Şuanda ön yıkama işlemi için ph nötr bir şampuana (Newmix snow foam) 30-40 ml kadar Koch Chemie GS ekleyip 1.5 litrelik bir karışım hazırlıyorum ve ilaçlama pompası ile sıvı formda yüzeye püskürtüyorum. Aracın kir durumuna göre GS'nin oranını biraz değiştiriyorum. Sorularım şu şekilde
1) Bu yöntem doğru mu ? (Spreyleme işlemi sonrası basınçlı su ile durulama yapınca kirler çok yüksek oranda gitmiş oluyor.)
2) Elimde IK Foam Pro 2 köpük yapan pompa mevcut buna şarjlı kompresör satın alıp bağlasam köpük formda ön yıkama yapmak daha iyi bir sonuç verir mi ?
3) Şuan için aracımda bir koruma yok ama yakın zamanda wax uygulaması yapacağım. Uygulamanın ömrünü koruması için ön yıkamayı nasıl yapmalıyım ?
4) Elimdeki şampuan az kaldı bitince hem yeni bir ön yıkama ürünü + kova ve IK Foam ile köpük şeklinde kullanabileceğim bir şampuan arayışım olacak önerileriniz nedir ?
Genel olarak yeni başladığım için bu şekilde araç yıkamaya sektördeki ürünlere ve uygulamalara çok hakim değilim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır