Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@emre3207 @ygT- @detayseverr @kmlyn @mustafacagri

Arkadaşlar selamlar

Siyah lekelenme is dediginiz olay bu mudur ?

Arac 3 haftadir yikanmadi acik otoparkta durdu

Temassiz ve Ön yikamasiz sadece tazyik su ile yaparak %90 lekelerin gittigini görebilirsiniz.

Sonrasinda ön yikama icin kopuk attim ancak leke vs olmadigi icin direk 3 eldivenle girdim.

Herhangi bir leke kalmadi.

Direk kuruladim jantlarda Rimtector vardi kir yapismamiş guzelce sildim,Camlarda Hybrid Glass vardi kurulama havlusuyla gectim, Meg All Seasonla final yaptim.

Dedigim gibi 3 haftadir arac yikanmadi yagmur yagdi yola cikti ama herhangi bir leke olusmuyor.

Sizler icin ugrastim üsenmedende video cektim.parlaklik ve su iticilik videoda ön yikama yapmadan nasil sonuc ciktigini görebilirsiniz.

Sikinti ceken arkadaşlar için üzgünüm bakin her testimde sizlere sunu belirtiyorum her ürün her araçta en iyi performansi göstermez.Yüzey Temizligi,Yüzeyin Boya Durumu,Yüzeyin Isı durumu,Yüzeyin Vernik Yapisi veya Sonradan boyanan araclar vs birçok etken vardir,sorununu çözemeyen olursa yine yardimci oluruz Vonixx Sio2 icerikli alkol bazli bazli oldugu icin lekeleri silmeniz normaldir herhangi Si02 bir üründe olsa yine temizleme yapabilirsiniz.
Abi eline sağlık. Syntetic wax geçen sene ilk geldiğinde alıp o zamandan beri kullananlardanım. O zaman da şahane ürün diyordum, favori ürünüm olmuştu.
Fakat bu isli görünüm sonax ceramic ve adbl de oluyor gibi. Blend deneyeceğim bi sonra.
İsli görüntüyü bi buluştuğumuzda sanki göstermiştim sana,arka çamurlukta var. Foto bulabilirsem ekleyeyim ama fotoda tam belli olmuyor. Yıkama sonrası garaja çektiğimde farketmiştim ve burayı yıkamamışım dedim hatta. Elimi sürdüm ettim ama tık yoktu. Apc sıktım sildim yine aynı. Alt köşeden balata spreyi deneyim bakayım dedim ve o çıkardı. Ürün sorunlu diye değil ama malzeme ile araçtaki vernikte bişiler etkileşime giriyor sanırım.

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
iyi geceler. herhalde 1 yıldır giriş yapmıyordum. aklıma geldi paylaşayım dedim. 3 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. pompayı banggood dan almıştım. merak eden varsa detay veririm.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Evet biraz pahalı. Peki tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı onun yerine. Ben bu tarz bir ürün kullanıp üstüne Sonax bsd kullanmak istiyorum da sorun olur mu acaba
Bu ürünün üstüne neden bsd kullanıyorsunuzki? İçerikleri farklı ama adbl sentetik wax önerebilirim uygulaması kolay dayanımı boncuklanması cok güzel parlaklığı tatmin eder

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
Kompresör ve pompayı sabitlediğiniz aparat cok güzelmiş nereden aldınız. En son bunun gibi bi aparat bastırıcaktım 3d yazıcıda iş güç derken unuttum gitti :)
TEMUUUUUUU. çok uygun fiyata 10 lu paket. hem de çok güçlü. 3 lü priz tv box modem sabitlemede de kullandım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi eline sağlık. Syntetic wax geçen sene ilk geldiğinde alıp o zamandan beri kullananlardanım. O zaman da şahane ürün diyordum, favori ürünüm olmuştu.
Fakat bu isli görünüm sonax ceramic ve adbl de oluyor gibi. Blend deneyeceğim bi sonra.
İsli görüntüyü bi buluştuğumuzda sanki göstermiştim sana,arka çamurlukta var. Foto bulabilirsem ekleyeyim ama fotoda tam belli olmuyor. Yıkama sonrası garaja çektiğimde farketmiştim ve burayı yıkamamışım dedim hatta. Elimi sürdüm ettim ama tık yoktu. Apc sıktım sildim yine aynı. Alt köşeden balata spreyi deneyim bakayım dedim ve o çıkardı. Ürün sorunlu diye değil ama malzeme ile araçtaki vernikte bişiler etkileşime giriyor sanırım.
O zaman kardesim kullanma Speed QD urununu dene ben sana buraya geldigimde Tester vereyim birde onu dene.

ssozdemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Karabük

Şu cam bezine bir şans vermeni istiyorum. Kullandıkça yıkayıp kuruladıkça iyice yumuşak bir beze dönüşüyor iz ve hav olmadan pırıl pırıl camlar. Waffle ve Karbon cam bezine göre bu bez çok daha pratik.
En kısa sürede memnuniyetle deneyimleyeceğim çok teşekkür ederim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
O zaman kardesim kullanma Speed QD urununu dene ben sana buraya geldigimde Tester vereyim birde onu dene.
Olur abi teşekkür ederim, bi de onu deneyeyim.
Belki önceki kullandığım ürünlerde de vardı bilemiyorum. Sanki sonax ceramic de benzer bir iz yapmıştı ama o dönem kireçli su neden oldu heralde diye düşünmüştüm. Ankara'da synteticte de olunca dikkatimi çekmişti. Vonixx blend veya sonax ceramic i de tekrar bi deneyeyim belki onlar da yapıyor olabilir. Vernikten mi yoksa ürünlerden mi bakalım çözebiliriz inşallah

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Olur abi teşekkür ederim, bi de onu deneyeyim.
Belki önceki kullandığım ürünlerde de vardı bilemiyorum. Sanki sonax ceramic de benzer bir iz yapmıştı ama o dönem kireçli su neden oldu heralde diye düşünmüştüm. Ankara'da synteticte de olunca dikkatimi çekmişti. Vonixx blend veya sonax ceramic i de tekrar bi deneyeyim belki onlar da yapıyor olabilir. Vernikten mi yoksa ürünlerden mi bakalım çözebiliriz inşallah
Ya simdi asil sorun aracin bir yerinde olmasi her yerinde olsa tamam diyecegimde arabayi ilk aldigimda dedig islenmelerden vardi dikkatli yikama olmadigi icin polisajla.komple hallettik bir daha lekelenme olmadi ciddi bir polisaj da gerekebilir

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar, bu fırçayı kullanan var mı work stuff thunder ile arasında kaldım
Jo Moyner Premium Çizmez Hızlı Jant Temizleme Fırçası Büyük Boy
https://app.hb.biz/8oAO2O5Eo3DC
Sefa abide jo moynerin fırçasından vardı o kalitesini bilir bendede work stuff ın thunderı var cok begeniyorum kılları cok güzel ıslanınca birleşiyor sıçratmayı önemli olcude azaltıyor şampuanlı suyun içine daldırıp jantları yıkıyorum yeterince ıslandıgı için sıçratma yapmıyor

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Sefa abide jo moynerin fırçasından vardı o kalitesini bilir bendede work stuff ın thunderı var cok begeniyorum kılları cok güzel ıslanınca birleşiyor sıçratmayı önemli olcude azaltıyor şampuanlı suyun içine daldırıp jantları yıkıyorum yeterince ıslandıgı için sıçratma yapmıyor
Yorumlarda sıçratma yaptığından bahsetmişler o yüzden kararsız kaldım aslında