Hızlı Soru - Cevap

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benzinlikte araba bile yikamak zor oluyor hocam :) 4 Davlumbaz 5/6 dk mizi aliyor ben genelde sakin zamanda gidiyorum egimli firca ile bir nevi rahat oluyor tabi %100 temizleyemiyorsun anca görünen yerler işte %60 temizliyorsun Davlumbazlarda koruyucu ve su itici bir urun kullanirsaniz isiniz biraz daha kolaylasiyor
SIradan bır davlumbaz fırçası ısımı gorur o halde aslında ben davlumbazlara takılmazdım hıc ama gecen bıraz temızleyım dedım oldukca kırlenmıstı artık el atmak gerektıgını dusunuyorum.

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
@ilker8698 hatta benim satis ilaninda var onu sana ben hediye ediyorum kullan deneyimini foruma aktar.:)
Sefa hocam ne zaman satışa koydun ben hiç farketmedim vallahi, ilk ilan açtığında bu ürün yoktu sanki sonradan güncelledin sanırım. Gene rahat durmuyosun üstad teşekkür ederim :)

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yikanir hocam yirtilana kadar Kullanabilirsin uzun sure dayanir size zaten cabuk eskiyecek birsey degil
Kurulama olarakta 2 yıldır smartbee mıkrofiber bezi kullanıyorum hala memnunum ama artık degıstırme zamanı gelmısmıdır malum 2 yıldır kullanıyorum belkıde daha fazla

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

Merhabalar, görseldeki pantolon rengi geçmesi derdinden muzdaribim. Sihirli sünger tehlikeli olmasına rağmen yine de çıkaramadım. Buranın bir çözümü yok mudur?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Merhabalar, görseldeki pantolon rengi geçmesi derdinden muzdaribim. Sihirli sünger tehlikeli olmasına rağmen yine de çıkaramadım. Buranın bir çözümü yok mudur?
Kaliteli bir deri temizleyici ürün ile scrub pad veya deri fırçası ile temizlerseniz, çıkaracaktır. K2 deri trmizleyici, ab leather cleaner , koch chemie po güzel ürünlerdir

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Merhabalar, foruma bakındım fakat bulamadım. Mikrofiber bezlerin tüy yapıları, gsm, büyüklükleri ile ilgili detaylı bir inceleme var mı?
Katı wax, sprey wax, uygulama, parlatma cam, iç yüzey temizlik, hangi tür ve yoğunluk daha iyidir, kullanımı kolay olur? Bu bilgileri içeren bir rehberimiz var mıdır?

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Normal apc alın heryerde kullanırsınız. Le daha uyguna geliyor le tavsiye ederim
K2 apc strong en düşük sulandirma 1:10 sanirim. Bu da yaklasik 10 litre apc demek. Davlumbaz ve tekerler için daha ekonomik olmaz mi hocam? Le ye bakinca 1:5, adbl typhoon 1:5. Strong 1:10 dan başlıyor. Sanırım en kuvvetlisi bu

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kaliteli bir deri temizleyici ürün ile scrub pad veya deri fırçası ile temizlerseniz, çıkaracaktır. K2 deri trmizleyici, ab leather cleaner , koch chemie po güzel ürünlerdir
Deri temizleyiciler çıkarıyor genelde, bende de vardı eski araçta kot pantalondab geçiyor hele beyaz deriyse direk belli ediyor. Ben chemical guys kullanıyordum memnunum

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Merhaba eğer apc en düşük suldanırma olarak düşünüyorsanız 3d Orange degreaser var. Gerçekten çok kuvvetli bir ürün. Orta kirler 1/10 ağır kirler 1/8 hafif kirli alanda size kalmış sulandırma oranı.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba eğer apc en düşük suldanırma olarak düşünüyorsanız 3d Orange degreaser var. Gerçekten çok kuvvetli bir ürün. Orta kirler 1/10 ağır kirler 1/8 hafif kirli alanda size kalmış sulandırma oranı.
Sefa hocam, degreaser ile apc aynı kategoride değil, apc alın demişti. Diger apc ler 1:5 ile 1:40 arasinda sulandirilabilirken k2 strong 1.10 ile 1:80 arasinda hocam. K2 den daha cok ürün çıkıyor hesaba göre. Yanlismiyim bilmiyorum. Ha etkisi nasıl olur bilemem. Misal kc gs de 1:5 yaziyor. K2 nin 1:10 u gibi etki ediyorsa k2 f/p ürünü olur

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 apc strong en düşük sulandirma 1:10 sanirim. Bu da yaklasik 10 litre apc demek. Davlumbaz ve tekerler için daha ekonomik olmaz mi hocam? Le ye bakinca 1:5, adbl typhoon 1:5. Strong 1:10 dan başlıyor. Sanırım en kuvvetlisi bu
K2 Apc strongdan yaklaşık 1-1.5 lt bitirdim 1:10 teker davlumbazlarda kullanıyorum temizlemesi güzel ama hiç köpürmüyor bilginiz olsun. Le ve Adbl apc sini aldım evde duruyor henüz kullanmadım. Yorum yapmam doğru olmaz ama aralarında cok bi fark oldugunu sanmıyorum en ucuz hangisiyse onu alın

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sefa hocam, degreaser ile apc aynı kategoride değil, apc alın demişti. Diger apc ler 1:5 ile 1:40 arasinda sulandirilabilirken k2 strong 1.10 ile 1:80 arasinda hocam. K2 den daha cok ürün çıkıyor hesaba göre. Yanlismiyim bilmiyorum. Ha etkisi nasıl olur bilemem. Misal kc gs de 1:5 yaziyor. K2 nin 1:10 u gibi etki ediyorsa k2 f/p ürünü olur
K2 apc strong güzel ürün 1/10 1/15 1/20 iyü iş çıkartıyor ama 1/80 ile yalnızca toz alırsınız.Benin tavsiyem k2 apc neutral olurdu size daha soft bir apc çünkü hemde nötr. Kc gs 1/5 çok sert olur gs alkali güçlü bir apc iç aksamda 1/30 da bile kullanmam varın gerisini siz düşünün.

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
magifoam ilk defa kullandım. 5 litre aldım. 15 dakika durdu. neredeyse hiç akmadı. 40 ml ye 2.5 litre su karışımı yaptım. 3 litre yaparım sonraki sefere. doğru oran kaç olmalı?

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
magifoam ilk defa kullandım. 5 litre aldım. 15 dakika durdu. neredeyse hiç akmadı. 40 ml ye 2.5 litre su karışımı yaptım. 3 litre yaparım sonraki sefere. doğru oran kaç olmalı?
Ben 2 litre pompada 20 ml magifoam ile ideal köpüğü elde ediyorum çok katı formda olduğu zaman pompa atım yaparken zorlanıyor