Hızlı Soru - Cevap

okan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Öne çıkan konu #24,461

daha önce almış olduğum 3m kil vakumlu paketteydi ve paketinden çıkardıktan birkaç gün sonra kurumuştu. valet pro kil vakumsuz bir şekilde geldi elime ürün beklerken kurur mu ? kurumaması için ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
[

daha önce almış olduğum 3m kil vakumlu paketteydi ve paketinden çıkardıktan birkaç gün sonra kurumuştu. valet pro kil vakumsuz bir şekilde geldi elime ürün beklerken kurur mu ? kurumaması için ne yapmam gerekir? Teşekkürler.[/QUOTE]
yıllarca dursada kurumuyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

daha önce almış olduğum 3m kil vakumlu paketteydi ve paketinden çıkardıktan birkaç gün sonra kurumuştu. valet pro kil vakumsuz bir şekilde geldi elime ürün beklerken kurur mu ? kurumaması için ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
Kurumaz sertleşir bi zaman sonra. Oda sıcaklıgında biryerde dursun kolay kolay bişey olmaz. 3m gibi dandik kil hamurlarını suda bekletirseniz o sorun çözülür. Kapaklı konserve şişeleri veya küçük kavanozlarda saklayabilirsiniz

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar bu magifoam ı sprey şişeye kaça kaç oranda kullanmak lazım kirli araç için ?

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Hocam 1:50 oran çok az geldi bana 1:10 düşünüyordum ben :)
Aman diyim hocam 1/10 tehlikeli olur :) ürünün ph ı zaten 13 lerde ben marolex pompayla köpük olarak 1/50 kullanıyorum gayet memnunum. Bu ürünün özelliği yüzeyde fazla beklemek istemesi. Minimum 6-7 dk bekleyin sonuç sizi tatmin edecektir. Bekleme yapmadığımız zaman pek iyi çalışmıyor bilgin olsun.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Aman diyim hocam 1/10 tehlikeli olur :) ürünün ph ı zaten 13 lerde ben marolex pompayla köpük olarak 1/50 kullanıyorum gayet memnunum. Bu ürünün özelliği yüzeyde fazla beklemek istemesi. Minimum 6-7 dk bekleyin sonuç sizi tatmin edecektir. Bekleme yapmadığımız zaman pek iyi çalışmıyor bilgin olsun.
1:50 kullanırsak 5lt lik bidonu nasıl bitireceğiz hocam :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar bu aralar kullananların memnun kaldığı şarjlı köpük pompasının linki var mı, bir şarjlı bir basınçlı köpük pompası alacağım, direk ürün tavsiyeniz nelerdir?

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Hocam 1:50 oran çok az geldi bana 1:10 düşünüyordum ben :)
Merhaba hocam Alta da 1.7 Litre suya 30ml fazlası ile yeterli oluyor (1:50) fazla koyarsan köpük akışkan olmuyor ufak tefek oynamalar ile deneyimleyebilirsin ama 40ml falan koyduğunda köpük atımı zorlaşıyor :) Marolex için 2 Litre su veya fazlasına yine göz kararı 35 40ml koyuyorum değişken köpük kıvamı yeterli oluyor. 1:10 falan çok ağır olacaktır.. Bana bereketli geliyor açıkcası abimle uzun yıllardır kullanıyoruz bitirmesi böyle oldukça zor :D

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
AF Spritz'in uçan fiyatından sonra başka interior detailer arayışına geçtim
CarPro InnerQD – Araç İçi Antistatik & Antimikrobiyal Temizleyici – 1 Litre
bu ürünü kullanan var mı? veya başka memnun olduğunuz iç temizlik ürün tavsiyesi de alabilirim
Ben kullanıyorum hocam. Aracın içi çok kirli değilse fırça süpürge ikilisiyle tozu aldırdıktan sonra beze sıkıp yüzeyi sildiriyorum. Ardından kuru bi bezlede üzerinden geçiyorum hissiyatı güzel. Araç kirliysede carpro inside ı 1:1 sulandırıp fırçayla köpük kıvamında kullanıp ardından koch chemie ts ile korumaya alıyorum