Öne çıkan konu
#25,961
@ygT- @mustafacagri bu konudan bahsetmeniz benim için harika oldu darkside ve janus almayı düşünüyordum halihazırda elimde meg endurance ve meg all season dresding var bunlar beni 2-3 yıl götürecek kadar elimde bulunuyor sadece farklı lastik parlatıcılar denemek istiyordum ama janus için beklentim yorumlar doğrultusunda endurance ayarında olmasıydı o yüzden vazgeçtim ama darkside için yorumunuzu bekliyorum.
Fakat janusta bu ikisi gibi bir etki göremedim. Mat ürün kullana kullana parlak ürünü unutmuşuz
Lastik parlatıcıda gyeonu ısrarla almamıştım ama sıradaki ürün o olacak gibi. All season da sürdüm şimdi, o da endurance dan iyi gibi.
Darkside özellikle yazın çok kullandım, dayanım meguiars ile kafa kafaya
Hatta direkt şöyle söyleyim dayanımlar aynı, darkside daha mat satin görüntü bırakıyor, meguiars parlak görüntü. Tek farkları bu
Dayanım meguiars ile aynı, kıvamıda aynı şekilde meguiars gibi olduğu için ürün sarfiyatı çok olmuyor. Tek farkları meg parlak, darkside mat satin görüntü bırakıyor. Bagajdaki detay çantasında ikiside duruyor, o anki psikoloji ile hangisini uygulamak istersem uyguluyorum
Hatta direkt şöyle söyleyim dayanımlar aynı, darkside daha mat satin görüntü bırakıyor, meguiars parlak görüntü. Tek farkları bu
Dayanım meguiars ile aynı, kıvamıda aynı şekilde meguiars gibi olduğu için ürün sarfiyatı çok olmuyor. Tek farkları meg parlak, darkside mat satin görüntü bırakıyor. Bagajdaki detay çantasında ikiside duruyor, o anki psikoloji ile hangisini uygulamak istersem uyguluyorum
Merak ettiğim bir konu vardı yardımcı olursanız sevinirim. Ürünlerin sulandırılmasında ürünü her kullanacağınız da mı sulandırıp kullanıyorsunuz yoksa örnek veriyorum 1 litrelik şişeye sulandırıp 4 5 yıkamada mı kullanıyorsunuz. Galiba bazı ürünler en iyi verim için yeni sulandırılıp kullanılması gerekiyor. Bu ürünler hangi tip ürünler ? misal ben jant temizleyicidir, hızlı ciladır, demir tozudur hazır sulandırıp halde bekletiyorum doğru mu yanlış mı emin değilim