Hızlı Soru - Cevap

Yuzarsif

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #25,061
İkisi birbirinden alakasız ürünler. Wax tan beklentiniz nedir önce onu belirleyin kafanızda. Soft 99 fusso sentetik içerikli dayanımı uzun waxtır parlaklık tahmin etmez proton dayanımı azdır parlaklığı ve verdigi derinlik cok iyidir.
Anladım hocam :) Aslında parlaklık daha çok tatmin eder beni en iyisi k2 :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Gpshawk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Herkese merhabalar aracımda sanıyorum kireç lekeleri oluşmuş kaputta. Bir yerden bir şey mi damladı nedir?

Bunlara ne gibi bir çözüm önerirsiniz?
Güncelleme: İgl Ecoclean ürünüyle 1:1 sulandırarak uygulama yaptım sorun çözüldü

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Arkadaşlar mikrofiber bezlerinizi ve kurulama havlularınızı nasıl yıkıyorsunuz ?
Dogal granül sabun kullan diyorlar ama yüksek yani 50-60 derecelerde etki sağlıyor deniliyor. Kurulama havluları da 30 derecede yıkayın diyorlar.
Beyaz sirkeyi yumuşatıcı olarak kullanmanın güvenli oldugu söyleniyor.
Hadi mikrofiber bezler için çok önemli değil ama kurulama havluları pahalı ve kaliteli onlara doğru bakımı nasıl yapmalıyız ?

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar mikrofiber bezlerinizi ve kurulama havlularınızı nasıl yıkıyorsunuz ?
Dogal granül sabun kullan diyorlar ama yüksek yani 50-60 derecelerde etki sağlıyor deniliyor. Kurulama havluları da 30 derecede yıkayın diyorlar.
Hadi mikrofiber bezler için çok önemli değil ama kurulama havluları pahalı ve kaliteli onlara doğru bakımı nasıl yapmalıyız ?
abi nanolex mikrofiber şampuanı kullanabilirsin ama pahalı gelirse eğer @Adam’s Garage adem abi mavi perwol kullanabilirsin demişti 15 20 ml falan .ben mavi perwol kullanıyorum nasiol ve adams garage kurulama havlularında bi problem olmadı

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Valetpro microfibre reviver aldım 5lt bir beş sene kullanırım sanırım :)

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
abi nanolex mikrofiber şampuanı kullanabilirsin ama pahalı gelirse eğer @Adam’s Garage adem abi mavi perwol kullanabilirsin demişti 15 20 ml falan .ben mavi perwol kullanıyorum nasiol ve adams garage kurulama havlularında bi problem olmadı
Bakım ve ferahlık serisi olan sentetik kumaşlar serisi mavi perwoll kullanıyorsnuz dimi ?

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR