Hızlı Soru - Cevap

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Öne çıkan konu #25,421
Herkese iyi forumlar. Mikrofiber bez yıkamada perwoll kullanan da var, domol da profesyonel firmaların deterjanını da. Şuan hepsiburada da perwoll 2x2,97 mavi deterjan kuponla beraber 249 tl ye düşmüş. Bunu alıp kullansam memnun eder mi? Malum dükkan açma arefesindeyim f/p ürün arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@kmlyn Perwol bende kullandım bazen kullanıyorum ama abi sen dükkan için alıcaksın haliyle pasta kalıntısı , cila kalıntısı vs daha etkili kullanım için bence şuan 5 lt olarak fp ürün olan valet pro microfibreyi almanı tavsiye ederim.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Temaslı yıkama meg snowfoam düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? Bunun yerine tavsiye edeceğiniz ürün varmı ? (foamlance ile kullanıcam)

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba. K2'nin active foam diye bir ürünü var 5 litresi 600 tl 1 litresi 200 tl. K2 pro bela aldım kullandım ama attığım köpüğün kir çıkarmada pek işe yaradığını söyleyemem. Köpüğü attıktan sonra basınçlı su ile değil de normal hortum ile durulama yaptım. Bunun bir etkisi var mıdır? Bu ürünün k2 bela'dan farkı var mı, iş görür bir şeyse bundan alalım. Yarı yarıya fiyat farkı var. Ürün görseli aşağıdaki gibi. Teşekkürler.
basınçlı su vurmadan hiçbiri iyi sonuc vermez

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba ,asagıdaki linkteki ürüne benzer boya kontrol cep tipi kalem fener için F/p bir ürün tavsiyesi olan varmı acaba nerden temin edebiliriz ?
Matchpen
ben bu tarz cep tipi ürünlerin sonuç vericeğine inanmıyorum.
lümeni yüksek ışık rengi 3000k civarlarında olmalı en az.

ceta form böyle ışık veriyormuş.

Cetaform R11 bunun aynısı kullanıyorum cok memnunum
araç üzerinden çizikleri gösteren bir foto paylaşır mısın?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
etki alanı dar . çizikleri cep telefonunun gösterdiği kadar göstermiş.
300 liraya görseli olan bir envanter olarak başarılı.ama bence amatör ürün.

bence çizikler bu şekilde net görülmeli.

Etki alanı cep telefonu kadar değil cep telefonundan daha fazla biraz uzak tutmuşum yüzeye daha yakın tutunca hemen hemen böyle gösteriyor. Tabiki scangripler kadar büyük değil ama iş görüyor. Dediğiniz gibi amatör bir ürün. 220 tlye almıştım fiyatına göre cok güzel bir ürün.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Yıkama sonrası aracımı tek bir bezle silmek istiyorum ne almalıyım ? cila bezi tavsiyeside verirseniz iyi olur.

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul