlü ürün olursa tadından yenmez.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Winter is coming.
Antifrizli cam yıkama suyu olarak ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. -15'i geçmeyen yollarda yolculuk yapabiliyorum kışın. Hem donmasın hem silme gücü etkili olsun, varsa birde parfümlü ürün olursa tadından yenmez.
İndirimdeyken Shell yeşil cam suyu almıştım, sulandırmadan direkt döküyorum kışın.
2-3 kış önce Ankara-Adana arası pozantıda donmuştu 4 mevsim Shell i sulandırğım için :) Shell mavi olanı kışlıktı, onu da deneyebilirsiniz ama fiyatı artmıştır baya

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
UFS’nin kuzu postu mopu deneyimleyen var mı arkadaşlar. Tavan vb. Bölgelere erişmek zor oluyor. Benzinlik yıkamasında daha hızlandıracağını da tahmin ediyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
UFS’nin kuzu postu mopu deneyimleyen var mı arkadaşlar. Tavan vb. Bölgelere erişmek zor oluyor. Benzinlik yıkamasında daha hızlandıracağını da tahmin ediyorum
İnstagramda nero detail sürekli paylaşıyor kullanımını boyunuz yetmiyorsa kolaylık saglayacaktır.
Daha uyguna mikrofiber mopta kullanabilirsiniz

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
İnstagramda nero detail sürekli paylaşıyor kullanımını boyunuz yetmiyorsa kolaylık saglayacaktır.
Daha uyguna mikrofiber mopta kullanabilirsiniz
Bende hep orada görüyorum, çok reklamı yapılıyor ancak çizer mi yada mop bir şekilde araca zarar verir mi emin olamadım bir türlü.
Genellikle seramik ve polisaj öncesinde yıkamalarda kullanıyorlar bu ürünü marketing'de gördüğüm kadarıyla, çizse de çok önemli değil diye yaklaşıyorlardır belki. forumumuzda kullanmış deneyimlemiş arkadaşlar var ise çok daha iyi olacak satın almadan önce onlardan da duymak.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende hep orada görüyorum, çok reklamı yapılıyor ancak çizer mi yada mop bir şekilde araca zarar verir mi emin olamadım bir türlü.
Genellikle seramik ve polisaj öncesinde yıkamalarda kullanıyorlar bu ürünü marketing'de gördüğüm kadarıyla, çizse de çok önemli değil diye yaklaşıyorlardır belki. forumumuzda kullanmış deneyimlemiş arkadaşlar var ise çok daha iyi olacak satın almadan önce onlardan da duymak.
Bence polisaj öncesinde değilde boyunun yetmediği araçlarda kullanıyor mopu :) Kuzu postu normal eldivenlerde var eldivenden kaynaklı çizilme olacağını sanmıyorum ama fırçanın sapı araca vurursa çizebilir ona dikkat etmek lazım.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben asagidaki urunu Turkiye’den almistim ve uzun suredir aracin tavan kisminda kullaniyorum. Arac yuksek ve cam tavan da bulundugu icin benim icin cok kullanisli oluyor. TR de su anda yesil olanlarindan satiliyor ama onlarin mikrofiber kismi cok etli deil, plastigin sertligi mop uzerinden hissediliyor. Asagidaki sari olan daha yumusak ve etli.

https://share.temu.com/aDCiW1W7wYA