Hızlı Soru - Cevap

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #26,081
Yok zaten tek bez olarak atacağım da hangi modda atacağım hala türlü türlü fikir arasından kara veremedim microfiber rewier valet pro kullancağım 45-50 ml arası tek bildiğim o
sentetik mod
30 derece
800 sıkma
ekstra durulama açık

bu şekilde yıkama yapabilirsiniz

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tekerlekteki durulama ,normal durulama modu. Sağdaki ekstra durulama ise , herhangi bi modun üstüne yıkama yapıp ektra durulama yapıyor.

Bezleri genelde 30 derece 45 dk lık modda yıkıyorum. Birkaç ayda bir 45 derece 1 saatte yıkıyorum ekstra temizlik gibi düşünüyorum. Kurulama bezini , cila yaptığın bezlerden ayır o şekilde yıka. Hatta genelde eldiven-kurulama havlusunu bir yıkayıp , cila - apc li bezleri beraber yıkıyorum
yani o zaman programın üstüne ekstra durulama yap desem tamamdır değil mi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
yani o zaman programın üstüne ekstra durulama yap desem tamamdır değil mi
Hassas programda 30-40 derecede yıka. 30-50 ml arası kir durumuna göre reviver kullan. Hassas program bitince bir kere boşta durulama yap mikrofiberde kalan köpük gitsin. Ekstra kurulama nasıl bişey onu bilmedigim için bişey diyemiyorum istersen bir kere dene bak nasıl bişeymiş. Dahada kafanı karıştırma bence kendin deneyerekte ilerleyebilirsin :)

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Foam ön yıkama şampuanı ne önerirsiniz? Kullandığınız f/p marka model nedir?

K2 Active Foam aktif bileşeni Alkali Ön yıkama köpüğü PPF seramik içinde uygun mudur?

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hassas programda 30-40 derecede yıka. 30-50 ml arası kir durumuna göre reviver kullan. Hassas program bitince bir kere boşta durulama yap mikrofiberde kalan köpük gitsin. Ekstra kurulama nasıl bişey onu bilmedigim için bişey diyemiyorum istersen bir kere dene bak nasıl bişeymiş. Dahada kafanı karıştırma bence kendin deneyerekte ilerleyebilirsin :)
teşekkür ederim gereksiz sorular sorduysam özür dilerim bir bezi mahvettim ondan ötürü bu paniğim sanırsam

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşekkür ederim gereksiz sorular sorduysam özür dilerim bir bezi mahvettim ondan ötürü bu paniğim sanırsam
Kurulama bezine cila vb su itici özellikli ürün değdirme, cila , wax vb değrdirdiğin bezlerden ayrı yıka , güneşte kurutma , sık sık yıkama ( sonuçta temiz arabayı kuruluyorsun kirlendikçe yıka ) yıkarken yumuşatıcı kullanma yumuşatıcı gözüne beyaz sirke ekle ( beyaz sirke asidik olduğu için sudaki kireci engeller bezin sertleşmez ) kurulama performansı azalırsa eğer senede bir kaç kez mikrofiber deterjanını fısfıs şişeyle bezine sıkıp fırça ile tarayıp mekanik müdahale et iplikler birbirinden ayrılsın diye . Bu şekilde yıllarca kullanırsın.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

K2 Active Foam aktif bileşeni Alkali Ön yıkama köpüğü PPF seramik içinde uygun mudur?
Yazın K2 Pro bela, Adbl Yeti, Kışın Flowey Ev17, Agır kirlerde Bilthammer Auto Foam. Polisaj öncesi ön yıkama yapıyosam Divortex Red Ön yıkama şampuanı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Estagfurullah aklınıza takılan herşeyi sorun çekinmeyin zamanında bende bilmiyordum foruma soruyordum herkes kendi yöntemini söyleyince cok kafam karışıyordu en iyisi bizim tecrübelerimizle sizin kafanızdakileri harmanlayıp deneyin bakın sonuçlar tatmin ediciyse o yöntemle devam edersiniz

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Merhaba,

Ben K2 Pro Bela sonrası Good Stuff Snow Foam kullanıyorum. Pembe renkli olanı aldım. Yeşil ve Turuncusuda var. Renkli olmasından dolayı araba yıkamayı daha zevkli hale getirdiği kesin.

K2 Pro Belada güzel bir üründür. Ancak K2 Active foam seramiğe uygun mu o konuda bilgim yok maalesef.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Kolay gelsin matkap almayı düşünüyorum fırça ile kullanıcam aranızda kullanan varmı hangi marka iyi olur sadece araba için değil harici kullanıcağım yerlerde olucak dewalt düşünüyorum ama hangi modeli almalıyım bilmiyorum.

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kolay gelsin matkap almayı düşünüyorum fırça ile kullanıcam aranızda kullanan varmı hangi marka iyi olur sadece araba için değil harici kullanıcağım yerlerde olucak dewalt düşünüyorum ama hangi modeli almalıyım bilmiyorum.
Sadece vidalama mı yoksa darbeli de kullanacak mısınız değişir biraz fazla seçenek var, ben einhell ürünlerini kullanıyorum şarj aletlerini başka ürünlerinde de kullanabilmek amatör düzeyde iyi oluyor.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Sadece vidalama mı yoksa darbeli de kullanacak mısınız değişir biraz fazla seçenek var, ben einhell ürünlerini kullanıyorum şarj aletlerini başka ürünlerinde de kullanabilmek amatör düzeyde iyi oluyor.
Darbeli düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım fırça vs takmadım uygun olanını arıyorum almışken iyisini alayım diyorum ev ortamında kullanıcam aşırı kullanmıyacağım için pil sorun çıkarmaz diye düşünüyorum dewalt düşünüyorum ama hangi modeli almalıyım kararsızım kullanan varmıdır acaba ?