Hızlı Soru - Cevap

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #26,981
Orjinal 2.0 tsi cupra direksiyonu herhangibi bir kaplama vs yok. Mat olmasından bahsediyordanız eğer temizlik ve korumadan kaynaklı ilk günki kondisyonunda olduğu içindir:)
elinize sağlık :) ben dikiş detaylarını görünce sonradan yapılmış gibi hissettim o yüzden sormak istedim

Throvision

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,

3 ürün alacağım. 1. için tavaiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?

1. Araç içi plastik aksamlar için ph nötr ve parlamayan mat görünüm bırakan detailer temizleyici sprey ne alabilirim?

2. Camlar için ADBL Hybris Glass
3. Ön yıkama için ADBL Yeti

Teşekkürler
Bulabilirseniz Deturner Interior Matt öneririm matlığı çok hoşuma gitti beğenebilirsiniz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar,

3 ürün alacağım. 1. için tavaiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?

1. Araç içi plastik aksamlar için ph nötr ve parlamayan mat görünüm bırakan detailer temizleyici sprey ne alabilirim?

2. Camlar için ADBL Hybris Glass
3. Ön yıkama için ADBL Yeti

Teşekkürler
Ankaradasin galiba hocam Deturner İnteriror MATT var elimde gelip elden alabilirsin zaten kendini kanitlayan bir ürün memnun kalmama ihtimali yok.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Bugün bir tane self yıkama yeri ile görüştüm. Yeni açılmıştı. Köpükleriniz nasıl , kaliteli mi, benzinlikte olanlardan farklı mı diye sordum. Araç boyasına zarar vermeyeceğini söyledi, sadece %20 oranında kostik var dedi. O da zarar vermez dedi. Porsche , bmw gibi araç sahipleri de geliyor , hiç şikayetleri olmadı dedi.

Sizin görüşünüz nedir, kostiğin az yada çok olması farketmeksizin araçlarımız için zararlı değil mi?