Ben Sansimi ADBL den yana kullanirim Fiyat konusunda daha iyi ve dayanim bence ADBL Spray Wax daha iyi...1 ürün Alip Test edenler Marka konusunda yanilmasin.Avrupa daki Satis ve Test konularina baksin
Sarfiyat genelde Spray Waxlarda aynidir ortalama 60 Ml 90 Ml arasidir.
Cok fazla sıkıp.uygulandiginda ekstra bir performans alamazsiniz ürünü en iyi sekilde Tek Katman seklinde uygulamak en iyisi.
Biz Vonixx blend i ve V Floc sampuani çok begendigimiz icin veya çok iyi bir marka oldugu icin tercih etmedik bir ara parlatanadamlar %30 %50 indirim yapti oyle aldik yoksa benim haricimde kimse o ürünleri alip test etmedi ki ( Burdan da bakabilirsiniz.
Vonixx) zaten bilinen bir marka degildi eski urunlerini stoktan bitirmek icin o sekilde tercih ettik hatta bir cok urunun SKT si gecenlerde vardi... birde o zamanlar adam akilli ürün getiren marka olmadigi icin Blend Wax ve Sampuan kiymete bindi fiyatlari artti.
Ama Simdi guzel markalar var ve güzel ürünler geliyor.Yakin zamanda LE Markasinin Sampuanlari ve kovalari vs geliyor ve Bir cok Marka ve Bayiler forumu destekliyor ve ben desteklerini esirgemedikleri icin cilakutusu,detaydeposu,adbl,detaymarketim,mts kimya,superclean,maxshine,flowey,Nasiol,detailbox vs bu firmalarin sattigi ürünler öncelik sebebimdir.