Hızlı Soru - Cevap

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Öne çıkan konu #26,441
Waffle bezler yapisi geregi zaten yumusak degildir hafif tirtikli yapisi insanlara sert gelebilir,sertlesme olmamasi için İnceleme - Mikrofiber Ürünlerin Bakimi ve Korunmasi konuyu inceleyiniz.Cam Temizleyicilerin cogu alkolludür ucucu madde ama yine de dikkat etmekte her zaman fayda var.
Katılıyorum , wafleler hem bi tık sert olup hem kalın görünmesine rağmen aslında kabartmadan dolayı ince benzer. Birde dediğin gibi alkollü ürünle temizlik sonrası bezi en azından sudan geçiriyorum ki bezde kalıntı kalmasın.

Dediğim gibi denemek için cartainerin carbon bezini aldım. Diğer bezle karşılaştırırsak 2 bezin arasında ciddi bir kalite farkı var. Birine 325 gsm softwipe bez dersem diğer en az 500 gsm gibidir ilk dokunmada dahi anlaşılıyor. Bizim tavan komple açılabilir sanruf olduğundan bu cartainer ile silerken sade dışta bütün camlar ve sanrufu sildiğimde bez doluyor. İçten olarak sonraki gün bezi yıkayıp siliyorum

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Tek kova çoklu eldiven yikamasina döneceğim bende. Elimde hazirda 2 tane var. Birini work stuff wash mitt ya da carpro dabdab düşünüyorum. Hangisi daha kalın ve su tutma kapasitesi yüksek? Digerlerini de nasiolun car wash mittlerinden alayim dedim. Onerir misiniz? Yada onereceginiz f/p ürün var mi?

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba ;
Bizdeki Karbon Cam bezi'ni Güney Kore'de ürettiriyoruz , Ürün normalde 425 Gsm ' dir ama biz 400 Gsm diye satıyoruz.
Üretilebilecek en kalın dokumayı yaptırıyoruz , Daha Kalını cam yüzeyde kullanım zorluğu yaratır.
Fiyat olarak ta sitemizde 145 tl .
merhabalar karbon cam bezi kullanımında önce başka bir bezle temizlik öneriyor musunuz, bir de cam temizleyiciyle kullanırken biraz fazla ıslandığında performans düşüşü ve iz bırakma oluyor. Nasıl kullanalım karbon cam bezini

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
merhabalar karbon cam bezi kullanımında önce başka bir bezle temizlik öneriyor musunuz, bir de cam temizleyiciyle kullanırken biraz fazla ıslandığında performans düşüşü ve iz bırakma oluyor. Nasıl kullanalım karbon cam bezini
Merhaba ,
Normal şartlarda önden bir temizliğe hatta cam temizleyici kimyasalada gerek yok , bez nemliyken yüzeyi siliyorsunuz , kurulamaya gerek yok . Herhangi bir iz bırakmaz . Silme esnasında su izi var gibi gözükür ama yüzey kurudukça yok olur .

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar ADBL Sentetik Spray Wax ı sulandırarak kullanan var mı? Dün elime geçti biraz koyu geldi bana, sulandırarak kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba vintexx alumax ülkemizde satılmıyor sanırım. Buna eşdeğer ne gibi bir ürün tavsiye edersiniz. Motorsiklet egsozunda kullanmak amaçlı. Forumda arama yaptım ama sonuç çıkmadı. Temizliği yapıp ısıya dayanıklı siyah boya ile boyamayı düşünüyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar ADBL Sentetik Spray Wax ı sulandırarak kullanan var mı? Dün elime geçti biraz koyu geldi bana, sulandırarak kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
Sprey başlik atacak kadar sulandirin yurtdisinda 1/1 sulandiriyorlar ama ben tavsiye etmiyorum sadece baslik atabilmesi icin 40 ml felan su ekleyebilirsiniz.

Harvey

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Selamlar, kireç lekeleri için hangi ürünü kullanıyorsunuz? 3d Eraser'i buldum ama sitelerde stok bulamadım. Carpro Spotless içinde Eraser'e göre zayıf kaldığını okudum. :incelemex:

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
merhaba zımpara ile çizik alma ne tür çiziklerde kullanılacak bir yöntemdir ve ne kadar zımparalama işlemi yapılması gerektiğinin bir ölçütü var mıdır.

namselo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi günler, fotoğraftaki spta markalı orbital polisaj makinesine sahibim. Bir süredir kutunun içinde gelen keçe ve pedleri kullandım. Bu makineye uygun keçe ve ped önerisi alabilir miyim? Ayrıca bu makinelerin taban ömrü kaç kullanımlıktır. Taban almam gerekirse diğer markaların aynı ölçüde olan tabanını bu makinede kullanabilir miyim? Örnek shine mate'in 150mm orbital makine tabanı bu makineye uyar mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İyi günler, fotoğraftaki spta markalı orbital polisaj makinesine sahibim. Bir süredir kutunun içinde gelen keçe ve pedleri kullandım. Bu makineye uygun keçe ve ped önerisi alabilir miyim? Ayrıca bu makinelerin taban ömrü kaç kullanımlıktır. Taban almam gerekirse diğer markaların aynı ölçüde olan tabanını bu makinede kullanabilir miyim? Örnek shine mate'in 150mm orbital makine tabanı bu makineye uyar mı?
makinanin tabaninin resmini atarsaniz bakariz uyma sansi olabilir.

Liquid elementsin pedleri gayet makul alinir

Taban cirti pedi birakana kadar kullanabilirsin yapisma özelligini yitirene kadar.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
3-4 tane daha eldiven alacağım. Aklımda slopes, fireball ve jo moyner gibi uygun fiyatli ürünler var. Su tutma kapasitesi fazla olan bir ürün tercih etmek istiyorum. Sizlerin önereceği bir marka var mi?

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Flowey ev17 kullanan var mı ön yıkama için düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1L bitirdim fiyatına göre güzel şampuandı hem ön yıkama hem kova ile kullanıma uygun ama tekrardan almadım şuanda fiyat performans değil bence alternatif olarak daha uyguna k2 bora, k2 active foam, veya fiyat önemli değil derseniz daha pahalı ab magifoam alabilirsiniz.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
3-4 tane daha eldiven alacağım. Aklımda slopes, fireball ve jo moyner gibi uygun fiyatli ürünler var. Su tutma kapasitesi fazla olan bir ürün tercih etmek istiyorum. Sizlerin önereceği bir marka var mi?
su tutma kapasitesi için gsm değerlerine bakmak lazım bende purestar 1100gsm var kapasitesi güzel