Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #28,621
Firma silecek atlama sorununu ne kadar tüketicinin uygulama şekline atsa da 10 kullanıcıdan 9’ u aynı problemi yaşıyor. Bende sizin gibi alıp almama konusunda kararsızım.
Soft99 ultra glaco ile arasındaki fiyat farkı hala beni Glasshield’ e itiyor :)
Silecek atlama olayı beni çileden çıkarır. En iyisi almamak sanırım.

mertagn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Silecek atlama sorunu olmadan memnun kaldığınız ön cam su kaydırıcı tavsiyeniz var mı?

Nasiol Glasshield Nano düşünüyordum ama emin olamadım.
Hocam nasiol güzel fakat uygulama yaptığınız yere 2. kere uygulama yapmayın yoksa yağmurda tam tersi çok daha kötü bir hal alıyor, Uzun yolda başıma geldi çok zorlandım önümü görmekte

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

arkadaşlar merhaba. Koltuk yıkama makinesi almak istiyorum bu ürün dikkatimi çekti ama marka yada model hakkında bilgisi olan var mıdır
Almayin hocam zamaninda aldik vakum nerdeyse cok az is goruyor ama parasina degmez.Biz zamaninda 3000₺ almistik gittigidiyor kapanmadan once.

Şu Starkninja Makina 2X Daha kaliteli ve vakumuda cok güzel.gözü kapali alabilirsin.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hem foam hem kova şampuanı olarak mantıklı bir ürün diyebilir miyiz?
Kardesim her sampuan kovadada kullanilir hani kullanilmaz diye birsey yoktur hicbir üreticide bunun aksini zaten soylemez.
Kova sampuani ve On Yikama Sampuanlari arasindaki farklar.

Kir Çözücülügü (Trafik Filmi)
Yüzey Kayganligi
Yüzeyde Bekleme Süresi (Hizli Kuruma )
Köpürme Köpük Yapma Durumu
Cilali/Cilasiz Yikama
vs arada etkenler vardir

keremunlr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gebze
Geçen sene bu zamanlar Adam's Garagedan aldığım 900gsm havluyu ailem maalesef yumuşatıcı ile yıkamış ve fotoğrafta görünen nokta nokta lekeler oluştu, ne yapsam geçiremedim. Sirkeli sıcak suda 1 gün beklettim, sadece sirke ile beklettim, fırçaladım, fakat bir türlü geçmiyor. Bunu düzeltmek için ne önerebilirsiniz?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
İronx ve bugout tam bir balon gibi geliyor bakalım kullanınca anlayacağız. Yalnız koku fena.

Biraz biten ve memnun kaldığım ürünleri yeniledim; bir kaç tane de merak ettiklerimden sipariş ettim. En çok merak ettiğim soft99 nasiol kadar dayanım sağlayacak mı bakalım. glassShield 2. Yılını doldurdu ve hala işi bitti diyemem

Abi merhabalar. Kokuları deneyimledinmi iyice nasıllar fiyatlarını hakediyorlarmı :)

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Kardesim her sampuan kovadada kullanilir hani kullanilmaz diye birsey yoktur hicbir üreticide bunun aksini zaten soylemez.

Yüzey Kayganligi
Cilali/Cilasiz Yikama
vs arada etkenler vardir
Sağolasın abicim.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Abi merhabalar. Kokuları deneyimledinmi iyice nasıllar fiyatlarını hakediyorlarmı :)
selamlar, bence hiç bir koku parasını hak etmiyor öncelikle :) Chemical Guys'da bu denediğim 3. koku oldu; bundan önce Signature Scent ve Morning Wood denemiştim. Black Frost açık ara en beğendiğim koku oldu ama onun da kalıcılığı diğer ikisine göre zayıftı nedense. Son aldığım Auto Brite'ı bir kere deneyimlemiştim hoşuma gitmişti ancak kalıcılığını hatırlamıyorum; şimdi denedikçe öğreneceğim.

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Yüzey Kayganligi
Cilali/Cilasiz Yikama
vs arada etkenler vardir
Sefa Hocam Merhaba,

Kova ile temaslı temizlik yapmak için önerdiğin bir şampuan var mı acaba çok kararsız kaldım sana danışayım dedim :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
selamlar, bence hiç bir koku parasını hak etmiyor öncelikle :) Chemical Guys'da bu denediğim 3. koku oldu; bundan önce Signature Scent ve Morning Wood denemiştim. Black Frost açık ara en beğendiğim koku oldu ama onun da kalıcılığı diğer ikisine göre zayıftı nedense. Son aldığım Auto Brite'ı bir kere deneyimlemiştim hoşuma gitmişti ancak kalıcılığını hatırlamıyorum; şimdi denedikçe öğreneceğim.
Benim gözümde parasını tek hakeden koku Little Joe markasının kalorifer izgarasina takılan kokusuydu. Onu da uzun süredir bulamıyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Hocam Merhaba,

Kova ile temaslı temizlik yapmak için önerdiğin bir şampuan var mı acaba çok kararsız kaldım sana danışayım dedim :)
Vonixx V Floc
Adbl Shampoo

Suan En Revancta olan ikili ikisinden birini tercih edebilirsin hocam.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

Yüzey Kayganligi
Cilali/Cilasiz Yikama
vs arada etkenler vardir
@Sefa46

Kaydırıcılık konusunda foam ile kova sampuanlari arasında temasli yikamada farki olur o yuzden kova sampuani kovada foam ile uzerinde beklemesi icin tasarlanmış formulleri vardır.

Bu etken yeterli bence sadece özellikle amacimiz çizmeden yikamak bizim temel işimiz.

Ony

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hem foam hem kova şampuanı olarak mantıklı bir ürün diyebilir miyiz?
Sefa hocamın dediği gibi kovada hepsi kullanılır ama şöyle bir fark var foam şampuanı daha yüzeyde tutunan şampuanlar kova şampuanı kayganlığı daha yüksek şampuanlar. Mesela ben Adbl shampoo şampuanı pompa ile atamadım yüzeyde hiç tutunamadı hiç memnun kalmadım kovada kullanmaya daha uygun. O sebeple ön yıkamada yüzeyde tutunan temaslı yıkamada kova şampuanı kullanmak daha uygun ben ön yıkamada Magifoam temaslı yıkamada adbl shampoo kullanıyorum ama kova şampuanı pompaya uygun değil

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Sefa hocamın dediği gibi kovada hepsi kullanılır ama şöyle bir fark var foam şampuanı daha yüzeyde tutunan şampuanlar kova şampuanı kayganlığı daha yüksek şampuanlar. Mesela ben Adbl shampoo şampuanı pompa ile atamadım yüzeyde hiç tutunamadı hiç memnun kalmadım kovada kullanmaya daha uygun. O sebeple ön yıkamada yüzeyde tutunan temaslı yıkamada kova şampuanı kullanmak daha uygun ben ön yıkamada Magifoam temaslı yıkamada adbl shampoo kullanıyorum ama kova şampuanı pompaya uygun değil
Teşekkürler. Ayrı kullanmaya devam o zaman.

Elimde şu an Fireball pearl shampoo (kova) ve K2 Pro Bela (Foam) için mevcut. Elimdekiler bitmeden ilerisi için planlama yapıyordum. Tek ürünle ikisini de kullanabilir miyim gibi düşünmüştüm yanılmışım. :)