Öne çıkan konu
#28,421
Merhaba,
İlginiz için teşekkürler benimde aradığım ürün amatör kullanıcı dostu uygulaması basit giriş seviye bir seramik kaplama.
Normalde vonixx blend sprey wax kullanıyorum ama ömrü 5-6 yıkamada bitiyor veya koruması çok zayıflıyor gibi geldi bana.
Aradığım ürün 6-7 yıkamayı 20 yıkama civarına çekebilecek bir ürün açıkcası.
İlginiz için teşekkürler benimde aradığım ürün amatör kullanıcı dostu uygulaması basit giriş seviye bir seramik kaplama.
Normalde vonixx blend sprey wax kullanıyorum ama ömrü 5-6 yıkamada bitiyor veya koruması çok zayıflıyor gibi geldi bana.
Aradığım ürün 6-7 yıkamayı 20 yıkama civarına çekebilecek bir ürün açıkcası.
En dayanikli Sprey Waxlar Adbl sentetik ve Vonixx Blend
En dayanikli Kati Wax Soft99 Fusso
Parlaklik acisindan Angelwax,Zymol,Blend serisi,Swiswax ve bazi carbauba icerikli Waxlar.
Toz Tutmasi az olan wax Sentetik icerikli olanlar Meguiars Xpress,Chemical Guys Speed Wipe,Adbl Speed QD vs.
Uygulamasi en kolay olan wax Polytop Maximus,Koch Chemie PW,K2 Maxima ,Meguiars Hybrid,Turtle Wax Hybrid vs gibi yüzey islakken durulama yontemiyle uygulanan ürünler.
Tüm İthat Markalari denemis biri olarak net bilgiler yazdim zaten hepsinin testleri var forumda.
Artik Kati Wax pek getirmiyor distribütörler kullanicilarin zamanla yaristiklarini bildikleri icin,