Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #25,981
N11 de hobiotom Mağazası var memnun olan var mı ?
Şikayetler de var yorumlarda gördüm. Bölünmüş diyerek sulandırılmış ürün gönderildiği hakkında. APC Alacaktım ama Nasiol aldım Amazondan kendi satıcısı
Hobiotom iyi bir esnaftir bu zamana kadar bir sikayetimiz olmadi.

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese iyi akşamlar. Aracın dikiz aynalarını mat kroma boyamak istiyorum. Kendim söküp zımparalayıp astarlayacağım. Daha önce mat kroma boyayan oldumu olduysa hangi marka hangi boyayı almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Montana Gold veya Black'in renklerine bakabilirsin. Gayet kaliteli boyalar. Plastik astar üzerine normal renk üzerine mat vernik ile işlemi tamamlayabillirsin. Fırçalanmış görüntüsü için birkaç gri tonunu üst üste atıp farklı derecede baskı uygulayarak sürekli aynı yönde tel fırçayla geçmek benzer görünüm sağlayabilir ama fazlasıyla zahmetli. Onun yerine folyo tercih edilebilir belki.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
N11 de hobiotom Mağazası var memnun olan var mı ?
Şikayetler de var yorumlarda gördüm. Bölünmüş diyerek sulandırılmış ürün gönderildiği hakkında. APC Alacaktım ama Nasiol aldım Amazondan kendi satıcısı
hobiotom izmirde bulunuyor mağzalarına giderek alışverişim oldu bir problem yok bölünmüş üründe aldım ben birşey dememe rağmen gözümün önünde orjinal şişeden bire bir dolum yaptı.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Oda ortalama o fiyatlardadir kardesim belki daha da fazla.olabilir Ankara Piyasasi çok.hızlı :)
Fiyat olarak polisajı bilmiyorum abi ama PPF için fiyat almıştık ihsan ile Vintage en uygunu vermişti Emcare garage ile STEK için :D Son zamanlarda bolca sosyal medyada reklamı yapılan, videoları çekilen İstanbulda ki malum firma x2 fiyat vermişti aynı işlemler için ilginctir hepsi Stek bayisi :) Daha önce DBY deneyimimiz olmuştu orda işçilikten memnun kalmadık açıkcası. O sebeple daha çok işcilik için sormuştum sana :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fiyat olarak polisajı bilmiyorum abi ama PPF için fiyat almıştık ihsan ile Vintage en uygunu vermişti Emcare garage ile STEK için :D Son zamanlarda bolca sosyal medyada reklamı yapılan, videoları çekilen İstanbulda ki malum firma x2 fiyat vermişti aynı işlemler için ilginctir hepsi Stek bayisi :) Daha önce DBY deneyimimiz olmuştu orda işçilikten memnun kalmadık açıkcası. O sebeple daha çok işcilik için sormuştum sana :)
PPF konusunda DBY Başarisiz evet ama dedigim gibi polisaj konusunda iyilerdi 2/3 kisiyi gonderdim fena degildi,elbet kusursuz degildi ama.Vintage ye hic yolum.düşmedi desem yeridir.1 Kez araç yolladik onuda yapamayiz dediler.:) zaman yok dediler su dediler bu dediler esasen Ankara Esnafina pekte güvenim yoktur arkadasimizim tavsiyesi ile ziebart a gittik Hic memnun kalmadik fiyatlarda ortalamanin üstündeydi yani.

PPF Konusunda Ankara nin en basarili yerlerinden biri benim arkadaşim.var Tabanwax Garage de kimi.gonderdiysem cok.memnun kaldi Askeri araçlarimiza da yaptirdik 5 yil ini dolduran ppfler hala iyi durumda tabi bizimkiler.kapali garaj da cok iyi korunuyor.En son @Eaglemre gitmişti oda çok begendi aklinizda olsun Ankara grubu PPF ve Cam.filmi icin arayabilirsiniz.En Uygun fiyati aliriz.

Camlar 0racal/Solarguard
PPF TPU Anatolia Shild

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
PPF konusunda DBY Başarisiz evet ama dedigim gibi polisaj konusunda iyilerdi 2/3 kisiyi gonderdim fena degildi,elbet kusursuz degildi ama.Vintage ye hic yolum.düşmedi desem yeridir.1 Kez araç yolladik onuda yapamayiz dediler.:) zaman yok dediler su dediler bu dediler esasen Ankara Esnafina pekte güvenim yoktur arkadasimizim tavsiyesi ile ziebart a gittik Hic memnun kalmadik fiyatlarda ortalamanin üstündeydi yani.

PPF Konusunda Ankara nin en basarili yerlerinden biri benim arkadaşim.var Tabanwax Garage de kimi.gonderdiysem cok.memnun kaldi Askeri araçlarimiza da yaptirdik 5 yil ini dolduran ppfler hala iyi durumda tabi bizimkiler.kapali garaj da cok iyi korunuyor.En son @Eaglemre gitmişti oda çok begendi aklinizda olsun Ankara grubu PPF ve Cam.filmi icin arayabilirsiniz.En Uygun fiyati aliriz.

Camlar 0racal/Solarguard
PPF TPU Anatolia Shild
Değerli bilgilendirmen için teşekkür ederim abi :) dikkate alacağız.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar hazır konusu açılmışken yaklaştık 2 ay önce aracıma ön 3 parça ppf geri kalan kısımlar seramik kaplama uygulaması yaptırdım. Çok memnun kaldım. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Arayıp fiyat alabilirsiniz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese iyi akşamlar. Aracın dikiz aynalarını mat kroma boyamak istiyorum. Kendim söküp zımparalayıp astarlayacağım. Daha önce mat kroma boyayan oldumu olduysa hangi marka hangi boyayı almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim ben önce bi boyattım. İlk zamanlar iyiydi ama zamanla rengi değişti. Polisaj yaptırırken de makineyi dayı bi vurdu, rengi gitti :D sonra aldım kapak taktım komple. Eğer ayna yüzeyi çok eğimli değilse bence direkt folyo kapla

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kardeşim ben önce bi boyattım. İlk zamanlar iyiydi ama zamanla rengi değişti. Polisaj yaptırırken de makineyi dayı bi vurdu, rengi gitti :D sonra aldım kapak taktım komple. Eğer ayna yüzeyi çok eğimli değilse bence direkt folyo kapla
Abi ne kadar sürede rengi değişti. Beni 6 ay idare etse yeterlidir benim için :) Ayna kapağının yüzeyi düz ama kapağın iç kısmına folyo nasıl yapıştırılır onu bilmiyorum folyoda içe kıvırma işi biraz sıkıntı. Boyası hangi renk diye geçiyor boya kodu varmı? Sanırım direk metalik gri yada silver matt alıcam. Folyo bulamadım internette bulduğumda 1000 tl idi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Montana Gold veya Black'in renklerine bakabilirsin. Gayet kaliteli boyalar. Plastik astar üzerine normal renk üzerine mat vernik ile işlemi tamamlayabillirsin. Fırçalanmış görüntüsü için birkaç gri tonunu üst üste atıp farklı derecede baskı uygulayarak sürekli aynı yönde tel fırçayla geçmek benzer görünüm sağlayabilir ama fazlasıyla zahmetli. Onun yerine folyo tercih edilebilir belki.
Montana gold markasında metalik gri yok sanırım silver matt diye bi boya var o olurmu acaba

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

arkadaşlar gözlük sapında böyle izler var tripple ile denedim ancak başarılı olmadı. Zımpara yapıp mı denesem acaba, elimde makine yok maalesef

Musdaa55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Beyaz aracıma kil uygulaması ardından demir tozu uygulaması yapacağım sonrasında seramikli cila yapacağım cila için hangi ürünü tavsiye edersiniz
Vonixx Blend All In One – 3'ü Bir Arada
Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Wax – Sio2 Seramikli Carnauba Katı Wax

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
Bugüne kadar sürekli torpido basamak vs temizliği için sürekli APC Kullandım.
Daha yeni Nasiol APC Aldım bazen. Aklıma takılıyor acaba sürekli kimyasal kullanmak zararlı olur mu onun yerine hazır su fısfıs a koyup mu temizlik yapsam ne diyorsunuz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bugüne kadar sürekli torpido basamak vs temizliği için sürekli APC Kullandım.
Daha yeni Nasiol APC Aldım bazen. Aklıma takılıyor acaba sürekli kimyasal kullanmak zararlı olur mu onun yerine hazır su fısfıs a koyup mu temizlik yapsam ne diyorsunuz
Hazır suyla leke cıkmazki sadece toz alırsınız.