Hızlı Soru - Cevap

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar cartainer lastik parlatma aplikatörü aldım ama beklediğimden küçük geldi iş görür mü başka tavsiyeniz var mı yada bu normal mi?

Temudan aldım 3 tane yuvarlaktan 2 tane ücgen olanlardan ücgen olanları araç içinde kıbrımlı yerlerde kapı fitillerinde falan koruyucu sürmek için kullanıyorum yuvarlak olanı da lastiklerde. Bence efsane ürünlerden biri

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam ben lastikte meg endurance kullanıyorum. Araç içi koruyucu olarak ta meg ultimate kullanıyorum ikisi de yoğun krem kıvamda. Spreyde bilmiyorum ancak yüzeye sıkılıp hızlıca bununla kullanılabilir diye düşünüyorum tabi emin değilim. Küçük bir alanda denemek lazım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam ben lastikte meg endurance kullanıyorum. Araç içi koruyucu olarak ta meg ultimate kullanıyorum ikisi de yoğun krem kıvamda. Spreyde bilmiyorum ancak yüzeye sıkılıp hızlıca bununla kullanılabilir diye düşünüyorum tabi emin değilim. Küçük bir alanda denemek lazım.
Endurance ile bu ürün cok kullanışlı oluyor tavsiye ederim. 1.5 şişe endurance bitirdim bu ürünle daha iyi aplikatör yoktur sanırım.

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Endurance ile bu ürün cok kullanışlı oluyor tavsiye ederim. 1.5 şişe endurance bitirdim bu ürünle daha iyi aplikatör yoktur sanırım.
Kesinlikle hocam. Sünger falan çok emiyor. Bunda o sorun yok ve eline bulaşmıyor temiz. Kolay kolay farklı bir ürüne geçmem diye düşünüyorum. Lastik parlatmada endurance ve bu aplikatör aradığım ikili :)

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Kesinlikle hocam. Sünger falan çok emiyor. Bunda o sorun yok ve eline bulaşmıyor temiz. Kolay kolay farklı bir ürüne geçmem diye düşünüyorum. Lastik parlatmada endurance ve bu aplikatör aradığım ikili :)
Rahatlığı da başka bir artısı hocam el kirletmeden lastik parlatmak büyük konformuş :)

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar benzinlikte moralex axel 3000 ve bosh easy pump akü ile köpük yapmaya çalışıyorum ama genede istediğim hızı ve yoğunluğu alamıyorum. Acaba ik foam pro 12 alsam istediğim foam lance benzeri köpük yoğunluğunu yakalayabilir miyim? Hiç kullanmış olan var mı ik foam pro 12 yi?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar benzinlikte moralex axel 3000 ve bosh easy pump akü ile köpük yapmaya çalışıyorum ama genede istediğim hızı ve yoğunluğu alamıyorum. Acaba ik foam pro 12 alsam istediğim foam lance benzeri köpük yoğunluğunu yakalayabilir miyim? Hiç kullanmış olan var mı ik foam pro 12 yi?
İk kullanmadım ama marolex kullanıyorum foam lance gibi köpük yogunluğu yakalayabiliyor. Şampuan ölçülerine bir bakmak lazım

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İk kullanmadım ama marolex kullanıyorum foam lance gibi köpük yogunluğu yakalayabiliyor. Şampuan ölçülerine bir bakmak lazım
Hocam 1.750 ml suya 80 ml civarı bilt hamber auto foam ekliyorum ancak bosh easy pumpın nefesi yetmiyor galiba, basıncı 19-20 lerde kalıyor, o da dar bir atım açısı sağlıyor ve aracın etrafını dolanmak uzun sürüyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam 1.750 ml suya 80 ml civarı bilt hamber auto foam ekliyorum ancak bosh easy pumpın nefesi yetmiyor galiba, basıncı 19-20 lerde kalıyor, o da dar bir atım açısı sağlıyor ve aracın etrafını dolanmak uzun sürüyor
Bilthammer auto foam bendede var o şampuanın yapısı gereği köpürmüyor. sulu atıyor sürekli. Bilthammerin o şampuanında nefesi yetersiz kalıyorsa kompresör yetersizdir ben usams diye bir marka aldım sürekli 45 psi a çıkıp kendini kapatıyor 30 lara gelince baslatıyorum aracı rahat dönüyorum sıkıntı olmuyor

egemnakmann

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Herkese merhaba, kurulama havlusu ve bezleri yıkamak için hangi deterjanı almalıyım? Hızlı dönüş yapabilirseniz sevinirim. Perwoll Bakım&Onarım serisini bulamadım.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Arkadaşlar şarjlı hava pompası Xiaomi 2 mi. Mioji mio 11. Hangisini tavsiye edersiniz? hem köpük pompası icin hemde lastikler icin kullanacağım

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar aracımın ön torpido göğsü ve kapı içleri yumuşak plastik olduğundan kırmızı silikonlu çift taraflı bantlar kaygan yüzey olduğu için tutunamıyor. Yumuşak plastiğe sağlam tutunabilecek güçlü çift taraflı bant öneriniz varmıdır?