daha önce almış olduğum 3m kil vakumlu paketteydi ve paketinden çıkardıktan birkaç gün sonra kurumuştu. valet pro kil vakumsuz bir şekilde geldi elime ürün beklerken kurur mu ? kurumaması için ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
Herkese merhaba uzun bi süredir araştırma yapıyorum fakat bi türlü f/p bir kurulama havlusu bulamadım şöyle uygun fiyatlı büyük boy önerisi olan var mı?
daha önce almış olduğum 3m kil vakumlu paketteydi ve paketinden çıkardıktan birkaç gün sonra kurumuştu. valet pro kil vakumsuz bir şekilde geldi elime ürün beklerken kurur mu ? kurumaması için ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
daha önce almış olduğum 3m kil vakumlu paketteydi ve paketinden çıkardıktan birkaç gün sonra kurumuştu. valet pro kil vakumsuz bir şekilde geldi elime ürün beklerken kurur mu ? kurumaması için ne yapmam gerekir? Teşekkürler.[/QUOTE]
yıllarca dursada kurumuyor
Kurumaz sertleşir bi zaman sonra. Oda sıcaklıgında biryerde dursun kolay kolay bişey olmaz. 3m gibi dandik kil hamurlarını suda bekletirseniz o sorun çözülür. Kapaklı konserve şişeleri veya küçük kavanozlarda saklayabilirsiniz
Aman diyim hocam 1/10 tehlikeli olur ürünün ph ı zaten 13 lerde ben marolex pompayla köpük olarak 1/50 kullanıyorum gayet memnunum. Bu ürünün özelliği yüzeyde fazla beklemek istemesi. Minimum 6-7 dk bekleyin sonuç sizi tatmin edecektir. Bekleme yapmadığımız zaman pek iyi çalışmıyor bilgin olsun.
Aman diyim hocam 1/10 tehlikeli olur ürünün ph ı zaten 13 lerde ben marolex pompayla köpük olarak 1/50 kullanıyorum gayet memnunum. Bu ürünün özelliği yüzeyde fazla beklemek istemesi. Minimum 6-7 dk bekleyin sonuç sizi tatmin edecektir. Bekleme yapmadığımız zaman pek iyi çalışmıyor bilgin olsun.
Arkadaşlar bu aralar kullananların memnun kaldığı şarjlı köpük pompasının linki var mı, bir şarjlı bir basınçlı köpük pompası alacağım, direk ürün tavsiyeniz nelerdir?
Merhaba hocam Alta da 1.7 Litre suya 30ml fazlası ile yeterli oluyor (1:50) fazla koyarsan köpük akışkan olmuyor ufak tefek oynamalar ile deneyimleyebilirsin ama 40ml falan koyduğunda köpük atımı zorlaşıyor Marolex için 2 Litre su veya fazlasına yine göz kararı 35 40ml koyuyorum değişken köpük kıvamı yeterli oluyor. 1:10 falan çok ağır olacaktır.. Bana bereketli geliyor açıkcası abimle uzun yıllardır kullanıyoruz bitirmesi böyle oldukça zor
Ben kullanıyorum hocam. Aracın içi çok kirli değilse fırça süpürge ikilisiyle tozu aldırdıktan sonra beze sıkıp yüzeyi sildiriyorum. Ardından kuru bi bezlede üzerinden geçiyorum hissiyatı güzel. Araç kirliysede carpro inside ı 1:1 sulandırıp fırçayla köpük kıvamında kullanıp ardından koch chemie ts ile korumaya alıyorum