Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Profesyonel meguiars ürünlerini nerden alabiliriz Sefa hocam.
Alisveris Platformlarimdan Horizon ve The Best Car Care saticilarindan veya Bölge distribütörlerinden genelde büyüksehirlerde var ordan da alabilirsiniz.

Skt leri sorgulayin Netteki ucuz ürünlere.kanmayin bayagi eski ürünler var çünkü.

Geçenlerde Meg Xpress Sentetik Wax diye aldigim ürün fiyat uygundu deneme amaçli alayim bir sikinti olursa iade ederim dedim yari fiyatindan daha uygundu.

Gelen ürün yaklasik en az 10 yillik :terlisırıtan: Üretimden kalkali 10 sene olmuş artik geri kalanini siz düsünün.

onr02

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adıyaman
Merhaba. K2'nin active foam diye bir ürünü var 5 litresi 600 tl 1 litresi 200 tl. K2 pro bela aldım kullandım ama attığım köpüğün kir çıkarmada pek işe yaradığını söyleyemem. Köpüğü attıktan sonra basınçlı su ile değil de normal hortum ile durulama yaptım. Bunun bir etkisi var mıdır? Bu ürünün k2 bela'dan farkı var mı, iş görür bir şeyse bundan alalım. Yarı yarıya fiyat farkı var. Ürün görseli aşağıdaki gibi. Teşekkürler.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar merhaba. Trendyoldan şarjlı köpük yapan pompadan almıştım iki ay felan önce iki kez kullandım ama maalesef şu an çalışmıyor. Var mı başına gelen bir çözüm önerisi olan?Garanti için satıcıya yazdım henüz dönüş yapmadı ordan da birşey çıkmaz gibime geliyor

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar merhaba. Trendyoldan şarjlı köpük yapan pompadan almıştım iki ay felan önce iki kez kullandım ama maalesef şu an çalışmıyor. Var mı başına gelen bir çözüm önerisi olan?Garanti için satıcıya yazdım henüz dönüş yapmadı ordan da birşey çıkmaz gibime geliyor
@Sefa46 hocam sağolsun problemi mi halletti :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kolay kolay bozulmaz üstad.
Sarji bitmistir tamamen.

1 Hizli Sarj Adaptoru ile Sarj ettiysen sarj olmaz.
2 Normal Usb cikisi olan yani Powerbank veya Elektronik cihazlardan birinin usb cikisindan sarj et kendine gelecektir.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Şarjlı pompa demişken bu İK nın kendinden kompresörlü (şarjlı) modeli çıkmış. Türkiyede satışa sunuldu mu acaba?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba. K2'nin active foam diye bir ürünü var 5 litresi 600 tl 1 litresi 200 tl. K2 pro bela aldım kullandım ama attığım köpüğün kir çıkarmada pek işe yaradığını söyleyemem. Köpüğü attıktan sonra basınçlı su ile değil de normal hortum ile durulama yaptım. Bunun bir etkisi var mıdır? Bu ürünün k2 bela'dan farkı var mı, iş görür bir şeyse bundan alalım. Yarı yarıya fiyat farkı var. Ürün görseli aşağıdaki gibi. Teşekkürler.
İki şampuanıda kullanıyorum active foam bir tık daha etkili sulandırma oranını biraz düşürerek etkili temizlik yapabilirsiniz. Ben genelde kışın hafif kirli araçta kullanıyordum işimi görüyordu

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kolay kolay bozulmaz üstad.
Sarji bitmistir tamamen.

1 Hizli Sarj Adaptoru ile Sarj ettiysen sarj olmaz.
2 Normal Usb cikisi olan yani Powerbank veya Elektronik cihazlardan birinin usb cikisindan sarj et kendine gelecektir.
Sefa hocam şarjlı pompayla ilgili kullanımda bi dezavantaj var, buna çözümünüz varmı acaba? İlk kullanımda tetiğe bastığımızda içeride basınç oluşana kadar 15-20 saniye cihaz kesik kesik tam performans atım yapmıyor. Haliyle o kısa sürede bile içindeki ürün israf oluyor. Bunun içindeki basınç oluşana kadar ucundan ürün atmaması için bi çözüm varmıdır? Umarım anlatabilmişimdir :)

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sefa hocam şarjlı pompayla ilgili kullanımda bi dezavantaj var, buna çözümünüz varmı acaba? İlk kullanımda tetiğe bastığımızda içeride basınç oluşana kadar 15-20 saniye cihaz kesik kesik tam performans atım yapmıyor. Haliyle o kısa sürede bile içindeki ürün israf oluyor. Bunun içindeki basınç oluşana kadar ucundan ürün atmaması için bi çözüm varmıdır? Umarım anlatabilmişimdir :)
Hocam, tetiğin altında bulunan küçük bir mavi düğme var onu parmakla veya uzatma parçasıyla içine sokup basıp havayı doldurana kadar basın sonra tetiğe basabilirsin bende öyle yapıyorum, herkese bilginiz olsun :)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam, tetiğin altında bulunan küçük bir mavi düğme var onu parmakla veya uzatma parçasıyla içine sokup basıp havayı doldurana kadar basın sonra tetiğe basabilirsin bende öyle yapıyorum, herkese bilginiz olsun :)
Bi bakayım hocam, tetiğin altında dediğiniz bu içerdeki basıncı boşaltma düğmesi değil demi ? Cihaz kullanışlı ama dediğim gibi 15-20 saniye boşa ürün püskürtüyordu :) Çok teşekkür ederim tekrardan

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Parlakligi en iyi yakaladiginiz wax hangisi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğal içerikli yani carnauba içerikli waxlara bakmalısınız. Saf carnauba içerikli waxlar veya yüksek oranda carnauba içeren waxlar parlaklık olarak top seviyededir diyebiliriz. Show car waxlarda parlaklık olarak iyidir. Carnauba içerikli waxların dayanımı zayıf olur doğal içerikli oldukları için. Carnauba içerikli waxlara örnek Vonix Native, K2 Proton gibi ürünler olabilir cok sayıda wax var araştırmakta fayda var. Sentetik içerikli waxlar vardır dayanımı normal waxlara göre daha fazla olup parlaklığı daha zayıftır. Örnek Soft 99 Fusso Coat. Seramik içerikli waxlar vardır dayanımı normal seviyededir ne carnauba içerikli waxlar gibi az olur nede sentetik içerikli waxlar kadar uzun dayanır orta seviyede dayanım vaad ederler. Parlaklık olarak carnauba içerikli waxlara yakındır ama carnauba içerikli waxların verdiği parlaklık ve derinlik bi başkadır. Sealantlar ve glazelerde var sealant ta sadece Sams Detailing Hybrid Sealant kullandım wax öncesi yüzeye sürüp waxın tutunmasını arttırıyor kışın tavsiye ediliyor ekstra parlaklık ve dayanım oluyor haliyle. Glazeler hakkında pek bilgi sahibi değilim yorum yapmak dogru olmaz :) Bu konuda cok fazla ince detay var elimden geldiğince sade şekilde anlatmaya çalıştım :)