Hızlı Soru - Cevap

lawır

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sivas

merhaba vermijlin kullandığı yıkama makinasını türkiyeye nasıl getirebilirim işyerinde kullanılacak o yüzden profosyonel makina olması lazım veya önerebileceğiniz makina var mı ?

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

merhaba vermijlin kullandığı yıkama makinasını türkiyeye nasıl getirebilirim işyerinde kullanılacak o yüzden profosyonel makina olması lazım veya önerebileceğiniz makina var mı ?
merak edip özelliklerine bakmıştım 30kg civarındaydı kargo vs. zaten çok mantıksız üstüne gümrük masrafları var. Yolcu yanında getirmekte ağırlıktan dolayı zor
Ancak tanıdık tırcı olacak atıyorum Hollanda'ya gittiğinde sizde hollandadaki arkadaşınıza sipariş verip ona teslim ettireceksiniz, meşakkatli ve zor bir süreç ne yazık ki

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese Selamın aleyküm adbl interior detruner interior matt ve adbl spray wax ın kullanımları nasıl olmalı fikir verirseniz çok sevinirim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
taş izi evet o da var küçük sürtmeler , kapı çarpmaları , kuş pisliği , birşey dökülmesi özellikle misal kaputa reçine dökülmüştü önceki çıkmıyordu araçta ppf vardı çıkarttık tertemiz çıktı ki büyük değer kaybı yaşatırdı boyayı alsaydı
Kaputa dökülen reçine ile nasıl bir değer kaybı olacaktı anlamadım. Zift yapışkan sökücü sıkıp kart gibi bişeyle kazıyarak cıkartabilirdiniz

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kaputa dökülen reçine ile nasıl bir değer kaybı olacaktı anlamadım. Zift yapışkan sökücü sıkıp kart gibi bişeyle kazıyarak cıkartabilirdiniz
bir çok yöntemi denedim servise gittiğinde de kaporta bölümünde de denendi olmadı çıkmadı . bu kadar kuvvetli bir yapışkan %90 ihtimalle boyayı kaldırırdı . yerine boya yapıldığında da türk bakış açısına göre araç önden kazalı sayılırdı

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bugün arabayı park ettiğim yerde martılar aracın tavanına pislemiş hemde büyük bir pisleme ben tabi iş güçten dolayı 3-4 saat sonra ancak fark edip temizleyebildim.

eve geldiğimde aracı yıkadıktan sonra leke kaldığını gördüm Allahtan boya yanmamış ancak verniğe leke yapmış elimde Auto glym super resine polish vardı el pedi ile izin %80-90 nını yok ettim bir miktar kaldı çok dikkatli bakınca belli oluyor.

el pedi ile bu tür vernik lekelerini çıkarabileceğim aynı zamanda boyayıda çizmeyeceı bir ürün tavsiyesi alabilir miyim?

Manzerna 2500 veya koch chemie P3.01 işimi görürmü.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?