Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #28,641
ChatGPT'ye sorduğumda AB Magifoam'ı doğru ölçeklendirdiğimizde ph nötr olacağını yazdı. Doğruluk payı var mıdır
ChatGPT Mutlaka bu video yu izlemeli :terlisırıtan:

Safken ölçüldüğünde ph 14
Sulandirildiginda Ph Ölçüldügünde 11/12 arasi gelen Bazik bir icerikli ürün kesinlikle Masum degildir.

MAGİFOAM PH NOTR DEGİLDİR BAZİK ALKALİ ÜRÜNDÜR SULANDİRİLDİGİNDA DA COK BİRSEY FARKETMEMEKTEDİR.

Fiyat Konusunda ben Forumdaki bana soranlara tavsiye etmiyorum kesinlikle o paralara degmez,ülkemize ilk geldiginde bayagi uygun fiyattaydi.Talep Arz çok olunca 2 nci parti nerdeyse 2 katina çıktı fiyati.

Uyguna denk getirirsem alirim onun haricinde malesef.

İlla bu şekilde ürün alacaksam Fraber NEVE alternatif bir secenek.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
ChatGPT'ye sorduğumda AB Magifoam'ı doğru ölçeklendirdiğimizde ph nötr olacağını yazdı. Doğruluk payı var mıdır
ChatGPT denilen yapay zekaya menemen nasıl yapılır gibi işlemleri sorunuz, Henüz vaad ettiği kadar akıllı değildir,

pH değeri 14 olan bir sıvıyı sulandırarak en fazla 2 veya 2,5 birim düşürebilirsiniz,

Zaten bu hususta tek kiriter pH değeri değildir, pH değeri 8 olan bir ürün bile boyadaki korumaya zarar verebilir, pH değeri bir fikir verir ancak esas önemli olan üretici firmanın üründe kullandığı kimyasalların güvenirli olup-olmadığıdır.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
ChatGPT denilen yapay zekaya menemen nasıl yapılır gibi işlemleri sorunuz, Henüz vaad ettiği kadar akıllı değildir,

pH değeri 14 olan bir sıvıyı sulandırarak en fazla 2 veya 2,5 birim düşürebilirsiniz,

Zaten bu hususta tek kiriter pH değeri değildir, pH değeri 8 olan bir ürün bile boyadaki korumaya zarar verebilir, pH değeri bir fikir verir ancak esas önemli olan üretici firmanın üründe kullandığı kimyasalların güvenirli olup-olmadığıdır.
aynen, magifoam ın içinde halkın kostik diye tabir ettiği Sodium Hydroxide maddesi var mesela. Yanlışım varsa düzeltin.

kaynak: https://www.bilvask.nu/download-pdf...Cyl_ZtK0q0KLz5Iqov0NrqdVyJXrmtjGa4eIsHkH5lV3g

Ama adbl gibi firmalarında içerik belgesini hiç bulamadım.